Sådan repareres WiFi-afbrydelser, når iPhone er låst eller i dvale

21. november 2020 Slået fra Af Mathias

WiFi-problemer har eksisteret i mange år på iOS. Uanset om det var den meget imponerende iOS 7, bug-ridede iOS 11 eller den funktionspakkede iOS 12, stødte de alle på et eller andet tidspunkt WiFi-problemer. Og de langlivede spøgelser er allerede begyndt at hjemsøge iOS 13. For nylig har et stort antal iOS-brugere (inklusive dem, der kører iOS 13) stødt på problemet “WiFi afbrydes, når iPhone er låst”. Selv var jeg stødt på det samme problem på min iPhone XR under iOS 13 beta-test. Da operativsystemet stadig var i gang, passede jeg ikke på problemet, da jeg troede, at Apple ville ordne det, når den officielle version rullede ud. Men det skulle (desværre) ikke være. Nu hvor det er blevet for udbredt til at ignorere det, tænkte jeg, at jeg skulle dele nogle af de mulige løsninger, der kunne løse dette underlige “WiFi afbrydes, når iPhone sover”.

Sådan løses WiFi-afbrydelser, når iPhone er låst eller sovende Problem i iOS 13

Når vi taler om løsningerne, har de klikket i mange iPhone-brugere (inklusive mig) i fejlfinding af Wi-Fi-problemer. Så du kan forvente, at de afprøvede hacks også favoriserer dit held. Med hensyn til hvilket trick du skal prøve at slippe af med problemet, skal du starte med det første (nævnt nedenfor) og derefter kontrollere, om det har løst problemet “Wi-Fi afbrydes, når iPhone er låst” eller ej. Hvis du bliver heldig i det allerførste forsøg, skal du glæde dig. Hvis ikke, gå videre til næste trick. Nu hvor du kender reglen i denne fejlfindingsvejledning, lad os skære jagten til det bedre!

Et hurtigt tip, inden du går videre

En hård genstart har længe været (slags) en frelser for iOS, især når du løser nogle almindelige problemer som nedbrud, indefrysning og endda problemer med Wi-Fi. Så overse ikke dette lille hack, da det kan spare dig for meget tid og selvfølgelig tålmodighed.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Til tving genstart din iPhone X og nyere, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus , skal du blot trykke på og slippe lydstyrkeknappen, trykke og slippe lydstyrkeknappen og derefter trykke på lydstyrke op og sideknappen på én gang, indtil Apple-logoet vises.
  • For at tvinge genstart til iPhone 7 eller iPhone 7 Plus , skal du trykke på og holde lydstyrke ned-knappen nede og sove / wake-knap med det samme.
  • Til tving genstart iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE eller tidligere enheder , tryk på og hold både start- og søvn / vågeknapperne nede samtidigt.

Når din iPhone er genstartet, skal du tjekke, om “WiFi afbrydes, når iPhone sover”, er problemet væk. Hvis det er tilfældet, er du klar til at gå. Hvis ikke, er der ingen grund til at blive skuffet, da der er mange andre tricks til at løse problemet.

Læs også  Sådan bruger du PS5 Remote Play på din PS4-konsol

Glem Wi-Fi-netværket og opret forbindelse til det igen

Når jeg er stødt på Wi-Fi-problemer på mine iOS-enheder, har jeg aldrig undladt at prøve dette pålidelige hack. Og jeg må sige, at det har løst problemerne mange gange. Så baseret på min erfaring vil jeg foreslå, at du også prøver det. Åbn blot Indstillinger-appen> Wi-Fi> tryk på informationsknappen lige ved siden af Wi-Fi-netværket. Vælg derefter “Glem dette netværk”, og bekræft. Gå nu tilbage og log ind på Wi-Fi-netværket igen.

