Tips til redigering af levende fotos på iPhone som en professionel

1. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Et af de største problemer med Live Photos på iPhone var, at du ikke kunne redigere dem. Spol frem til 2019, og det ser meget bedre ud for de bevægelige billeder – i det mindste i redigeringsafdelingen. Til stor glæde for brugerne har Apple tilføjet en masse værktøjer til at redigere Live Photos på iPhone. Uanset om det er en række filtre eller de øjeblikkelige effekter, virker stockfotos-appen mere end kompetent til at give iOS-brugere mulighed for at finjustere bevægelige billeder. Der er også forskellige tredjepartsapps, der giver dig mulighed for at redigere Live Photos. Så her er nogle tip, som du kan bruge til at redigere Live Photos på iPhone som en pro.

Tip til redigering af levende fotos på iPhone

Bortset fra at forbedre redigeringsevnen, har Apple også gjort det en smule lettere at dele levende billeder i form af en tre-sekunders video. Så i modsætning til før kan dine Android-venner (eller nogen med den inkompatible enhed) også se dine live-fotos. Bare hvis du vil dykke dybere og give disse billeder et pro-touch, er der en hel række praktiske fotoredigeringsapps, der giver dig mulighed for at pryde dine billeder.

  1. Start Fotos app på din iPhone. Tryk derefter på fanen Album i bunden.

Launch Photos app

2. Vælg nu albummet Live Photos under afsnittet Medietyper . Gå derefter over til det billede, du vil redigere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Live Images album

Vælg Live Photo Effects

Når du har fundet Live Photo, kan du designe det med en lang række redigeringsværktøjer. En af mine foretrukne måder at forbedre levende billeder er ved hjælp af færdige effekter. Stryg blot op på skærmen, og vælg derefter mellem tre muligheder: Live, Loop og Bounce. Som standard er Live valgt.

Choose live photo effect

Finjuster live-fotos ved hjælp af beskærings-, filtre- og justeringsværktøjer

Når du har fundet det billede, du vil redigere, skal du trykke på Rediger ved øverst til højre. Nu åbner den porten for en lang række værktøjer.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Beskæringsbillede:

Du skal blot trykke på beskæringsknappen i nederste højre hjørne, og brug derefter håndtaget til at fjerne den uønskede del. Tjek også de tre justeringsværktøjer i bunden. Du kan bruge dem til ideelt at justere dit billede i rammen. De roterende og vendbare værktøjer er placeret i øverste venstre hjørne af skærmen. Til sidst skal du trykke på Udført for at afslutte.

Læs også  Sådan installeres Microsoft Office på en Chromebook

Crop Live Images

Bemærk: Hvis du vil konvertere livebilledet til et stillbillede, skal du sørge for, at ikonet “livefoto” er valgt nederst. Tryk derefter på Live øverst for at slå den fra / til.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Brug filtre:

Tryk på filterikon nederst. Stryg derefter til venstre / højre på filtrene for at bladre gennem dem. I øjeblikket er der 10 muligheder (ekskl. Originalen) som levende, levende varm, levende cool, dramatisk og mere. Vælg den, der passer godt sammen med dit billede. Tryk derefter på Udført i nederste højre hjørne for at bekræfte.

Beautify Live Photos using filters

  • Juster eksponering, kontrast, lysstyrke og reducer støj:

Hvis du vil forbedre kvaliteten af dit billede yderligere, skal du trykke på det lille ikon, der ligner et ur . Cykel nu gennem en række tilgængelige indstillinger, og vælg det foretrukne værktøj. Den første er Auto-værktøjet. Stryg til venstre på ikonerne for at afsløre flere muligheder. Når du har justeret alle de væsentlige ting, skal du trykke på Udført for at afslutte.

Beautify Live Photos using filters

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Hvis du nogensinde vil gendanne ændringer, skal du blot åbne livebillede> Rediger. Tryk derefter på Vend tilbage i nederste højre hjørne og vælg Vend tilbage til original i pop op.

Gør Live-fotos til en video

Med iOS 13 eller nyere kan du konvertere dine live-fotos til 3-sekunders videoer. Gem det til de tidspunkter, hvor du ikke ønsker inkompatibilitet for at forhindre dig i at dele dine billeder med venner eller kære. Hvis du nogensinde vil omdanne et bevægeligt billede til en video, skal du blot vælge det> deleknap > vælg Gem som video i aktiebladet.

Choose-Save-as-Video-in-the-share-sheet

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedste tredjepartsapps til redigering af livefotos på iPhone

Bortset fra de oprindelige redigeringsværktøjer kan du også bruge tredjepartsredigeringsapps til at forbedre dine Live Photos. Her er nogle af de bedste live fotoredigerere i App Store:

1. Enlight Pixaloop

Lightricks ’Enlight Pixaloop har altid været en af de bedste fotoredigerere til iPhone og iPad. Så jeg tror ikke, mange af jer ville blive overraskede over at se dette kraftværk lige øverst. Appen leveres med en båd med redigeringsværktøjer, , der giver dig mulighed for at tage kontrol over ting som lysstyrke, mætning, kontrast og mere. Med flere professionelt designede effekter og overlays til rådighed, kan du designe dine billeder med aplomb.

Læs også  Deaktiver personlige anbefalinger på Google TV (GUIDE)

Choose-Save-as-Video-in-the-share-sheet

Mine yndlingsfunktioner i denne app er AI-drevet vandanimation og en række automatiske himmel , der bringer masser af sjove elementer ind i blandingen. Husk, at Enlight Pixaloop’s freemium-version har flere begrænsninger. Hvis du vil låse op for alle redigeringsværktøjer og effekter, skal du abonnere på premiumversionen, der starter ved $ 3,99.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pris: Gratis køb i appen tilgængelige

2. Fotoredigerer

Påstår at være en alt-i-en fotoredigerer , dette man har fået dig fuldt dækket. Uanset om du kan lide at prøve realtidsfiltre eller bruge øjeblikkelige effekter til at forskønne dine billeder, har det nok værktøjer til at leve op til din efterspørgsel. Bortset fra dette kan du tilføje knoglekildrende klistermærker og tegne på dine levende billeder. Bare hvis du ikke vil have pletter, der ødelægger dine skud, er der også en hel del værktøjer til fjernelse af pletter. Husk, at nogle pakker kræver køb i appen, der starter fra $ 0,99.

Pixaloop

Pris: Gratis køb i appen tilgængelige

Artiklen fortsætter under annoncen

3. LIVE

Hvis du vil have en letvægts fotoredigerer, der også kan fordoble som en GIF-konverter, skal “LIVE” være en fin konkurrent. Du kan bruge denne app til nemt at omdanne dine bevægelige billeder til sjovt GIF og videoer. Desuden lader det dig også konvertere levende billeder til stillbilleder. Med hensyn til redigering leveres appen med en stor samling af iøjnefaldende filtre, som kan komme langt i at forbedre udseendet af dine billeder.

Live

Pris: Gratis, $ 1,99 for premiumversionen

Artiklen fortsætter under annoncen

Rediger live fotos med lethed på din iPhone

Selvom Live Photos endnu ikke har været helt kædet, er de blevet mere tilgængelige og redigerbare med tiden. Den nye Fotos-app er ret kraftig og giver endda nogle praktiske videoredigeringsværktøjer. Så det ser ud til, at Apple er klar til at investere i at gøre Photos-appen mere redigeringsvenlig. Brug alle disse redigeringsfunktioner, og lad os vide, om du kan lide dem eller ej.