Sådan omdannes noter til påmindelser på iPhone, iPad og Mac

25. september 2020 Slået fra Af Mathias

Forestil dig en situation, hvor du noterer dine tanker. Pludselig vil du minde dig selv om tankerne, mens du sender en besked til din ven eller på et bestemt sted, hvordan vil du indstille en påmindelse om dem? Gå ind i appen Påmindelser, og indstil derefter en brugerdefineret alarm. Åh nej, det er ret tidskrævende og også en slags old-school metode! Der er et ret simpelt hack for at gøre noter til påmindelser på iPhone, iPad og Mac. Lad os dykke ned i sammenbruddet for at give dette seje hack et skud!

Gør notater til påmindelser på iOS, iPadOS og macOS

Det bedste ved dette trick er sandsynligvis, at det ikke kræver installation af nogen tredje- fest apps eller værktøjer. Så du kan få den fulde gearing ud af det uden at skulle betale nogen bukke. Hvad mere er, behøver du heller ikke at rocke den nyeste iteration af iOS eller macOS for at bruge denne funktion.

Konverter noter til påmindelser iPhone og iPad

1. Åbn appen Noter på din enhed, og gå over til den note, du vil konvertere til en påmindelse. Vælg derefter det.

Select the note you want to convert into reminders

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Du kan også lave dele af noter som påmindelser. Vælg blot teksten i noten, og følg derefter de samme trin som nævnt nedenfor.

2. Tryk nu på knappen Del øverst til højre.

Tap on Share button

3. Vælg nu Påmindelsesapp i aktiearket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Reminders in the share sheet

4. Hvis du vil indstille prioriteten eller få appen til at minde dig om det , når du sender beskeder eller på en dag, skal du trykke på Detaljer. Tilpas derefter din påmindelse efter dine behov. Derefter skal du trykke på pilen øverst til venstre et hjørne af skærmen for at gå tilbage. I sidste ende skal du klikke på Tilføj for at bekræfte.

Læs også  Sådan tillades utroede genveje i dit bibliotek på iOS 13 og iPadOS 13
Artiklen fortsætter under annoncen

Konverter noter til påmindelser på Mac

Hvis du mener, at at gøre noter til nyttige påmindelser er helt på forhånd på iOS, så kan du ikke tage mere forkert. Igen kan du konvertere en fuld note til en påmindelse eller vælge at gøre en bestemt del af en note til en alarm.

  1. Start Noter app på din Mac og vælg en hvilken som helst note.

Launch Notes app on your Mac

Bemærk: Hvis du vil gøre en del af noten til en påmindelse, skal du vælge teksten i noten. Derefter er alle trin de samme.

2. Klik nu på knappen Del i værktøjslinjen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Notes app on your Mac

3. Klik derefter på Påmindelser i delingsmenuen.

Hit the Share button

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Hvis appen Påmindelser ikke vises i menuen, skal du klikke på Mere og marker derefter afkrydsningsfeltet for Påmindelser.

4. Derefter finjusteres noten i tråd med dine behov. For eksempel kan du vælge at redigere navnet og vælge en foretrukken liste. Bare i tilfælde af, at du vil indstille prioritet, tilføje billede eller få en påmindelse om det et sted eller mens du sender beskeder, skal du klikke på “i” -knappen ved siden af navnet og gør derefter det nødvendige.

Choose Reminders in the toolbar

5. Når du er færdig, skal du klikke på Tilføj for at bekræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

In the end, make sure to click on Add to finish

Værsgo!

Gør noter til påmindelser med lethed på dine iDevices

Så det er sådan, du nemt kan omdanne en note til en påmindelse, så du ikke glemmer den. For dem, der ofte noterer ideer og vil huske nogle vigtige punkter, kan dette lille smarte hack være til stor hjælp. For nylig har jeg dækket adskillige indlæg relateret til Påmindelser og Noter som at dele Notes-mappen, vise påmindelser hele dagen som for sent og lave underopgaver såvel som underlister. Tjek dem, hvis du ikke har været i stand til at indhente dem.

Læs også  Sådan installeres og bruges ny Windows 10 Terminal App