Sådan får du Siri til at reagere på din stemme, selv når iPhone & # 8217; s skærm er dækket

10. august 2020 0 Af Mathias

Forestil dig en situation, hvor din iPhone er ude af syne, og du prøver at bruge “Hey Siri” til at spore enheden. Desværre er iPhone placeret med forsiden nedad, og derfor kan den virtuelle assistent ikke svare på stemmen. Ville du ikke føle dig irriteret over iOS for ikke at tilbyde muligheden for at få Siri til at svare på stemmen, når iPhones skærm er dækket? Det ville du sandsynligvis. Heldigvis er det fortiden! Med implementeringen af ​​iOS 13.4 har Apple i sidste ende tilbudt en måde at få Siri til at reagere på stemme, selv når iPhone er placeret med forsiden nedad eller skærmen er dækket. Lad mig vise, hvordan du kan bringe denne veludviklede funktion til handling.

Få Siri til at svare selv når iPhone er placeret med billedsiden nedad

Først og fremmest skal du sikre dig, at din iPhone eller iPad kører iOS 13.4 eller nyere. Hvis du endnu ikke skal opdatere din iOS-enhed, skal du gå over til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering og derefter downloade og installere den seneste iteration af iOS . Bemærk, at din enhed skal være tilsluttet Wi-Fi og have mindst 50% batteri.

1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad .

Open Settings app on your iPhone and iPad

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på Tilgængelighed .

Now, tap on Accessibility.

3. Derefter ruller du ned og rammer Siri placeret under General sektion.

Læs også  Omplacer eller "remap" dine app-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger

Tap on Siri

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Dernæst skal du tænde for kontakten til Lyt altid efter “Hey ‌Siri‌” .

Enable Always On for Hey Siri

Det er stort set det! Fremover lytter Siri altid til dine Siri-stemmekommandoer uanset om iPhone-skærmen er dækket eller ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom denne funktion er meget nyttig, kan det til tider være nødvendigt at slukke for “Lyt altid efter Hey Siri”, især når du ønsker at have lidt ro i sindet i fritiden. For at deaktivere det, skal du blot følge de samme trin, der er nævnt ovenfor og derefter slukke for kontakten til sidst.

Få Siri til at svare altid på din stemme på iPhone eller iPad

En anden bemærkelsesværdig Siri-forbedring, der er kommet i iOS 13.4, er muligheden for at bruge den virtuelle assistent til at gå tilbage til startskærmen. Bare udløse Siri og sige noget i retning af ”gå til startskærmen.” Nu afslutter den personlige assistent den aktuelle app og vender tilbage til startskærmen. Dette er virkelig nyttigt for personer med begrænset mobilitet.

Da vi taler om Siri, vil jeg gerne nævne to bemærkelsesværdige funktioner, der også er rullet ud for nylig. Mens den første er muligheden for at slette Siri-diktat og -historik, er den anden mulighed for at fravælge Siri-lydoptagelsesprogram. Som bruger værdsætter jeg virkelig disse funktioner. Hvad tager du af disse Siri-forbedringer? Lyd fra din feedback i kommentarerne herunder.

Læs også  Sådan ved du, om nogen har blokeret dig på WhatsApp