Sådan kontrolleres MacBook Pro-batteriets helbred

28. november 2020 Slået fra Af Mathias

Måske har du bemærket en drastisk reduktion i din MacBook Pro’s batterilevetid for nylig eller bare ønsker at finde ud af den faktiske tilstand for batteriet i din notebook. Uanset hvad der kan være din personlige årsag, er det ret ligetil at kontrollere MacBook Pro (eller enhver MacBook) batteris sundhed. Mens de fleste moderne MacBooks leveres med batterier med en nominel opladningscyklus, har de ældre som MacBook Pro (15-tommer slutningen af 2008) og MacBook Air (slutningen af 2008) batterier med henholdsvis 500 og 300 opladningscyklusser. De metoder, jeg har nævnt nedenfor, hjælper dig med at bestemme, om dit batteri har overskredet disse opladningscyklusgrænser og har brug for en ændring, hvis du vil have den bedste batterilevetid til dine Mac’er.

Tjek MacBook Pro-batteriets sundhed: Tre forklarede metoder

macOS inklusive den nyeste macOS Catalina, gør det meget nemmere at holde styr på MacBooks-batteriet inklusive cyklustælling. Og der er et par måder at få det gjort på. Lad mig vise dig, hvordan det fungerer!

Kontroller MacBooks batteristatus fra statuslinjen

  1. Først og fremmest, mens , hold nede optionstasten, klik på batteriikonet , der er placeret i statuslinjen øverst til højre på skærmen.
  2. Nu skal du se batteriets helbred på din MacBook / MacBook Air eller MacBook Pro. Det vises som: Normal, Udskift snart, Udskift nu eller Servicebatteri.

Check Battery health using battery icon on MacBook

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom dette er den nemmeste metode, viser den dig ikke detaljerne i batteriets helbred. Hvis du vil have flere oplysninger, skal du bruge metoden nævnt nedenfor.

Læs også  Hvad er Microsoft Safety Scanner, og hvordan du bruger det

Kontroller MacBooks batteristatus fra systemindstillinger

  1. Klik på Apple-menu øverst til venstre på skærmen og vælg Om denne Mac.

Click on Apple Menu and choose About This Mac

2. Klik nu på Systemrapport .

Click on System Report

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik derefter på Strøm .

Check MacBook's Battery Health from System Preferences

I vinduet kan du se masser af info relateret til dit batteri. På netop denne skærm kan du også kontrollere cyklustællingen, der kan give et bedre billede af, hvor meget levetid batteriet stadig har. Som du kan se, er tilstanden på min MacBook Pro normal. Og cyklustællingen er 152, hvilket viser, at den maksimale fulde cyklus stadig er langt væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bliv dybtgående batteristatus ved hjælp af kokosnødbatteri

Mens de to ovennævnte metoder skal være nok for de fleste brugere til at afgøre, om de har brug for at udskifte Macs batteri eller ej, hvis du vil have endnu mere detaljerede oplysninger, kan du installere et gratis Mac-værktøj kaldet Coconut Battery (gratis køb i appen). Dette enkle hjælpeprogram vil hjælpe dig med at se alderen på din Macs batteri, hvor ofte det blev opladet og endnu mere sådan relevant Information. Ikke kun det, du kan endda forbinde dine iOS-enheder til din Mac for at kontrollere deres batterilevetidsstatus ved hjælp af den samme app.

Hold styr på batteriets helbred i din MacBook

Sådan gør du du kan holde øje med batteriets helbred på din Apple notebook. Selvom batteriet på de fleste MacBooks komfortabelt kan levere 1000 opladningscyklusser, kan deres levetid blive reduceret, hvis du ikke tilbyder den nødvendige pleje af batteriet. Undgå altid at udsætte dine bærbare computere for omgivelsestemperaturer over 35 ° C, da det kan beskadige batterikapaciteten fuldstændigt. Du kan også deaktivere turbo-boost for at forhindre opvarmning for at bevare batteriets levetid. Det er alt fra os, så lad os vide dine tanker om emnet i kommentarerne nedenfor.