Sådan konverteres levende fotos til videoer i iOS 13 på iPhone

21. november 2020 Slået fra Af Mathias

Lige fra det øjeblik, jeg havde en interaktion med “Live Photos” på min iPhone 6s (helt tilbage i 2015), blev jeg forelsket i de billeder, der kommer til live, når de trykkes langvarigt. De slags livner minderne op takket være 3-sekunders satsen. Imidlertid er “Live Photos” næsten umuligt at dele med andre. Men netop da jeg troede, at dagene med at flytte fotos har mistet appellen på grund af den delingsbegrænsning, som Apple har pålagt, snublede jeg over en lidt skjult funktion, der konverterer Live Photos til videoer i iOS 13. Og fra hvad jeg kan fortælle, ny implementering ser virkelig sejt ud. Har du endnu ikke givet denne helt nye funktion et skud? Her er en hurtig måde at gøre live-fotos til fantastiske videoer på iPhone.

Sådan omdannes livefotos til videoer på iPhone i iOS 13

Bortset fra at tilføje nogle sjove elementer til livebilleder, har denne funktion åbnede døren for, at de kunne deles med nogen – selv med folk, der gynger Android-enheder. Når vi ved, at vi alle elsker at dele pæne billeder, ser det ud til at give den nødvendige frihed til de bevægelige fotos til at rejse over hele linjen i deres fulde glans. Når det er sagt, lad os se på, hvordan det fungerer!

1. Start Fotos app på din iPhone og gå derefter over til mappen Live Photos , der er placeret inde i fanen Albums .

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Photos app and choose Live Photos

2. Vælg nu det livefoto , som du vil gemme som en video på din iPhone. Tryk derefter på knappen Del i nederste venstre hjørne af skærmen.

Læs også  Kontroller streamingopløsning på Fire TV Stick

Tap on Share button

3. Derefter stryges op i delearket og vælges Gem som video .

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Save as Video in the share sheet

Det er stort set det! Nu kan du gå over til fanen Album > Videoer for at kontrollere nyligt konverteret 2/3-sekunders video.

Turn Live Photos into Video on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: Sådan skjules Chrome-foreslåede artikler på iPhone og Android

Gem livebilleder som videoer med lethed på iPhone …

Det føles virkelig dejligt at dele levende billeder med dine venner og kære. For mig er de en god måde at genopleve minder på. Derfor er jeg glad for, at Apple har introduceret en indfødt måde at konvertere bevægelige fotos til videoer på. Og jeg tror, at mange iPhone-brugere vil sætte pris på denne smarte lille tilføjelse til iOS 13. Hvad tager du alligevel på det? Jeg ville elske at vide det i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen