Sådan slettes din Google-konto automatisk

Sådan slettes din Google-konto automatisk

5. september 2020 0 Af Mathias

Din Google-konto er muligvis en af de konti, der har flest data om din digitale aktivitet. Med den overflod af apps og tjenester, der er knyttet til Google-konto, kan der ikke benægtes, at Google-konto spiller en vigtig rolle i dit liv, medmindre du er en person, der holder dig væk fra noget, der er relateret til Google. Har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker med din Google-konto, når du går bort? Hvis du ikke gjorde det, så lad mig fortælle dig, at alle dine data forbliver på Google-servere.

Google tilbyder dig dog et værktøj ved navn “ Inaktiv kontoadministrator ”, der giver dig mulighed for at konfigurere, hvad der sker, når du holder op med at bruge din Google-konto eller i den uheldige og uundgåelige dødsulykke. I dag vil vi se på, hvordan du kan konfigurere Inaktiv kontoadministrator til at slette din Google-konto.

Slet automatisk din inaktive Google-konto

1. Log ind på din Google-konto, skift til “ Data & personalisering ” fra sidemenuen, og klik på Lav en plan for din konto fra afsnittet “Download, slet eller lav en plan for dine data”. Du kan alternativt klikke her for at få adgang til den inaktive kontoadministrator.

Auto delete inactive Google account

Artiklen forsætter under annoncen

2. Du ser nu destinationssiden for inaktiv kontoadministrator, hvor du kan finde en kort forklaring på funktionen. Klik på knappen Start for at gå videre.

Sådan slettes din Google-konto automatisk

3. Google beder dig nu om at indstille ventetiden , hvorefter din konto betragtes som inaktiv. De tilgængelige venteperioder er 3 måneder, 6 måneder, 12 måneder eller 18 måneder. Bemærk, at du bliver nødt til at bekræfte din e-mail-adresse og bekræfte dit telefonnummer for at gå videre.

Læs også  Hvordan sletter du din TikTok-konto permanent på iPhone eller Android

Sådan slettes din Google-konto automatisk 4. I det næste trin er der en mulighed for at underrette op til 10 personer, når din Google-konto bliver inaktiv. Du kan eventuelt give dine kære adgang til dine Google-kontodata. Klik på Tilføj person for at indtaste e-mail-adressen på dine betroede kontakter. De betroede kontakter har 3 måneder til at downloade dine data, f.eks. Billeder på Google Fotos.

Artiklen forsætter under annoncen

Sådan slettes din Google-konto automatisk 5. Hvis du er interesseret, kan du oprette en meddelelse om automatisk svar, der sendes, når din konto bliver inaktiv. For at konfigurere en autoreply-besked skal du klikke på Set AutoReply knappen. Sådan slettes din Google-konto automatisk

Sådan slettes din Google-konto automatisk 6. Endelig skift “Ja, slet min inaktive Google-konto” skift for automatisk at slette din inaktive Google-konto. Kontoen slettes tre måneder efter, at den bliver inaktiv.

Auto delete inactive Google account 6

Artiklen forsætter under annoncen

7. Klik på Gennemgangsplan for at få et overblik over dine kontosletningsindstillinger og klik på Bekræft plan for at gemme dine præferencer.

Auto delete inactive Google account 6

Så det opsummerer vores hurtige guide til at fortælle dig, hvordan du automatisk kan slette din Google-konto. Glem ikke at fortælle os, hvis du fandt dette nyttigt i kommentarerne.

Artiklen forsætter under annoncen