Sådan installeres Google Chrome-udvidelser i Microsoft Edge Chromium

5. september 2020 0 Af Mathias

På trods af at han har vist masser af løfter og har en række nyttige funktioner, kom Microsoft Edge-browseren aldrig sammen. Det var heller ikke i stand til at bevise sig selv som et levedygtigt alternativ til hverken Google Chrome eller Apple Safari. Så selvom den komplette opdatering af webbrowseren kan virke som en omvæltning for mange, kunne jeg se den komme langt tilbage. Selvom kun tiden vil vise, om det at slippe af med den gamle gengivelsesmotor til fordel for et mere kraftfuldt Chrom er et masterstroke eller blot en flash i gryden, ser Edge Chromium mig godt ud. Jeg kan godt lide fleksibiliteten til at installere Google Chrome-udvidelser i Microsft Edge Chromium, da det åbner døren for en helt ny verden. Hvis du er villig til at bruge nogle af dine foretrukne Chrome-udvidelser i Edge, så lad mig hjælpe dig med at komme i gang med den rigtige note!

Føj Google Chrome-udvidelser til Microsoft Edge Chromium

Et lille stykke råd på forhånd:

Vil tilføjelse af Chrome-udvidelser til Edge Chromium påvirke browserens ydeevne?

Inden du går til at tilføje Chrome-udvidelser til Edge Chrom, der er et par ting, du skal huske på. Først og fremmest er udvidelserne installeret fra andre kilder end Microsoft Store muligvis ikke sikre, da de ikke er blevet testet til Edge-browseren. Og for det andet kan du støde på fejl eller andre diverse brud, der kan påvirke browserens ydeevne.

Så selvom jeg ikke forhindrer dig i at installere udvidelser, vil jeg anbefale dig kun at få tillid til dem. Sørg desuden for kun at tilføje et par af dem, der er din tid værd. Jeg forventer, at tingene bliver bedre, når browseren bliver ældre. Nu hvor den lille ansvarsfraskrivelse er forbi, er det tid til at gå gennem de hurtige trin.

Læs også  Sådan tilføjes genveje fra tredjepart til Google Assistent
Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivér Google Chrome-udvidelser i Edge Chromium

1. Start Microsoft Edge webbrowser på din computer.

Launch Edge web browser

2. Klik nu på indstillingsikonet (tre prikker) øverst til højre.

Click on the three dots in the Chrome web browser

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik derefter på Extensions i menuen.

Click on Extensions option

4. Derefter tændes kontakten for “Tillad udvidelser fra andre butikker” i nederste venstre hjørne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable extensions toggle

5. Derefter vises en popup, der siger Enable extensions toggle “Udvidelser installeret fra andre kilder end Microsoft Store er ikke verificerede og kan påvirke browserens ydeevne. For Microsoft-verificerede udvidelser skal du besøge Microsoft Store. ” Klik på Tillad.

Installation af Chrome-udvidelser i Edge Chromium Browser

1. Først skal du gå over til Chrome Webshop og finde din foretrukne udvidelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find a Chrome extension

2. Klik nu på Føj til Chrome .

Find a Chrome extension

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Derefter vises en bekræftelsesdialog på skærmen, der forklarer, hvad udvidelsen kan gøre. Klik på Tilføj udvidelse .

Læs også  Sådan er du vært for en Spotify-lyttefest på Discord

Click on Add to Chrome

Brug Google Chrome-udvidelser i Microsoft Edge Chromium på macOS og Windows

Så det er sådan, du kan bruge Chrome Extensions i Edge-browseren på din computer. Forhåbentlig bringer redesignet held til webbrowseren, og det lykkes at præsentere sig som en dygtig rival til lignende som Firefox, Chrome og Safari. Hvad tager du på den fornyede Edge, og hvad er de funktioner, du har fundet mærkbar i den. Lad os også vide, hvor det står på det bedste marked for de bedste webbrowsere.