Sådan installeres tilpassede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13

21. november 2020 Slået fra Af Mathias

For sent ser vi, at Apple langsomt slækker sin strenge kontrol over tilpasningsfunktioner på både iPhone og iPad. Fra mørk tilstand til widgetsupport på iPad ser Apple ud til at lytte til sine kunder, og det er simpelthen godt. På lignende linjer har Apple også bragt support til brugerdefinerede skrifttyper med frigivelsen af iOS 13 og iPadOS 13. Ja, det er rigtigt. Nu kan du installere brugerdefinerede skrifttyper på din Apple-enhed uden at skulle tinker eller fængselsbryde din enhed. Så i denne artikel bringer vi dig en trinvis vejledning til installation af brugerdefinerede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13. Med det sagt, lad os begynde.

Installer brugerdefinerede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13

Lad mig forklare, hvordan brugerdefinerede skrifttyper fungerer på iOS 13 og iPadOS, inden vi starter 13. Også, hvor forskellig det er fra iOS 12 med hensyn til udførelse og brugervenlighed. Først og fremmest for at bruge brugerdefinerede skrifttyper på iOS 12, var du nødt til at tillade noget kaldet en “Profil” , som grundlæggende er en konfigurationsfil, der er implementeret af udvikleren kontrollere forskellige aspekter af appen. Profiler kan dog også bruges til at injicere malware eller stjæle data fra din enhed. Enkelt sagt var profilen en løsning til at bruge brugerdefinerede skrifttyper på iOS 12 og kom med sin rimelige andel af problemer.

Med indbygget understøttelse af brugerdefinerede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13 behøver du ikke længere at rode med forskellige indstillinger . Alt du skal gøre er at downloade en skrifttypeapp fra App Store og installere den på din enhed ligesom enhver anden app. I tilfælde af at du støder på en app, der beder dig om at tillade en profil, antag at det er en gammel metode, og at appen ikke bruger den nye tilpassede skrifttypefunktion, der er tilgængelig på iOS 13 og iPadOS 13. Når det er sagt, her vil vi vise dig hvordan at installere en brugerdefineret skrifttypeapp på din iPhone og iPad uden at bruge profil eller nogen hacks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trin til installation af brugerdefinerede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13

1. Åbn App Store, og søg blot efter “skrifttyper”. Du finder mange apps, men Jeg vil anbefale Font Diner-appen (Download), da den bruger den oprindelige tilpassede skrifttypefunktion. Appen er også helt gratis.

Læs også  Sådan aktiveres tofaktorautentificering på Facebook, Instagram og Twitter

2. Installer appen og åbn den. Du finder en “Aktivér nu” -knap øverst. Tryk på den, og vælg “Installer”. Det er det. Du har installeret 23 nye skrifttyper på din enhed.

Steps to Install Custom Fonts on iOS 13 and iPadOS 13

4. Du kan også finde de installerede skrifttyper fra Indstillinger . Gå bare til Indstillinger -> Generelt -> Skrifttyper og tryk på skrifttyperne for at finde deres typografidesign.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steps to Install Custom Fonts on iOS 13 and iPadOS 13 (2)

Trin til brug af brugerdefinerede skrifttyper

I øjeblikket er brugerdefinerede skrifttyper kun tilgængelig i udvalgte få apps såsom Mail, Pages, Numbers og Keynote . Så hvis du vil skrive en e-mail eller oprette et dokument, kan du gøre det let uden hacks. Apple tillader brugerdefinerede skrifttyper for det meste på kreative og arbejdsapps fra nu af. Men med udgivelsen af Photoshop og andre kreative apps på iPadOS vil vi se bedre tilpasset skrifttypesupport på tværs af tredjepartsapps. Sådan kan du bruge brugerdefinerede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13 lige nu.

1. Åbn en af de understøttede apps (Mail, Pages, Numbers og Keynote) og tryk på “pil” -tegnet på tastaturet. Derefter skal du trykke på “Aa” og et nyt formatvindue åbnes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steps to Use Custom Fonts install custom fonts on ios 13 and ipados 13

2. Klik her på “Standardskrifttype” og for at finde de installerede brugerdefinerede skrifttyper øverst . Du får også en liste over indfødte skrifttyper, der allerede er tilgængelige på din iPhone eller iPad. Nu kan du blot vælge en skrifttype og begynde at skrive problemfrit.

Steps to Use Custom Fonts (2) install custom fonts on ios 13 and ipados 13

  • Brug brugerdefinerede skrifttyper i enhver app

Hvis du vil bruge brugerdefinerede skrifttyper på en hvilken som helst app, skal du bruge et fonttastatur som er en helt anden app . Det giver dig mulighed for at indtaste forskellige skrifttyper og fungerer fejlfrit på Beskeder, WhatsApp, Instagram og værter for andre messaging-apps. Problemet med skrifttastaturer er dog, at din modtager muligvis ikke modtager de samme tegn, medmindre det understøttes af det oprindelige system. Husk også, at der med tredjeparts tastaturer er en mulighed for datalogning, så der er det.

Læs også  Sådan sender du forsvundne beskeder i WhatsApp, Telegram, Signal og Instagram
Artiklen fortsætter under annoncen

I dette afsnit skal vi alligevel bruge en betalt app kaldet Fonts, der hævder ikke at registrere nogen data. Også, , det tilbyder nogle gratis skrifttyper sammen med de betalte , så du kan prøve det, før du forpligter dig til en præmieplan. Sådan kan du bruge det.

1. Download Fonts-appen (gratis køb i appen) fra App Store, og installer den på din enhed. Derefter skal du åbne den og trykke på “Fortsæt”. Det vil bede dig om at abonnere på den betalte plan, men prøv at gå tilbage, og du finder en krydsknap øverst . Tryk på det.

2. Derefter føres du til installationssiden. Her skal du trykke på “Gå til Indstillinger” og åbne “Tastaturer”. Aktiver nu skiftet til tastaturet “Skrifttyper”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Use Custom Fonts on Any App (2)

3. Åbn nu en hvilken som helst messaging-app og lang tryk på “globus” -ikonet nederst til venstre. Her skal du vælge “Skrifttyper” og voila, du får forskellige skrifttyper på dit tastatur. Nogle skrifttyper er gratis, f.eks. Skrivemaskine og kontur. Du kan bruge skrifttypetastaturet udførligt og se, om det fungerer korrekt på tværs af forskellige apps. I så fald kan du gå efter præmieplanen.

Use Custom Fonts on Any App (3) install custom fonts on ios 13 and ipados 13 Use Custom Fonts on Any App (3) install custom fonts on ios 13 and ipados 13 SE OGSÅ: Sådan konverteres livebilleder til videoer i iOS 13 på iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

Deck din iPhone og iPad op med nye skrifttyper

Så det var vores hurtige artikel om, hvordan man installerer brugerdefinerede skrifttyper på iOS 13 og iPadOS 13. Med den nye funktion til fontadministration kan brugerne nemt installere og administrere deres yndlingsskrifttyper på tværs af Apple-enheder. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt vores artikel nyttig, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.