Sådan downloades nye apps direkte i App Library i iOS 14

20. august 2020 0 Af Mathias

Appbibliotek sammen med widgets på hjemmeskærmen og funktionen cool back tap er sandsynligvis den største fremhævning af iOS 14. Den bedste del ved denne helt nye funktion er muligheden for automatisk at organisere apps i forskellige kategorier som social, underholdning og kreativitet for hurtig adgang. Når du downloader nye apps, vises de ikke kun på startskærmen, men også i Appbiblioteket (i det nyligt tilføjede afsnit). Du kan dog vælge at downloade nye apps direkte til Appbiblioteket i iOS 14, hvis du ikke kan lide at skabe startskærmen med et væld af apps.

Download nye apps direkte i appbiblioteket på iPhone, der kører iOS 14

Personligt foretrækker jeg at holde startskærmen ren ved enten at skjule apps eller sætte dem i forskellige mapper. Da iOS 14 tilbyder en ret ligetil måde at organisere apps på, behøver jeg ikke længere at oprette appmapper.

Da App Library også giver hurtig adgang til apps, er det ingen mening med at vise dem på startskærmen. Det er en ganske enkel, men effektiv måde at forhindre, at startskærmen bliver rodet sammen. Lad mig vise dig denne lille smarte funktion fungerer!

1. Start appen med indstillinger på din iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan downloades nye apps direkte i App Library i iOS 14

2. Tryk nu på Startskærmbilledet .

Choose Home Screen

3. Vælg Kun appbibliotek under afsnittet Ny app-download . .

Artiklen fortsætter under annoncen

Select App Library only

Det er stort set det! Fremover downloades nye apps automatisk til App Library på din iOS 14-enhed. Hvis du nogensinde vil ændre denne opførsel, skal du følge de samme trin og derefter vælge indstillingen Tilføj til startskærmbilledet til sidst.

Læs også  Sådan tilføjer du virtuelle baggrunde med zoom på Android

Brug App Library til at holde startskærmen ren

Så det er sådan, du kan bruge Apple Library til at holde startskærmen på din enhed uklar. Selvom det kan synes at være en lille funktion, synes jeg det er meget nyttigt. Og hvis du også foretrækker at have et pænt hjemmeskærmbillede, kan du måske værdsætte det også.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter streng beta-test er iOS 14 indstillet til at blive officielt rullet ud næste måned. Bortset fra at være funktionsrige, har den seneste iteration af iOS også forbedret privatlivets fred ved at introducere en række privatlivscentriske funktioner som muligheden for at deaktivere sporing, begrænse apps ‘adgang til de lokale netværk og endda forhindre apps i at få adgang til præcis placering.

Hvis du kører iOS 14 beta, så lad os vide, hvordan det går for dig. Hvis ikke, er du ophidset? Fortæl os det i kommentarerne herunder.

Artiklen fortsætter under annoncen