Sådan hostes en Minecraft-server på Android

28. november 2020 Slået fra Af Mathias

Minecraft er et af de unikke spil, der giver dig mulighed for at oprette en personlig server til spil med flere spillere. Du kan være vært for en Minecraft-server på Windows, Linux og macOS, men den understøtter ikke Android-enheder, som er en bummer. At have en bærbar server som en Android-enhed ville helt sikkert have gjort det meget sjovere at spille Minecraft. Så på jagt efter en løsning opdagede vi en interessant måde, som lader dig være vært for en Minecraft-server på en Android-enhed. Processen er lidt langvarig og teknisk, men hvis du vil gøre det, kan du helt sikkert gøre det. Så uden videre, lad os gå videre og lære at være vært for en Minecraft-server på Android.

Host Minecraft Server på Android

Lad mig sige det lige, processen er lidt kompleks, og du vil har brug for en vis grad af teknisk viden i forbindelse med kommandoterminalen. Fra min side har jeg forsøgt at forenkle processen så meget som muligt. Anyway, for at give dig en kort oversigt skal vi installere Ubuntu oven på Android. Og derfra kan vi installere en Minecraft-server problemfrit. Når det er sagt, lad os begynde med den første opsætning.

Bemærk: Vi har udført vores test på OnePlus 7 Pro. Du kan bruge enhver anden Android-enhed, helst med højere RAM og anstændig processor.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Installer Ubuntu på din Android-enhed

1. Først og fremmest skal du installere AnLinux (gratis) og Termux apps (gratis) fra Google Play Butik.

2. Start nu AnLinux-appen og tryk på “Vælg” -knappen og vælg “Ubuntu”. Derefter skal du trykke på “Kopier”.

Install Ubuntu on Your Android Device

3. Åbn nu Termux-appen, indsæt det kopierede script, og tryk på “Enter” -tasten . Termux begynder at downloade Ubuntu, og det tager 2-3 minutter at installere Ubuntu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install Ubuntu on Your Android Device

4. Når installationen er færdig, skal du indsætte og køre følgende kommando for at starte Ubuntu. Nu, vil du se [emailprotected] på Termux. Det betyder, at Ubuntu kører med succes på din Android-enhed. Install Ubuntu on Your Android Device 3

 ./ start-ubuntu.sh 

Install Ubuntu on Your Android Device 2

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Installer Java-udviklingssæt på Ubuntu

1. Nu hvor vi har installeret Ubuntu, lad os installere nogle pakker, der kræves for at køre Minecraft-serveren. Først og fremmest installerer vi JDK-pakken på Ubuntu . Kopier følgende kommando, og kør den på Termux. Vent nu til installationen er afsluttet.

 apt-get install software-egenskaber-fælles 

Install Java Development Kit on Ubuntu

2. Efter det skal du kopiere følgende kommandoer og køre på Termux en efter en. Til tider vil Termux søge din godkendelse inden installation, så tillad disse anmodninger . Hele denne proces tager 3-4 minutter.

 add-apt-repository ppa: openjdk-r / ppa apt-get update apt-get install openjdk-8-jre 

Install Java Development Kit on Ubuntu 2

  • Installer Minecraft Server på Android

Med installationen af Ubuntu og JDK har vi næsten oprettet base, der kræves for at køre en personlig server. Nu installerer vi endelig en Minecraft-server på Android. Her er de trin, du skal følge.

1. Åbn Minecraft Server-siden fra dette link på din Android-enhed. Her skal du trykke og holde på “minecraft-server.jar” og kopiere downloadlinket.

Install Java Development Kit on Ubuntu 2

2. Gå nu til Termux og indsæt kommandoen nævnt nedenfor. Sørg for at erstatte https med downloadlinket kopieret ovenfor . Det vil se sådan ud på Termux. Tryk nu på Enter-tasten for at køre kommandoen, og den begynder at installere Minecraft Server på din Android-enhed. Install Ubuntu on Your Android Device 3

Artiklen fortsætter under annoncen

 wget -O minecraft_server.jar https://launcher.mojang.com/v1/objects/ 3dc3d84a581f14691199cf6831b71ed1296a9fdf / server.jar 

Run Minecraft Server on Android

3. Når installationen er afsluttet, skal du køre følgende kommando for at ændre filtilladelsen. Denne gang Termux beder ikke om noget, men der er foretaget ændringer. Gå nu til næste afsnit.

 chmod + x minecraft_server.jar 
  • Kør Minecraft Server på Android

1. Du har installeret en Minecraft-server på Android. Nu vil vi prøve at køre serveren. Kopier følgende kommando, og kør den på Termux. Bemærk, det mislykkes ved første kørsel på grund af manglende overholdelse af EULA-aftalen . Bekymre dig ikke, gå videre til næste trin for at ordne det.

