Sådan hentes manuelt Gmail- og iCloud-data på iPhone og iPad

30. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

For et par dage siden gik min iPhone berserk og begyndte uventet at tømme batteriet. Enheden bliver ofte varm og mister strøm inden for et par timer. Efter lidt graving fandt jeg ud af, at problemet kunne skyldes buggy iOS 13. Men når selv softwareopdateringen ikke fejlfindede problemet, tænkte jeg på at prøve nogle gamle hacks for at forbedre batteriets levetid. Meget til min overraskelse arbejdede de med at løse problemet. Et af de største tricks, der viste sig at være heldige for mig, var at opsætte iOS til manuelt at hente Gmail- og iCloud-data på iPhone. Ikke kendt med dette hack? Lad mig vise dig, hvordan det fungerer!

Deaktiver automatisk dataindsamling til Gmail og iCloud-data på iPhone og iPad

iOS giver dig fuldstændig kontrol over, hvordan dine konti som Gmail og iCloud kan tjekke for opdateringer. Som standard er de indstillet til automatisk at opdatere data ved hjælp af Wi-Fi. Men du kan enten deaktivere den automatiske dataopdatering fuldstændigt eller kun lade dem hente data, når de bestemte apps bruges.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad. Rul derefter ned, og vælg Adgangskoder og konti .

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Settings and choose Passwords & Accounts

2. Nu skal du se alle dine konti. Tryk på Hent nye data .

Choose Fetch New Data

Opsætnings manuel data hentning til individuelle konti

I tilfælde af at du vil tage kontrol over bestemte konti, kan du vælge at opsætte manuel hentning af data til individuelle konti, tryk på den respektive konto og vælg derefter Manuel.

Læs også  Sådan installeres Google Chrome-udvidelser i Microsoft Edge Chromium
Artiklen fortsætter under annoncen

Choose-Manual-data-feteching-for-Gmail-and-iCloud

Bemærk : Du kan også indstille din feriekalender til at indsamle data manuelt. For at gøre det skal du trykke på indstillingen Feriekalender og derefter vælge Manuel.

Opsæt alle dine konti til manuelt at hente appdata

Hvis du vil aktivere manuel datahentning for alle dine konti inklusive feriekalenderen, vælg Manuelt mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select-Manually - Manually Fetch Gmail and iCloud Data on iPhone and iPad

Når du har tilpasset dine konti, skal du afslutte indstillingerne. Fremover vil dine konti kun kontrollere for opdateringer, når den respektive applikation er i brug.

Bemærk: Hvis du helt vil deaktivere dine konti i at hente data, skal du dreje sluk for kontakten ved siden af Push. En ting, der er værd at bemærke, er, at når Low Power Mode er aktiveret (Indstillinger> Batteri), reducerer iOS midlertidigt hentning af mail.

SE OGSÅ: Sådan tilføjes brugerdefinerede glyfer til genveje på iPhone og iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Hent manuelt Gmail- og iCloud-data på iPhone og iPad

Så det er den nemme måde, du kan forhindre din konto i at kontrollere til opdateringer automatisk. Selvfølgelig involverer det en afvejning. Men situationen, hvor forlængelse af batteriets levetid betyder noget mere, det kan komme super nyttigt. Derfor skal du ikke prøve det, hvis du vil øge batteriets levetid på din enhed.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_979. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_979 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_979.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_979.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_979.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan får du Digital Wellbeing på enhver Android Pie-enhed (uden root)