Sådan oversættes websider i Safari på iPhone og iPad

20. august 2020 0 Af Mathias

Ligesom Safari til macOS Big Sur har dens iOS-modpart også fået nogle bemærkelsesværdige funktioner i iOS 14, inklusive det indbyggede oversættelsesværktøj. Uanset om du er en nyhedsforfatter, der ofte skal gå til omfattende forskning eller en studerende, der har brug for et hurtigt oversættelsesværktøj til at oversætte rapporter under en case study eller en nysgerrig person, der kan lide at udforske forskellige artikler, vil du sætte pris på at have et effektivt oversættelsesværktøj på bortskaffelse. Lad mig vise dig, hvordan du kan oversætte websider i Safari på din iPhone og iPad.

Sådan oversættes websider i Safari på iOS og iPadOS

Lige nu understøtter Safaris indbyggede oversættelsesværktøj kun et par sprog inklusive Engelsk, Spansk , Brasiliansk portugisisk, fransk, tysk, russisk og kinesisk . Desuden er den i øjeblikket kun tilgængelig i USA (Canada

  .

  Hvad hvis din enhed ikke kører iOS 14, eller det sprog, du vil oversætte, ikke understøttes? Det er unødvendigt at bekymre sig, da det er her en tredjeparts oversættelses-app som Microsoft Translator kommer ind. Med understøttelse af flere sprog og tilgængeligheden i mange lande har det dig fuldt ud dækket.

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Oversæt Safari websider i iOS 14
  • Brug Microsoft Translator til at oversætte websider i Safari

  Oversæt Safari websider i iOS 14 ) Åbn Safari på din iPhone eller iPad, og gå derefter videre til web side , som du vil oversætte. Tryk nu på handlingsknap placeret på venstre side af adresselinjen. ) 2. Tryk derefter på Oversæt til [Your Device Language] indstillingen. Hvis du bliver spurgt, skal du trykke på Aktivér oversættelse.

  translating web page in Safari 2

  Websiden oversættes øjeblikkeligt til det primære sprog, som du har valgt på din enhed.

  Der er også en hurtig måde at vende tilbage til sidens originalsprog på. For at få det gjort skal du trykke på oversæt-knap i Safari-adresselinjen. Vælg derefter Se original.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Oversæt websider i Safari med Microsoft Translator

  Microsoft Translator er langt mere effektiv og alsidig end det indbyggede oversættelsesværktøj i Safari . Så du skal ikke bekymre dig, hvis din enhed ikke kører iOS 14, eller du ikke bor i USA eller Canada, hvor Safari-oversættelsen i øjeblikket er tilgængelig.

  Microsoft Translator er tilgængelig gratis og fungerer effektivt ved at oversætte Safari-websider på iPhone og iPad, der kører iOS 10 eller nyere. Det understøtter især mere end 60 sprog og tillader også samtaler med flere personer med op til 100 personer på tværs af flere sprog. Før du fortsætter med tutorial, skal du sørge for at installere appen fra linket ovenfor.

  1. Start på din iPhone eller iPad Safari og naviger derefter til den webside, du vil oversætte.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Open Safari on your iPhone

  2. Tryk derefter på deleknappen i bunden.

  Hit the Share button

  3. Dernæst rulle ned og vælg Translator.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Tap on Translator) ) Det er det! Det oversætter hurtigt hele websiden.

  Microsoft translator

  Bemærk:

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Selvom det ikke er så effektivt som Microsoft Translator, kan appgenveje også lade dig oversætte valgte websider i Safari. For at komme i gang skal du åbne genveje-appen og trykke på i Galleriet.
  • Søg derefter efter Oversæt den valgte del af en webside . Føj derefter genvejen til dit bibliotek. Åbn derefter Safari -> webside -> delingsknap. Vælg derefter genvejen.

  Oversæt Safari websider effektivt

  Så det er sådan, du kan oversætte Safari websider på din iOS- eller iPadOS-enhed. Selvom jeg er meget tilfreds med introduktionen af ​​et indbygget oversættelsesværktøj i Safari, er jeg lidt skuffet over dets begrænsede tilgængelighed. Da iOS 14 stadig er i beta, har Apple mere tid til at forfine den. Så jeg forventer, at tech-giganten vil stille Safari-oversættelse til rådighed i flere andre lande.

  Da vi taler om iOS 14, vil jeg foreslå, at du tager et kig på disse iOS 14-relaterede emner, som hvordan man tilpasser widgets, hvordan man bruger strømreserver-tilstand, og hvordan man aktiverer billede-i-billede-tilstand, som de er lige så interessante.

  Læs også  Sådan deaktiveres nyheder og interesser Widget på Windows 10 Taskbar