Sådan deler du din live rute ETA i Apple Maps på iPhone og iPad

21. november 2020 Slået fra Af Mathias

Der var en tid, hvor Apple Maps på iPhone ikke gav mening for mig. Sammenlignet med Google Maps var det så langt bagud, at jeg aldrig brugte det. Hurtigt frem et par år og flere opdateringer senere, er stock maps-appen til iOS og iPadOS blevet meget bedre. Den store forbedring med hensyn til design og nøjagtighed sammen med funktioner som “Share ETA” har enormt forbedret maps-appen. Når vi taler om ETA (estimeret ankomsttid) -funktion, kommer den rigtig godt i spil, når du vil have dine kære med lethed til at holde øje med din ankomst. De kan komfortabelt spore fremskridt i realtid i hele rejsen og endda finde ud af, hvornår du ville nå destinationen. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan dele live rute ETA i iOS 13 Apple Maps på din iPhone eller iPad.

Sådan deler du estimeret ankomsttid til kontakter i Apple Maps på iOS 13 og iPadOS 13

Med hensyn til funktionalitet fungerer Apple Maps ‘ETA-funktion stort set som den, der findes i Google Maps. Desuden giver Apples navigationsapp dig også mulighed for automatisk at dele dine estimerede ankomsttidspunkter med dine kontakter, når du rejser til dine foretrukne steder, så dine kære kan begynde at spore din ETA, rute og placering med det samme.

Bemærk: Sørg for, at din enhed kører iOS 13.1 eller en nyere version.

Artiklen fortsætter under annoncen
 1. Åben Apple Maps på din iPhone eller iPad. Afhængigt af hvor du skal hen, indstil destinationen. Du skal blot trykke på søgefeltet og indtaste din destinationsadresse . Derefter viser det dig, hvor langt din destination er, og hvor lang tid det tager at nå derhen. Tryk på knappen Kørselsvejledning .
Læs også  Sådan får du Material You Theme i Google Chrome lige nu!

Search and tap on Directions in Apple Maps

2. Tryk nu på for at starte start-for-sving retningen.

Tap on GO in Apple Maps

Bemærk: Du kan muligvis se en popup med sikkerhedsadvarsler, der siger ”Vær venlig at være sikker og følg altid skilte og aktuelle vejforhold. Kortresultater og -retninger kan ændre sig eller være unøjagtige. Vejretninger mangler muligvis fortove eller gangstier. ” Tryk på OK for at fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen

3 . Tryk derefter på knappen “Del ETA” i bunden.

Tap on Share ETA in Apple Maps Tap on Share ETA in Apple Maps

4. Derefter foreslår appen dig nogle ofte anvendte kontakter. Du kan også trykke på knappen Kontakter for at vælge en anden kontakt, som du vil dele dit ankomsttidspunkt med Apple Maps.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Contacts to share your ETA

Det er stort set det! Nu modtager modtageren sms’en med din ETA sammen med en detaljeret visning. Lige nederst på vejledningsskærmen kan du tjekke antallet af personer, som du har delt din ETA med.

Når du har nået destinationen, skal du trykke på END og derefter vælge Afslut rute for at afslutte. Alternativt kan du også bede Siri om at afslutte ruten.

Sådan deler du automatisk ETA i iOS 13 eller iPadOS 13 Apple Maps

Som nævnt ovenfor kan du automatisk dele ETA af dine yndlingssteder med din kære dem. Dette er fantastisk, da det giver dig mulighed for at dele dine ETA-data uden fejl. Personligt har jeg indstillet mit hjem og arbejde som favoritsteder. Og når jeg rejser fra arbejde til hjem, deles min ETA automatisk.

Artiklen fortsætter under annoncen
 1. Åbn Apple Maps og gå derefter over til din liste over yndlingssteder. Træk ganske enkelt grebhåndtaget over søgefeltet for at få adgang til din foretrukne liste.
 2. access favorites in Apple Maps

  Bemærk : Hvis du ikke har oprettet en favoritliste, skal du blot indtaste placeringen af ethvert sted, som du vil føje til din favoritliste. Stryg derefter op fra trækhåndtaget for at gå til bunden og tryk på ikonet Tilføj til favoritter.

  2. Tryk nu på Se alle og tryk derefter på “i” knap placeret lige ved siden af stedet.

  access favorites in Apple Maps Tap on Share ETA in Apple Maps

  Artiklen fortsætter under annoncen

  4. Tilføj nu navnet på den eller de personer, som du automatisk vil dele din forventede ankomsttid med. Og tryk derefter på Udført for at afslutte.

  Add the name of the person

  Fremad, når du starter din rejse til dette foretrukne sted, vil dine kære blive underrettet . Derudover kan din ETA, rute og placering også ses, indtil du når destinationen.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  SE OGSÅ: Sådan bruges tekstredigeringsbevægelser til at klippe, kopiere eller Indsæt i iOS 13 og iPadOS 13

  Del din ETA Brug af Apple Maps med lethed …

  Fra brugeroplevelsens perspektiv, ETA ser ud til at være en tidsbestemt tilføjelse til maps-appen. Apples ubarmhjertige indsats for at forbedre sin navigationsapp og gøre den mere præcis og funktionel ser ud til at betale sig. Hvad er din yndlingsfunktion i Apple Maps? Lad os vide det i kommentarfeltet nedenunder.

  Artiklen fortsætter under annoncen