Tip til brug af Instagram-ruller på Android og iPhone som en professionel

20. august 2020 0 Af Mathias

Instagram Reels er designet til at påtage sig TikTok og ser ud til at skabe en niche som en platform til deling af kort video. Det, der giver det en fordel i forhold til mange andre rivaler, er den sømløse integration med Instagram. Denne integration tilbyder ikke kun massiv eksponering for hjul lige fra starten, men giver den også mulighed for at få mest muligt ud af alle de iøjnefaldende filtre og effekter, som Instagram allerede kommer med. Hvis du har set dit syn på denne helt nye TikTok-rival, er det nu det perfekte tidspunkt at bruge Instagram Reels på din iPhone eller Android-enhed.

Sådan bruges Instagram-ruller på Android og iOS

Instagram Reels er ankommet på et tidspunkt, hvor dens største rival TikTok netop er blevet forbudt i Indien og står over for det forestående forbud i flere lande, herunder USA. Så det er krystalklart, at den Facebook-ejede platform ønsker at indpasse muligheden for at fylde tomrummet og også præsentere sig som et bedre erstatning for dem, der jager efter en video-delingsplatform, hvor de kan løsrive sjov-kærlige og læbesynkroniseringsklemmer.

I øjeblikket er hjul kun tilgængelig i nogle få lande, herunder Brasilien, Frankrig, Tyskland og Indien . I betragtning af den enorme hype kan Instagram muligvis snart lancere den i flere lande. Så hvis den splinternye funktion til deling af video endnu ikke er rullet ud i dit land, skal du ikke miste dit hjerte. Nu hvor du er bekendt med, hvad Reels har at tilbyde, så lad os komme i gang!

Hurtige links til de emner, der er dækket nedenfor

 • Optag Instagram Reels-videoer
 • Føj en elegant musik til dine Instagram-hjul
 • Juster Instagram Reels-videooptagelseshastighed
 • Tilføj et fascinerende filter til Instagram Reels Video
 • Indstil en timer til Instagram-ruller
 • Juster dine Instagram-hjul
 • Gem dine Instagram-hjul
 • Forskøn dine Instagram-hjul ved at tilføje tekst, Emoji og cool klistermærke
 • Del dine Instagram-ruller
 • Beskyt dine Instagram-ruller og din originale lyd
 • Kontroller, hvem der kunne lide og kommentere dine hjul
 • Hvad er udvalgte Instagram-ruller?
 • Sådan slettes dine Instagram-ruller

Optag Instagram Reels-videoer

1. Start Instagram på din enhed, og tryk derefter på kameraikon i øverste venstre hjørne . På det næste skærmbillede skal du trykke på muligheden Kom godt i gang .

Artiklen fortsætter under annoncen

Get started with Instagram Reels

2. Dernæst skal du se tre muligheder i bunden: Live, Story og Reels. Trykke på Reels .

Tap on Reels at the bottom

3. Gå nu videre og giv dit bedste for at skabe en fantastisk Instagram-rulle. Sørg for, at videoklippets samlede længde er 15 sekunder. Når du er klar, skal du trykke på det store hvide cirkelikon for at begynde at optage klippet. Når du er færdig, skal du trykke på den samme knap for at stoppe optagelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Record a cool Instagram Reel

Føj en elegant musik til dine Instagram-hjul

For at gøre dit klip let at få opmærksomhed kan du også tilføje passende musik til det. For at gøre det skal du trykke på musikikon til venstre. Søg derefter efter den musik, du vil tilføje. Der er to faneblade, der kaldes For dig og Gennemse. Mens afsnittet For dig automatisk samler sange efter din smag, tilbyder sektionen Gennemse en række sange fra forskellige genrer.

Interessant nok kan du se teksterne på skærmen og vælg hvilken som helst del af sangen. Gem det til de tidspunkter, hvor Get started with Instagram Reels du vil oprette sjove lip-sync-videoer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Juster Instagram-hjulernes videooptagelseshastighed

Der er også en måde at justere videooptagelseshastigheden . Brug det for at gøre det) ikon for højre pil

der ligner afspilningsknappen. Lige nu giver Reels dig mulighed for at optage videoer i langsom bevægelse op til. 3x og .5x . Du kan også fremskynde klippet ved at vælge 2x og 3x. Som standard er 1x valgt.

Læs også  Sådan finder du nemt filstørrelsen på iPhone og iPad

Tip til brug af Instagram-ruller på Android og iPhone som en professionel

Tilføj et fascinerende filter til Instagram Reels

Før du kommer i gang med optagelse, kan du vælge mellem masser af seje effekter for at lave klippet ser fascinerende ud. Tryk blot på smiley-knappen og derefter stryg til højre på den store hvide cirkel for at få adgang til alle tilgængelige effekter. Vælg derefter den, der ser ud for temaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

How to use Instagram filters Set a timer for Instagram reels Indstil en timer til Instagram-ruller

Instagram Reels giver dig også mulighed for at indstille en timer, så du kan blive perfekt forberedt til skuddet. For at indstille en timer skal du trykke på timerikon til venstre, og indstil derefter varigheden for dit klip (0,1 til 15 sekunder). Når du er færdig, skal du trykke på Indstil timer . Når du begynder at optage klippet, vises timeren på skærmen.

Set a timer for Instagram reels

Artiklen fortsætter under annoncen

Juster dine Instagram-hjul

Hvis din video ser lidt rodet ud, kan du perfekt justere den. For at gøre det skal du blot trykke på knappen Align .

