Sådan aktiveres 96Hz opdateringsfrekvens på Galaxy S20-serien

10. august 2020 0 Af Mathias

Med lanceringen af ​​Galaxy S20-serien bragte Samsung for første gang en højere opdateringsfrekvensskærm. I modsætning til konkurrencen valgte Samsung imidlertid et 120Hz-panel, der uden tvivl er bedre end 90Hz-skærme, men det kræver en betydelig prisafgift på batteriets levetid. Desuden er Exynos 990 intetsteds i nærheden af ​​Snapdragon 865, når det kommer til energieffektivitet, så det øger batteriets onde på størstedelen af ​​S20-enheder, der sælges over hele verden. Når det er sagt, er der en skjult 96Hz skærmopdateringsfrekvens på Galaxy S20-enheder, der tilbyder næsten den samme skærmglathed uden at trække saften ud. Så lad os gå videre og lære at aktivere 96Hz Refresh Rate på Galaxy S20 Series uden forsinkelse.

Bemærk: Skærmopdateringsfrekvens er ikke at forveksle med Touch Sampling rate. Klik her for at lære forskellen mellem de to teknologier.

Aktiver 96Hz Refresh Rate på Galaxy S20, S20 +, S20 Ultra

Før vi går videre, lad mig præcisere, at du ikke har brug for rod for at aktivere denne funktion. Alt hvad du skal gøre er bare at køre et par ADB-kommandoer, og du er færdig. Bortset fra det understøtter skærmen på Galaxy S20-serien 4 tilstande: 48Hz, 60Hz, 96Hz og 120Hz. Så du kan skifte til uanset hvilken tilstand du ønsker, men jeg vil meget varmt anbefale 96Hz skærmopdateringsfrekvens for at få den fine balance mellem skærmens glathed og batteriets levetid. Nu med alt det, lad os gå til trinnene.

1. Først og fremmest aktivere Developer Options på din Galaxy S20-serie. For at gøre dette skal du åbne Indstillinger og navigere til Om telefon -> Softwareoplysninger. Her skal du trykke på “Byg nummer” syv gange for at aktivere menuen.

Læs også  Sådan oprettes en fuld Windows 10-sikkerhedskopi
Artiklen fortsætter under annoncen

2. Nu vises Developer Settings i Settings, lige under menuen “About Phone”. Åbn den, og aktivere “USB Debugging” .

Enable 96Hz Refresh Rate on Galaxy S20, S20+, S20 Ultra

3. Efter at have gjort det, skal du slutte din smartphone til din computer og opsætte ADB . I tilfælde af at du ikke ved noget om ADB, skal du bare følge vores detaljerede tutorial om, hvordan du installerer ADB på Windows, macOS, Linux og Chrome OS. Til sidst skal du køre adb-enheder for at kontrollere, om din smartphone er korrekt tilsluttet til computer.

Sådan aktiveres 96Hz opdateringsfrekvens på Galaxy S20-serien

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Nu, hvor du har konfigureret ADB, udfører nedenstående kommandoer en efter en for at aktivere 96Hz skærmopdateringsfrekvens på din Galaxy S20-enhed. Husk, terminalen giver ikke nogen output.

 adb shell-indstillinger sætte system peak_refresh_rate 96.0 adb shell-indstillinger putte system min_refresh_rate 96.0 

Enable 96Hz Refresh Rate on Galaxy S20, S20+, S20 Ultra

5. For at kontrollere, om du har flyttet til 96Hz opdateringsfrekvens, skal du åbne testufo.com i en webbrowser. Det viser dig den aktuelle opdateringshastighed, der skal holdes rundt på 96Hz.

Artiklen fortsætter under annoncen

6. For at flytte tilbage til 60Hz eller 120Hz opdateringsfrekvens, skal du åbne Indstillinger -> Display -> Bevægelsesglethed -> vælg 60Hz eller 120Hz. I tilfælde af at systemindstillingen ikke fungerer, skal du udskifte 96 med 120 eller 60 i ovenstående ADB-kommandoer og udføre dem en efter en. Du kommer tilbage til standardopdateringsfrekvensen på skærmen på din Galaxy S20-enhed.

Læs også  12 grunde til, at du bør roote din Android-enhed

Reducer skærmens opdateringsfrekvens til 96Hz og spar batteri på Galaxy S20-serien

Så det er sådan du kan få adgang til den skjulte 96Hz-tilstand og aktivere den på din Galaxy S20-enhed. Helt ærligt ville jeg have elsket, hvis Samsung leverede 96Hz-tilstand i selve menuen Indstillinger sammen med 60Hz og 120Hz indstillinger. Det ville have været meget fornuftigt: næsten det samme niveau af glathed uden at påvirke batteriets levetid. Alligevel kan du gå videre og ændre opdateringshastigheden til 96Hz manuelt. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du har problemer, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det.