Fix Godkend, at der ikke fungerer mellem macOS Catalina og watchOS 6-udgave

14. november 2020 Slået fra Af Mathias

Med Apple Watch er det let at låse op for Mac. Mens du har smartwatchet på, skal du bare komme tæt på din Mac; computeren registrerer urets tilstedeværelse og logger dig automatisk ind. Det er så ligetil, er det ikke? Med introduktionen af macOS Catalina og watchOS 6 har Apple forbedret funktionen til automatisk oplåsning yderligere. Du kan nu bruge dit Apple Watch til ikke kun at låse din macOS-enhed op, men også godkende andre anmodninger om administratoradgangskoden. Mens denne nye funktion fungerer som forventet, klager nogle brugere over, at den ikke fungerer for dem. Hvis Godkend ikke fungerer mellem dine macOS Catalina og watchOS 6-enheder, er du kommet til det rigtige sted. Vi vil diskutere nogle hacks for at løse problemet, så du kan bruge Godkend med Apple Watch problemfrit.

Tips til løsning Godkend, at det ikke fungerer mellem macOS Catalina og watchOS 6-udgave

Inden du går til fejlfinding af problemet, er det altid bedre at tage pleje af kravene. Selvfølgelig ville de fleste af jer allerede have fået dem rigtige, men bare hvis noget er gledet ud af jeres øjne, kunne det at gå tilbage til tegnebrættet straks løse rodet. Med det sagt, lad os skære jagten!

Sørg for, at du har aktiveret Automatisk oplåsning

Først skal du sørge for at have aktiveret Auto- Lås op funktion på din Mac, da den nye godkendelsesfunktion er integreret med den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følgende Mac’er understøtter Auto-Unlock-funktionen:

  • 2015 MacBook eller nyere
  • 2013 MacBook Pro eller nyere
  • 2013 MacBook Air eller nyere
  • 2014 Mac mini eller nyere
  • 2013 iMac eller senere
  • iMac Pro (alle modeller)
  • 2013 Mac Pro eller nyere
  • Bemærk: Der er en hurtig måde at finde ud af om o r ikke din Mac understøtter Auto-Unlock-funktionen. Klik på Apple-menuen øverst til venstre på skærmen. Tryk derefter på Option-tasten, og vælg Systeminformation. Vælg nu Wi-Fi i sidepanelet, og tjek derefter ”Auto Unlock: Supported” til højre.

    Hvis din Mac er kompatibel, skal du klikke på Apple-menuen og vælge Systemindstillinger. Klik derefter på ikonet Sikkerhed og privatliv. Sørg derefter for, at fanen Generelt er valgt. Marker nu afkrydsningsfeltet til venstre for

“Brug dit Apple Watch til at låse op for apps og din Mac.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Use your Apple Watch to unlock apps and your Mac

Sørg for, at du har aktiveret tofaktorautentificering til dit Apple-id

Et andet vigtigt krav er to -faktorautentificering. For de ukendte tilføjer det endnu et lag af beskyttelse for dine data for at forbedre sikkerhed og privatliv.

Læs også  Sådan tilføjes tredjeparts Cloud Apps til Files-appen på iOS 13 og iPadOS 13

På din parrede iPhone skal du åbne Indstillinger-appen> Dit profilbillede> Adgangskode og sikkerhed> To-faktor-godkendelse . Sørg nu for, at den er aktiveret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enable Two-Factor Authentication on iPhone and iPad - Approve Not Working

På din Mac skal du klikke på Apple-menuen øverst til venstre på skærmen> Systemindstillinger> Apple ID> Adgangskode og sikkerhed . Sørg nu for, at To-faktor-godkendelse er aktiveret.

Enable Two-Factor Authentication on iPhone and iPad - Approve Not Working

Sørg for, at begge dine enheder er logget ind på det samme Apple-id

Sidst, men ikke mindst, skal du sikre dig, at både Apple Watch og Mac er logget ind på det samme Apple ID. Det er obligatorisk. Ellers kan du ikke låse din Mac eller apps op ved hjælp af dit smartwatch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu hvor du har taget hånd om alle de grundlæggende krav, kan du bruge dit Apple Watch til at låse op for en låst note, se Safari-adgangskoder i Indstillinger, låse op for indstillinger i Systemindstillinger, godkende appinstallation og mere bare ved at dobbeltklikke sideknappen på dit ur.

