Sådan slettes hele sundhedsdata på iPhone i iOS 13

14. november 2020 Slået fra Af Mathias

Ved at sætte sundhed og fitness i spidsen har Apple forbedret lagerbehandlingsappen kraftigt. Funktioner som træningssporing, cyklusregistrering, høresundhed og søvnsporing har gjort det til et godt værktøj til både fitnessfreaks og sundhedsbevidste mennesker. Appen registrerer alle dine data inklusive puls, gang / løb-trin og mere, så du kan spore dine fremskridt og endda dele dine data. Mens mange foretrækker at beholde sundhedsdataene for evigt, kan jeg godt lide at udslette dem efter en bestemt tid – især når disse bunker med data ikke længere er nødvendige. Det forhindrer ikke kun Health-appen i at skaffe masser af lagerplads, men hjælper også med at forblive rodfri. I denne vejledning skal jeg vise dig, hvordan du kan slette hele sundhedsdata fra iPhone på iOS 13 eller nyere.

Slet alle sundhedsdata fra iPhone

Afhængig af dine behov kan du fjerne alle de gemte helbredsoptegnelser på én gang eller rydde individuelle data fra specifikke kategorier som puls og aktiv energi. Hvad med de sundhedsdata, der er synkroniseret med andre apps? Nå, Health-appen giver dig også mulighed for at rydde op i de poster, der er synkroniseret med andre apps som ur, meddelelser og mere. Så du får den ønskede kontrol over dine sundhedsdata og kan administrere dem baseret på din bekvemmelighed. Så lad os hoppe lige ind i det og komme i gang med trinene!

Sletning af app-sundhedsdata fra iPhone

1. Åbn Health-appen på din iPhone og tryk på profilbillede kl. øverste højre hjørne.

Launch Health app and tap on Profile photo

2. Under afsnittet Privatliv skal du vælge Apps.

Choose Apps located under Privacy

3. Under Apps skal du se de apps, der har adgang til dine sundhedsdata. Hvis du f.eks. Vil fjerne de data, der er knyttet til lagerur-appen, skal du trykke på den. Tryk derefter på Data og tryk Slet alle data fra “Clock”. Klik derefter på Slet for at bekræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Delete Health Data from Clock app on iPhone

Hvis du vil udslette alle data, der er knyttet til Health-appen, skal du vælge Health og tryk derefter på Slet alle data fra helbredet. Derefter skal du trykke på Slet for at bekræfte, at du vil permanent slippe af med alle sundhedsdata fra din iPhone.

Clean Up Health Data from iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Du kan også slette hele sundhedsdata fra App Indstillinger> Sundhed> Dataadgang og enheder.

Sletning af individ Sundhedsdata fra iPhone

Bare hvis du vil fjerne specifikke data som puls, aktiv energi eller gå- / løbeafstand, er der en måde at få det gjort også.

1. Start appen Health på din enhed og sørg for, at fanen Resume er valgt nederst. Under Foretrukne , tryk på den enkelte kategori som Puls eller aktiv energi.

Deleting Individual Health Data from iPhone 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2 . Rul nu ned og vælg Vis alle data og tryk på Rediger på øverste højre hjørne. Til sidst skal du trykke på Slet alt øverst til venstre på skærmen og bekræft.

Deleting Individual Health Data from iPhone 2

Bemærk: Hvis specifikke sundhedsdata ikke vises på oversigtssiden, skal du trykke på Vis alle sundhedsdata , og vælg derefter den respektive kategori.

Tøm sundhedsdata fra din iPhone

Så det er sådan, du kan tage kontrol over dine sundhedsdata på din iOS-enhed. Det er godt, at Apple har tilbudt den nødvendige fleksibilitet til at administrere personlige data. Nu hvor du ved, hvordan processen fungerer, skal du udnytte den for at holde enhedens opbevaring ikke ryddet. Du kan også bruge denne proces til at slette data, hvis du er opmærksom på dit privatliv. Så brug ovenstående trin til at tage kontrol over dine sundhedsdata.

Artiklen fortsætter under annoncen