Sådan bruges knapper på Apple TV Remote App på iPhone

30. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

For renheds skyld foretrækker jeg at bruge iPhone til at styre Apple TV i stedet for at bruge den fysiske fjernbetjening. Software-fjernbetjeningen er ret lydhør og leveres med en praktisk tilpasning for en mere personlig oplevelse. En af mine yndlingsfunktioner er muligheden for at bruge knapper på iPhone Apple TV Remote. Sammenlignet med strygebevægelserne gør det opgaven med at kontrollere Apple TV en smule lettere. Har du ikke prøvet retningsknapperne endnu? Nå, det er begravet lidt dybt ind i indstillingerne, og du skal aktivere skifteren for at komme i gang. Lad mig hjælpe dig!

Brug knapper på iPhone Apple TV Remote i stedet for at stryge bevægelser

Mens bevægelser som den nyligt introducerede tekstredigering og dobbeltklik for håndtering af meddelelser gør en masse ting ligetil og værdsættes. De fleste brugere hader strygningen for at navigere gestus på Apple TV-fjernbetjeningen. Derfor har Apple tilbudt en tilvalgsmulighed for at bruge knapper på Apple TV-fjernbetjeningen. Og set fra et brugeroplevelsessynspunkt finder jeg det tankevækkende. Så prøv det for at se, hvordan det går med din brug.

Aktivér retningsknapper på iPhone

Som jeg sagde ovenfor, skal du først aktivere indstillingen af retningsknapperne. Så følg nedenstående trin for at aktivere det.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn Indstillinger-appen på din enhed. Rul derefter ned og vælg Tilgængelighed.

Launch Settings app and choose Accessibility

2. Under afsnittet Fysisk og motorisk skal du vælge Apple TV Remote .

Choose Apple TV Remote

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tænd nu kontakten til Retningsknapper .

Turn on Directional Buttons for Apple TV Remote

Brug af knapper på iPhone Apple TV Remote

Den bedste måde at bruge Apple TV-appen på iPhone på er at føje fjernbetjeningsknappen til Kontrolcenter. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du gå til Indstillinger> Kontrolcenter> Tilpas kontroller. Find afsnittet Apple TV Remote under afsnittet Flere kontroller og tryk på “+” knap til venstre for den.

Læs også  Sådan redigerer du dine Facebook-annonceinteresser
Artiklen fortsætter under annoncen

Select Apple TV Remote button in CC

Fremad kan du få adgang til Apple TV Remote direkte fra enhedens kontrolcenter.

På iPhone X eller nyere: Stryg ned fra øverste højre hjørne for at hente Kontrolcenter og vælg Apple TV Remote-knappen. Derefter skal du gå videre og bruge knapperne som normalt.

Control Center

Artiklen fortsætter under annoncen

På de ældre iPhones med Home-knap: Stryg opad fra bunden af skærmen for at få adgang til Kontrolcenter, og vælg derefter Apple TV Remote-knappen.

SE OGSÅ: 10 tip til forbedring af sikkerhed og privatliv i iOS 13

Brug iPhone Apple TV Remote effektivt

Så det er den hurtige måde at aktivere retningsknapper på iPhone Apple TV Remote. For mig er min iPhone den bedste fjernbetjening til at styre flere ting, herunder tilbehør til smart hjem. App Store er fyldt med masser af fjernapps (for ikke at nævne Apples egen Home-app), der fungerer effektivt med iOS-enheder. Så undlad at prøve nogle praktiske til at kontrollere flere ting. Lad mig forresten vide din feedback om dette nyttige hack.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_796.td- a-rec {text-align: center; } .tdi_2_796 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_796.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_796.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_796.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen