Sådan sendes et link fra Chrome til din Android-telefon

28. november 2020 Slået fra Af Mathias

Til tider når du surfer på nettet, støder du på interessante artikler eller links, som du gerne vil dele med dine venner og familie. For at gøre dette kan du gå så primitivt som at sende dig selv linket eller åbne webversionen af en instant messaging-app som WhatsApp eller Telegram og indsætte linket der. Begge disse metoder viser sig imidlertid ofte at være ubelejlige og kedelige. Nå, du kan opnå de samme slutresultater ved at aktivere et Chrome-flag, der gør det super nemt at sende links til nogen af de enheder, der er tilsluttet og synkroniseret med din Google-konto.

Aktiver “Send til mig selv” -flagg i Chrome

1. Åbn Google Chrome-browseren, og skriv chrome: // flags i adresselinjen.

2. Skriv “Send fanen til sig selv” i søgefeltet i Chrome-flag, og vælg Aktiveret i rullemenuen, eller indsæt følgende i adresselinjen i Chrome .

Artiklen fortsætter under annoncen
 krom: // flag / # aktivere-send-fane til sig selv 

3. Genstart browseren, så finder du en “Send til enhedsnavn *” , når du højreklikker på en fane eller et link. Vælg den enhed, du vil sende linket til, hvis du har logget på din Google-konto på flere enheder.

Som du kan se på billedet nedenfor, sendte jeg et link fra desktopversionen af Chrome, og det blev modtaget som en push-meddelelse på min Android-telefon.

send to self phone notification

Min yndlingsdel af denne funktion er, at meddelelsen næsten øjeblikkeligt vises uden nogen mærkbar forsinkelse, hvilket gør det til en perfekt løsning at få tingene gjort, mens du er i En fart. Så det opsummerer vores korte guide til, hvordan du problemfrit kan dele links med dig selv. Fortæl os, hvis du fandt dette nyttigt i kommentarerne.

Læs også  Sådan får du Mi 10 Ultras Saturn Super-tapet på enhver Android-enhed
Artiklen fortsætter under annoncen