Align the Instagram reel

Gentag dine Instagram-hjul

Når du har optaget Instagram-rullen, skal du trykke på bagerste pil i bunden for at afspille videoen igen.

Replay Instagram reels Save Instagram Reels Gem dine Instagram-hjul

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil gemme din Instagram-rulle på din enhed, skal du trykke på fremadpilen i bunden. Tryk derefter på knappen Gem øverst for at gemme dit klip.

Forskøn dine Instagram-hjul ved at tilføje tekst, emoji og cool klistermærke

Hvis du ønsker at få din Instagram-rulle til at skille sig ud, kan du tilføje iøjnefaldende tekst, emoji og klistermærke. Når du har optaget klippet, skal du trykke på fremadpilen i bunden. Tryk derefter på emoji-ikonet øverst for at vælge mellem en række klistermærker og emoji.

Beautify your Instagram Reels

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil for at skrive, skal du trykke på knappen for skribler øverst og derefter bruge din kreativitet til at tilføje noget unikt. For at tilføje tekst skal du trykke på tekstknappen i øverste højre hjørne af skærmen og derefter tilføje en passende tekst.

Del dine Instagram-ruller

Når du har redigeret din Instagram Reel, kan du dele den med dine venner og følgere. For at gøre det skal du trykke på pil frem i bunden. Derefter skal du tilføje en cool billedtekst og vælge, hvordan du vil dele din hjul med andre. For eksempel kan du vælge at dele dit klip til feed eller historier. I sidste ende skal du trykke på delingsknappen , og du er klar til at gå!

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

 • Du kan også optage en rulle med din egen originale lyd.
 • Husk, at når du lægger en rulle på en offentlig konto, kan enhver på Instagram oprette en rulle ved hjælp af din originale lyd.
 • Hvis din konto er indstillet til privat, er ingen i stand til at oprette en rulle ved hjælp af din originale lyd.
 • Bemærk, at hjulene, der er sendt til Feed eller Explore, vises under fanen Hjul på din Instagram-profil. Hjulene, der deles med Stories og Direct, slettes dog automatisk efter 24 timer, og du finder dem ikke på din profil.

Protect your reels Beskyt dine Instagram-hjul og dine Original lyd

Læs også  Sådan tages et skærmbillede i Android Bypassing Restriction

Når du deler dine Instagram-ruller, kan enhver se og del dem. Dine hjul kan vises på Udforsk og steder som effekt, hashtag og endda lydsider. Det er sådan, et klip bliver viralt og griber millioner af visninger. Og hvis det sker, kan du blive en stjerne natten over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er værd at bemærke, at nogen på Instagram kan lave en rulle ved at bruge din originale lyd, hvis din konto er offentlig (som er standard). Bare i tilfælde af at du foretrækker at have privatliv og ønsker at beskytte dine hjul, kan du aktivere den private konto til at kun tillade din godkendte følgere for at se og dele dine hjul. Hver gang deler nogen din hjul, kun dine følgere får lov til at se det. Derudover vil ingen have lov til at oprette en rulle ved hjælp af din originale lyd.

Gå til (for at få det gjort) profilfane -> menuknap, der ligner tre vandrette linjer -> Indstillinger -> Privatliv -> Kontooplysninger . Tænd nu kontakten til Privat konto .

Kontroller, hvem kunne lide og Kommenteret på dine hjul

Du kan holde en fane på likes og kommentarer lavet på dine hjul fra fanen Reels i din profil. Naviger til din Instagram-profil -> fanen Hjul. Tryk nu på rullen for at tjekke ud:

Artiklen fortsætter under annoncen
 • De mennesker, der kunne lide og kommentere din hjul
 • Antallet af gange, din hjul begynder at spille. Vær opmærksom på, at det ikke inkluderer repriser.

 • Hvorvidt din rulle er valgt til at blive vist på eller ej Hjul

Access your Instagram Reels

Delete your Instagram reels Hvad er udvalgte Instagram-ruller?

Som en del af bestræbelserne på at motivere skabere til at oprette førsteklasses videoer, vil Instagram også indeholde de hjul, der er fremtrædende. Den sociale netværks-app vælger ruller baseret på flere ting som genre, stil og mere markant, hvor underholdende de er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at kun hjulene fra offentlige konti vises. Hvis din hjul er valgt, vil du modtage en anmeldelse fra Instagram.

Sådan slettes dine Instagram-ruller

Hvis du ikke længere vil beholde enhver hjul, kan du nemt slette den lige fra din profil. For at få det til, starte Instagram på din enhed og gå over til -profilen . Tryk derefter på Hjulikonet . Dernæst vælg den rulle, du ønsker at slette.

On på din iPhone, tryk på de tre vandrette prikker. På din Android-enhed skal du trykke på de tre lodret placerede prikker i bunden. Op næste tryk på Slet. Du bliver nødt til at trykke på Delete igen for at bekræfte sletningen.

Delete your Instagram reels

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk, at du også får muligheden for at gemme rullen i kamerarulle, kopiere linket til rullen og endda dele den andre i den samme menu.

Brug Instagram-ruller på din iOS- og Android-enhed

Så dette er de bedste tip og tricks hvorigennem du kan få mest muligt ud af Instagram Reels. Selvom Instagram’s tilbud netop har ramt markedet, ser det ud til at være fuldt udstyret til at udfylde tomrummet og også tilbyde noget spændende for både skabere og brugere. Vi har sammenlignet Instagram Reels med TikTok, så læs den artikel, hvis du skifter. Hvad tager du ved denne deling af kortvideo? Del dine tanker i kommentarerne herunder.