Guide: Søg efter nyligt lukkede faner i Chrome og Edge

6. april 2021 0 Af Patrick Nielsen

Du kender måske allerede tastaturgenvejen Ctrl+Shift+T, som du kan bruge til at gendanne dine nyligt lukkede faner. Denne genvej er dog ikke praktisk, hvis du leder efter en bestemt webside, som du lukkede for nylig.

Som en løsning på dette problem har webbrowsere tilføjet måder at lade brugerne søge i nyligt lukkede faner på. I denne artikel lærer du, hvordan du kan gøre det i to af de mest populære webbrowsere, nemlig Google Chrome og Microsoft Edge.

Søg i nyligt lukkede faner i Chrome og Edge

Søg i nyligt lukkede faner i Chrome

1. Åbn menuen Tab-søgning ved at klikke på pilen nedad i øverste højre hjørne af Chrome. Du kan alternativt bruge tastaturgenvejen Ctrl+Shift+A for at få adgang til denne sektion.

access tab search menu

2. Du vil bemærke, at Chrome nu har et separat afsnit for nyligt lukkede faner i menuen til søgning efter faner. Som først opdaget af Techdows, kom funktionen med en nylig Chrome Canary-opdatering, og jeg tester den på Chrome Canary version 91.0.4466.2. Vi kan forvente, at Google bringer den til Chromes stabile kanal i løbet af de kommende uger.

Artiklen fortsætter under annoncen
recently closed tabs section chrome

3. Nu skal du blot skrive relevante søgeord i søgefeltet for at åbne en nyligt lukket side. Det gør du ved at klikke på tekstboksen “Søg i faner” og begynde at skrive navnet på det websted, du vil åbne igen. Du kan derefter klikke på resultatet for at åbne den pågældende webside.

search recently closed pages

Søg i nyligt lukkede faner på Edge

1. Åbn Edge, og få adgang til pop-up-vinduet Historik ved at klikke på knappen Historik. Du kan også bruge tastaturgenvejen Ctrl+H til at åbne den eller få adgang til Historik fra den vandrette menu med tre prikker.

Læs også  3 måder at nulstille skærmtidskode på iPhone i iOS 13

2. Når pop-up’en vises, skal du skifte til afsnittet “Senest lukkede”. Du kan også se alle de senest lukkede faner her, herunder faner fra andre enheder, hvor du bruger Edge.

3. Klik på søgeknappen øverst, og skriv den ønskede sides nøgleord for at finde den. Når resultaterne vises, skal du klikke på for at genåbne webstedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find nyligt lukkede hjemmesider super nemt

Sådan kan du altså nemt søge efter nyligt lukkede faner i Chrome og Edge. Hvis du vil have flere af den slags tips, har GEAR masser af artikler om de bedste tips og tricks til Chrome.