Sådan gendannes slettede indlæg på Instagram

11. marts 2021 0 Af Mathias

Nogle af de nye Instagram-funktioner som Vanish Mode og Co-watching er fantastiske og virkelig sjove. Men hvis jeg skal vælge en ny tilføjelse, der har vist sig at være utrolig hjælpsom, ville det være funktionen Nyligt slettet. Det giver dig mulighed for at gendanne slettede indlæg på Instagram med blot et par tryk. Så hvis du ved et uheld har slettet et indlæg, en Story eller IGTV-video, kan du nemt gendanne dem på Instagram. Lad os se på at lære at bruge denne funktion og gendanne slettede emner på Instagram.

Gendan slettede indlæg på Instagram (2021)

Før vi begynder, lad os mødes præcisere, at du kun kan gendanne slettede indlæg på Instagram inden for 30 dage efter sletning.

Dette gælder for indlæg og IGTV-videoer på Instagram. Med hensyn til Instagram Stories kan den gendannes inden for 24 timer efter sletning.

Når det er sagt, hvis du har aktiveret historien Arkiv-funktionen, gælder det samme 30-dages vindue også for historier. Efter at have gjort det klart, lad os nu gå igennem guiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Først og fremmest skal du åbne Instagram og åbne profilsiden. Her skal du trykke på hamburger-menuen øverst til højre og åbne “ Indstillinger “.

2. Gå derefter til “Konto” og åbn derefter menuen “ Nyligt slettet “.

Restore Deleted Posts on Instagram
Restore Deleted Posts on Instagram
verification

3. Her finder du alle dine slettede genstande, herunder indlæg, historier, hjul og IGTV-videoer. For eksempel, hvis jeg vil gendanne det slettede indlæg på Instagram, skal du åbne det og trykke på 3-punktsmenuen.

4. Nu skal du blot trykke på “Gendan” og bekræfte dialogboksen. Det fører dig til godkendelsessiden. Her skal du godkende din identitet ved hjælp af OTP sendt til dit mobilnummer eller e-mail-id. Efter verifikationen. det slettede indlæg gendannes på din Instagram-profilside.

Læs også  Sådan opretter du memes på Microsoft Teams
Artiklen fortsætter under annoncen

Gendan slettede indlæg, historier, hjul og IGTV-videoer på Instagram

Sådan kan du gendanne slettede emner på Instagram inden for 30 dage efter sletning. Jeg synes Instagram har lanceret en fantastisk funktion, som er utrolig hjælpsom, og brugere, der utilsigtet har slettet indlæg eller historier, kan nu med lethed gendanne dem. Når det er sagt, skal du huske at efter 30 dage fjernes de slettede emner permanent fra Instagram. Så gendan dem, før vinduet lukkes.