Sådan bruges funktionen Nye guider i Apple Maps

19. august 2020 0 Af Mathias

iOS 14 er en stor opdatering til iPhone-brugere, der bringer masser af fremtrædende og skjulte funktioner. En af disse funktioner er den nye Guides-funktion i Apple Maps, der sigter mod at hjælpe brugerne med at finde nye steder at spise, shoppe og udforske, når de besøger en ny by. For at gøre denne funktion nyttig, har Apple samarbejdet med tredjeparts tjenester, herunder Lonely Planet, Washington Post, AllTrails og mere. Det er for at sikre, at dataene i guider-funktionen er omfattende og aktuelle. I denne artikel viser jeg dig, hvordan du kan bruge de nye Guides-funktioner i Apple Maps.

Bemærk: Guides-funktionen er i øjeblikket ved at blive rullet ud i etaper, så den er ikke tilgængelig i alle byer ved lanceringen (San Francisco, New York, London og Los Angeles). Forhåbentlig er Apple hurtig med at tilføje flere byer, så alle brugere kan nyde godt af denne funktion.

Brug de nye guider Funktion i Apple Maps

Det er nemt at bruge guiderne på Apple maps. Sådan kan du gøre det:

1. Start Apple Maps, og søg efter den by, du planlægger at besøge. Lad os sige, at vi ønsker at udforske San Fransisco. Tryk på navnet for at vælge det.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Use the New Guides Feature in Apple Maps

2. Stryg op på siden for at afsløre mere information. Hvis byen understøtter guidefunktionen, vises den under et nyt afsnit “Alle guider”.

2. Use the New Guides Feature in Apple Maps

3. Her kan du stryge på guidekortene for at se de mest populære guider eller trykke på knappen “Se mere” for at afsløre alle guiderne .

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Use the New Guides Feature in Apple Maps

4. Når du først har fundet en ting, du vil udforske, skal du trykke på den for at afsløre alle de steder, der er nævnt i guiden på kort. Du kan også rulle ned for at afsløre en kortvisning for alle de steder, der er nævnt i guiden, med detaljer.

Læs også  Sådan gendannes slettede iCloud-kontakter, kalendere og bogmærker

4. Use the New Guides Feature in Apple Maps

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Apple Maps giver dig også mulighed for at gemme komplette guider eller individuelle steder i guider . For at gemme den komplette guide skal du trykke på knappen “Gem guide”. For individuelle placeringer skal du trykke på + -knappen ved siden af ​​placeringsnavnet.

5. Use the New Guides Feature in Apple Maps

6. Når du trykker på enten gem eller knappen, får du en mulighed for at oprette din guide (eller vælge fra guider, du har oprettet). Jeg kan godt lide muligheden for at oprette lister til personlige guider, da det giver mig mulighed for at organisere de guider, jeg gemmer.

6. Use the New Guides Feature in Apple Maps

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Endelig kan du finde alle de guider, du har gemt, ved at skubbe op til startsiden for Apple Maps under afsnittet “Mine guider”.

7. Use the New Guides Feature in Apple Maps

Nå, det handler om det. Nu ved du hvordan du bruger guider på Apple Maps, så brug dem, når denne pandemi giver dig mulighed.

Brug Apple Maps Guides til at udforske nye steder

Den nye Guides-funktion i Apple Maps er en fremragende ressource til at finde alle de bedste steder at udforske i en by, når du besøger den. Hvis du ikke går meget ud, kan det hjælpe dig med at finde mindre rejste steder, selv i din by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du ikke glemme at læse vores andre artikler på Apple Maps, hvor vi viser, hvordan du kan dele live rute ETA og undgå vejafgift og motorveje under navigation. Til sidst skal du bruge guiderne næste gang du er ude og fortæl os, om det var nyttigt eller ej.