Artiklen fortsætter under annoncen
 java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui 

Run Minecraft Server on Android

2. Kør følgende kommandoer en efter en. Det giver dig adgang til EULA-aftalen , og så kan du foretage ændringer i overensstemmelse hermed.

 apt-get install nano nano eula.txt 

3. På Nano-teksteditoren skal du ændre “eula=false” til “eula=true” . Redigering af tekstfil på Nano-editor er dog vanskelig. Du kan ikke navigere ved hjælp af berøringsskærmen. Så tryk på “ned” -tasten tre gange for at bringe markøren under den sidste tekst. Derefter skal du trykke på backspace for at flytte til ovenstående linje og derefter trykke på backspace for at slette false . Nu kan du skrive sand .

Run Minecraft Server on Android

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Når du har ændret EULA-teksten, skal du trykke på “CTRL” og derefter trykke på “x” -tasten . Det beder om at ændre filen, tryk på “y”, og det gemmer ændringerne. Til sidst skal du trykke på “Enter” -tasten, så vil du være tilbage til Termux.

Run Minecraft Server on Android 2

5. Nu kører den samme kommando igen som vi gjorde i det første trin , og denne gang kører Minecraft Server med succes på din Android-telefon. Her er kommandoen, hvis du har brug for det igen. Processen tager ikke mere end et minut.

Artiklen fortsætter under annoncen
 java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui 

Run Minecraft Server on Android 3

  • Tunnel din lokale Minecraft-server til internettet

Indtil videre har vi installeret en Minecraft-server på vores Android-enhed, men vi er nødt til at bringe serveren online gennem et sikkert tunnelværktøj kaldet Ngrok . Det opretter en sikker offentlig URL på din server, som du kan dele med dine venner til Minecraft-spil til flere spillere. Sådan gør du det.

Læs også  Sådan tilpasses Apple-påmindelseslister med Emojis i iOS 14

1. Åbn Ngrok-download-siden, og tryk og hold nede på “Linux (ARM64)” . Kopier nu downloadlinket.

Run Minecraft Server on Android 4

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Derefter skal du gå tilbage til Termux og indsætte følgende kommando. Sørg for at erstatte https med det kopierede Ngrok-link fra ovenstående trin . Tryk nu på “Enter” -tasten, og den begynder at installere Ngrok på din Android-enhed.

wget -O ngrok.zip https://bin.equinox.io/a/nmkK3DkqZEB/ngrok-2.2.8-linux- arm64.zip

 

Tunnel Your Local Minecraft Server to the Internet 2

3. Efter installationen kør disse kommandoer en efter en .

Artiklen fortsætter under annoncen
%MINIFYHTML34bfd75b44c19f91e7fdebf0aa741e3a11%
 apt-get install zip zip unzip unzip ngrok.zip 

4. Når du har gjort det, skal du åbne tilmeldingssiden for Ngrok og oprette en konto. Log nu ind og , det giver dig et godkendelsestoken under afsnittet "Tilslut din konto". Kopiér autentokenøglen.

Tunnel Your Local Minecraft Server to the Internet 2

5. Kør nu authtoken-nøglen på Termux . Det vil se sådan ud.

Artiklen fortsætter under annoncen
 ./ ngrok authtoken 1QVNoeHerkYbSncmdjIj2yfaGNk_3Zt1hTF1nY9WyGY5BoSU2 

6. Derefter kører nedenstående kommando, og Ngrok-statusvindue åbnes . Hvis det viser sessionsstatus som "online", har du oprettet din personlige Minecraft-server med succes. Din Minecraft-server er live på internettet.

 ./ ngrok tcp 25565 

Tunnel Your Local Minecraft Server to the Internet 3

7. Kopier nu adressen "Videresendelse" , der starter med tcp. Det er den offentlige URL, som du kan dele med dine venner til Minecraft-spil med flere spillere. Det skal se sådan ud.

 0.tcp.ngrok.io:14970

Tunnel Your Local Minecraft Server to the Internet 5

Artiklen fortsætter under annoncen

8 . Hvis du ønsker at afslutte internettunnel , skal du trykke på “CTRL” og “C” -tasterne, så går Minecraft-serveren offline.

  • Spil Multi-Player Minecraft med dine venner

Åbn Minecraft og log ind på din konto. Gå til Multi-player menu og åbn “Direct Connect”. Her indsættes videresendelsesadressen, der er kopieret fra trin 7 i ovenstående afsnit , og tryk på knappen “Deltag i server”. Voila, du har forbindelse til din personlige Minecraft-server hostet på en Android-enhed. God fornøjelse!

Play Multi-Player Minecraft with Your Friends

SE OGSÅ: 15 bedste sandkassespil som Minecraft You Bør spille

Artiklen fortsætter under annoncen

være vært for Minecraft Server på Android og nyd personlig spil

Så det var vores lange guide til, hvordan man opretter en Minecraft-server på Android-smartphones. Som vi kan se, er trinnene ret tekniske, og du skal konfigurere mange ting, før du kan oprette en online server. Ikke desto mindre har jeg forsøgt at gøre processen så enkel som muligt med samarbejdstrin og skærmbilleder. Det er alligevel alt fra vores side. Hvis du var i stand til at oprette en Minecraft-server på din Android-enhed, skal du dele din viderestillingsadresse. Vi vil meget gerne spille Minecraft med dig.