Forget Wi-Fi Network

Forny lejekontrakten

Hvis ovenstående trin ikke løser dit problem, skal du prøve at fornye lejemålet for dit netværk. Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, får du en IP-adresse, der identificerer din enhed på netværket. Hvad fornyelse af lejekontrakten gør er, at den tildeler IP-adressen igen og fornyer den trådløse forbindelse til netværket. For mig har denne proces haft en betydelig succesrate i løsningen af “Fix iPhone WiFi frakobler problemer”. For at forny lease af dit netværk skal du starte appen Indstillinger og derefter gå til WiFi og tryk på informationsknappen lige ved siden af Wi-Fi-netværket. Rul nu ned for at finde knappen “Forny leasing” og tryk på den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Renew Lease Wifi Network to Fix iPhone Wifi

Sluk VPN

Bruger du en VPN på din iPhone? Det kan være årsagen til Wi-Fi-problemerne på din iOS-enhed. Så hvis ovenstående tricks ikke har løst dette problem, skal du prøve at deaktivere VPN for at se, om det løser problemet. For at få det gjort skal du gå til Indstillinger> Generelt> VPN . Sluk derefter for for aktiv PVN .

Disable TunnelBear VPN

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver Wi-Fi-netværkstjenester

Nogle brugere, der var stødt på dette problem, har udtalt, at deaktivering af Wi-Fi-netværkstjenester har hjulpet med at løse det. Derfor er det tilbøjeligt også at prøve denne løsning. For at gøre det skal du gå over til Indstillinger> Privatliv> Placeringstjenester> Systemtjenester . Derefter skal du slukke for kontakten til Wi-Fi-netværk .

Disable TunnelBear VPN

Nulstil netværksindstillinger

Der er et ordsprog, “Drastiske tider opfordrer til drastiske foranstaltninger. ” Så hvis du stadig ikke kan forhindre din iPhone i at droppe WiFi-forbindelsen, når du er låst eller sover, kan du prøve at nulstille netværksindstillingerne. Husk, at denne handling sætter netværksindstillingerne til fabriksstandarden. Således bliver du nødt til at indtaste dine Wi-Fi-adgangskoder igen. For at få det gjort, gå over til Indstillinger> Generelt> Nulstil> Nulstil netværksindstillinger og bekræft.

Læs også  Sådan reduceres automatisk den høje hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

Reset Network Settings in iOS 13 to Fix iPhone Wifi

Artiklen fortsætter under annoncen

Opdater routerfirmware

Ingen løsning endnu? Nu er det tid til at se ud over de sædvanlige ting. Den forældede firmware på din WiFi-router kan være kernen i dette problem. Hvis du ikke har opdateret det i et stykke tid, ville det være klogt at få det gjort, da det måske løser problemet. Processen med opdatering af Wi-Fi-routeren kan variere fra det ene firma til det andet. Så du kan enten tjekke brugervejledningen eller kontakte producenten for at få hjælp.

Opdater din iPhone

Jeg ved, at mange af jer ville undre sig over, hvorfor jeg har nævnt denne løsning. Lad mig fortælle dig, at hvis du ser på et stort antal problemer, der er dukket op på iOS de sidste par år, vil du opdage, at softwareopdatering var den eneste løsning for dem. Uanset om det er den irriterende autokorrektionsfunktion eller den alvorlige fejl, der er knyttet til Telugu-karakter, der plejede at nedbrudte apps og iOS-enheder via iMessage, måtte Apple indføre softwareopdateringer for at løse problemerne.

Reset Network Settings in iOS 13 to Fix iPhone Wifi

I betragtning af hvor udbredt denne “WiFi afbrydes, når iPhone er låst problem”, kan Apple muligvis allerede har ramt jorden (som altid er tilfældet) for at finde en ordentlig løsning. Så svaret på dette problem kan meget vel være inde i softwareopdateringen. Gå over til Indstillinger-appen på din iOS 13-enhed> Generelt> Softwareopdatering . Tjek om der er en iOS 13-softwareopdatering, der venter på dig. Hvis det venter i vingen, skal du downloade og installere det med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: 10 tip til forbedring af sikkerhed og privatliv i iOS 13

Fix iOS 13 WiFi-problemer til iPhone og iPad

Forhåbentlig er Wi-Fi-problemer endelig blevet løst på dine iOS 13-enheder. Men inden du sætter internethastigheden på prøve, så glem ikke at fortælle os, hvilket af de ovennævnte tricks, der fungerede til at løse dette irriterende problem på din enhed. Desuden, hvis du kender andre levedygtige måder at løse det på, skal du sørge for at dele dem i kommentarerne nedenfor.