Sådan bruges iPhone eller iPad til at underskrive vedhæftet fil på Mac

11. september 2020 0 Af Mathias

Oftere end ikke støder jeg på dokumenter, der kræver min digitale signatur. Selvom du tilføjer signatur ved hjælp af pegefeltet, er det ikke ideelt. Jeg foretrækker at underskrive e-mail-vedhæftet fil på Mac med iPhone eller iPad, da det er mere praktisk – stort set takket være øjeblikkelig feedback og muligheden for at bruge en stylus som Apple Pencil. Hvis du aldrig har prøvet denne praktiske metode, er det tid til at lære det, så du nemt kan føje din signatur til en vedhæftet fil til en e-mail.

Underskriv e-mail-vedhæftet fil på Mac med iPhone eller iPad

For at komme i gang skal du sikre dig, at både dine macOS- og iOS / iPadOS-enheder er forbundet med den samme iCloud-konto. Funktionen udnytter Apples sømløse integration til at synkronisere dokument mellem iDevices. Så sørg for, at dine enheder er synkroniseret.

En anden ting, du skal gøre på forhånd, er at gøre din vedhæftede fil klar. Vedhæft dokumentet ved blot at trække og slippe det i e-mailen i Apple Mail. Alternativt skal du klikke på knappen Vedhæft -> navigere til filen og vælge den.

  1. Hold musen over vedhæftet fil for at afsløre pilen Handling .

Click on the action button

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik nu på Handlingspil og vælg Markup .

Choose Markup

3. Dokumentet vises nu i vinduet Markup . Klik nu på det lille iPhone / iPad-ikon øverst i højre hjørne for at starte annotationen.

Læs også  Sådan får du Digital Wellbeing på enhver Android Pie-enhed (uden root)

Annotate on iPhone or iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Bare hvis du har mere end en iOS / iPadOS-enhed, du bliver nødt til at vælge den foretrukne.

4. Derefter vises dokumentet med det samme i markeringsvinduet på din iPhone eller iPad. Tryk på Plustegnet nederst til højre på skærmen, og vælg Underskrift.

Choose signature

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Nu kan du bruge din finger eller Apple Pencil (eller en hvilken som helst anden kompatibel stylus) til at logge på pop op-vindue til signatur .

Add signature to your email attachment

Bemærk: Bare hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal du blot trykke på Ryd for at udslette signaturen. Skriv derefter igen.

6. Hvis du er tilfreds med signaturen, skal du trykke på Udført for at indsætte den i dokumentet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Done

7. Nu kan du trække signaturen for at placere den på det ønskede sted. Sørg for at trykke på Udført for at bekræfte.

Tap on Done

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Uanset hvilke ændringer du har foretaget i dokumentet på din iPhone eller iPad, vises straks i dokumentet på din Mac. Klik på Udført igen i øverste højre hjørne for at afslutte. Click on Done in the email attachment 9. Derefter fortsætter og skriv e-mailen som sædvanlig og derefter sende det.

Send email

Det er alt der er til det!

Brug Din iPhone eller iPad til at underskrive e-mailvedhæftet fil på Mac

Så det er sådan, du kan bruge din iPhone eller iPad til at underskrive e-mail-vedhæftet fil på Mac. Uanset om du ikke har det godt med at bruge en pegefelt til at tilføje en signatur eller ønsker at underskrive et dokument med mere præcision, kan det være ret nyttigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

For nylig har vi dækket adskillige nyttige artikler, såsom hvordan man tilpasser kontrolcenter, hvordan man bruger widgets på Mac, og hvordan man fjerner baggrunden på billeder ved hjælp af Preview på Mac. Sørg for at tjekke dem ud, hvis du ikke kunne indhente dem. Send email