Enable Two Factor Authentication on Mac

Det fungerer bedst, når du er tæt på din Mac. Hvis det er nødvendigt, kan du prøve at flytte dit smartwatch lidt tættere på din macOS-enhed.

Bemærk: Bemærk, at du bliver nødt til at indtaste din adgangskode manuelt første gang, når du tænder, genstarter eller logger ud af din Mac. Derefter logger din smartwatch automatisk på din macOS-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis Godkend stadig ikke fungerer mellem watchOS 6 eller macOS Catalina, kan du prøve et par nyttige løsninger nævnt nedenfor.

Sluk / tænd for Wi-Fi og Bluetooth

Den første enkle, men effektive løsning, du skal prøve at rette “Godkend” -funktionen er at slå Wi-Fi og Bluetooth fra / til. Klik blot på Wi-Fi-ikonet i menulinjen og vælg Sluk for Wi-Fi . Klik derefter på Bluetooth-ikonet i menulinjen, og vælg Slå Bluetooth fra . Vent et par sekunder, og tænd dem derefter igen.

Double Click Side button to authenticate

Artiklen fortsætter under annoncen

Turn Off Bluetooth on Mac

Bemærk: Hvis Bluetooth-ikonet ikke vises i menulinjen, skal du gå til Systemindstillinger> Bluetooth og derefter markere afkrydsningsfeltet for Vis Bluetooth i menulinjen.

Deaktiver automatisk oplåsning og genstart dine enheder

Hvis det første trick ikke har fungeret for dig, skal du deaktivere Auto-Unlock og derefter genstarte din Mac. For at få det gjort skal du klikke på Apple-menuen øverst til venstre for skærmen > Systemindstillinger> Sikkerhed og privatliv > Nu , fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for Brug dit Apple Watch til at låse op for apps og din Mac .

Læs også  Sådan indstilles Gmail som din standard-e-mail-app på iPhone i iOS 14

Klik nu på Apple-menuen, og vælg Genstart. Tving også til at genstarte dit Apple Watch. For at gøre det skal du blot trykke og holde både Digital Crown og Side-knapperne nede i ca. 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når din Mac er genstartet, skal du aktivere Automatisk oplåsning. Derefter skal du finde ud af, om du kan låse op for apps eller se adgangskoder.

Opdater din Mac og Apple Watch

Hvis du stadig ikke kan bruge godkendelsesfunktionen, kan problemet meget vel skyldes en skjult fejl. Og den bedre måde at løse dette problem er ved at opdatere softwaren.

For at opdatere din Mac skal du åbne Systemindstillinger> Softwareopdatering.

Hvis der findes en macOS-opdatering, skal du downloade og installere den som sædvanlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turn Off Bluetooth on Mac

For at opdatere dit Apple Watch skal du sørge for, at det er forbundet til Wi-Fi. Åbn derefter Indstillinger-appen på uret> Generelt> Softwareopdatering . Derefter skal du downloade og installere den nyeste watchOS-opdatering som normalt.

Update Software on Your Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: ) Du kan også opdatere dit ur ved hjælp af din iPhone. Åbn Se app på din iPhone> Generelt> Softwareopdatering. Derefter , gå igennem processen.

Fejlfinding af godkendelsesproblemer på din Apple Watch og Mac

Så dette er nogle af de pålidelige måder at løse godkendelsen ikke på arbejdsproblem mellem macOS og watchOS-enheder. Forhåbentlig kan du nu bruge denne funktion som normalt. Selvom der er masser af adgangskodeadministratorer, vil vi alle se et liv ud over hemmelige koder. Og det er her, denne funktion har en rolle at spille. Så opsæt din Godkend med Apple Watch-funktion, og lad os vide, om du kan lide det eller ej.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_850.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_850 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_850.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_850.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_850.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Artiklen fortsætter under annoncen