Sådan får du nattilstand på ældre iPhones som iPhone Xs, XR og iPhone 8

15. november 2020 Slået fra Af Mathias

Mens Apples 2019 iPhones har mange bemærkelsesværdige funktioner, er den, der har slået rampelyset, pro-grade kameraet. Og med rette, da det har sat iPhones tilbage på toppen i kameraafdelingen. Apropos imponerende kamerapræstation har Night-mode sandsynligvis fanget mest opmærksomhed med muligheden for at tage fremragende fotos i svagt lys uden at gå på kompromis med detaljer. Når det er sagt, kan du kun lægge hænderne på det, hvis du har den nyeste iPhone 11, 11 Pro, eller 11 Pro Max. Men hold et øjeblik, før du begynder at føle dig skuffet, da der er et hack for at få den berømte Night-tilstand på ældre iPhones som iPhone Xs, X, XR eller endda iPhone 8. Og det er præcis, hvad jeg skal tale om i dette korte stykke.

Brug nattilstand på ældre iPhones som iPhone Xs, XR og iPhone 8

Først skal du vide, at du ikke kan få den fulde Night Mode-oplevelse. Hvad jeg mener er, at den nattilstand, som vi viser dig, ikke vil være så god som den, der sendes af Apple. Alligevel fungerer det rigtig godt og er langt bedre end slet ikke at have nogen fotografering i svagt lys. Så hvordan skal vi få det til at ske? Det viser sig, at der er en app kaldet “NeauralCam”, der hævder at bringe nattilstandskamera ikke kun på iPhones, men også på iPads, der kører iOS 12 eller nyere.

Hvordan lyser NeuralCam billeder op?

Appen først tager flere rammer og drager derefter fordel af billedbehandlingsalgoritmer , der er drevet af maskinlæring til at flette rammerne. Således ser det eventuelle billede lyst ud. Med andre ord bruger den HDR-tilstandsmetoden til at tage billeder. Vær opmærksom på, at snapping af flere rammer ikke sker på et øjeblik. Og derfor skal du holde din iPhone støt i cirka 4-5 sekunder. Når billedet er taget, kræver kameraappen nogle få sekunder til at behandle rammerne og tilbyde outputbilledet.

Læs også  Guide: Hvordan deaktiverer du dit webcam (og hvorfor du bør)
Artiklen fortsætter under annoncen

Husk, appen koster $ 4,99 , hvilket er en rimelig pris overvejer forestillingen. Lad os komme i gang med den korte ansvarsfraskrivelse!

1. Først skal du gå over til App Store og søge efter NeuralCam. Eller du kan klikke på linket for at downloade det som normalt.

download Neuralcam

2. Start nu appen på din enhed. Derefter peger kameraet på scenen , som du vil snap, og derefter tryk på udløserknappen . Sørg for at holde din smartphone stabil, indtil den optagende cirkel slutter på skærmen. Naturligvis lader kameraappen dig også tage selfies. Så undlad at prøve nogle fantastiske selfies i svagt lys.

Artiklen fortsætter under annoncen

hold for a few seconds

Nogle prøver Billeder, der viser dig, at det fungerer

Se på nogle af de prøvebilleder, der er taget med NeuralCam-appen på iPhone XR. Billederne , der er taget af iOS-kameraet, er til venstre, mens de, der er taget med NeuralCam, er placeret på højre.

Night mode on older iPhones

Artiklen fortsætter under annoncen

NeuralCam vs iOS Camera

iPhone camera vs Neural Camera

iPhone XR Camera vs NeuralCam

SE OGSÅ: De 10 bedste tip til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max-kameraet

Optag nattilstandsbilleder på dine ældre iPhones …

Så det er sådan, du kan få iPhone 11s berømte nattilstand på dine ældre iOS-enheder. Selvfølgelig tilbyder appen ikke det samme resultat, men det har mere end nok til at lade dig tage mærkbare fotos i svagt lys. Hvad tager du af NeuralCam, og vil du gerne give det et skud på din iPhone? Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor.