Sådan bruger du en printer i Linux-apps på Chromebook

12. marts 2021 0 Af Mathias

Efter min mening er Linux-apps langt mere nyttige på Chromebooks end Android-apps.

Du får en total desktopoplevelse og ydeevnen er ganske enkelt i topklasse. Jeg elsker det faktum, at du kan køre Linux-versionen af ​​Skype, Libre Office, Steam. osv. på en Chromebook uden problemer.

F.eks. ønsker nogle brugere at udskrive direkte fra Linux-apps som Libre Office på en Chromebook, men der er bare ikke rigtig nogen indbygget support. Så i denne artikel bringer vi dig en praktisk guide til, hvordan du bruger en printer i Linux-apps på Chromebook. Følg med her og se hvordan.

Brug en printer i Linux-apps på Chromebook (2021)

Use a Printer in Linux Apps on Chromebook (2021)
Use a Printer in Linux Apps on Chromebook (2021)

1. Først og fremmest skal du åbne Linux Terminal og udføre nedenstående kommando. Det installerer CUPS, som er en open source-udskrivningsstandard til lokale printere og netværksprintere. sudo apt installere kopper -y

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Kør derefter nedenstående kommando, og det giver dig adgang til printerindstillingerne i et Linux GUI-vindue på din Chromebook. sudo apt installere system-config-printer -y

xhost
printer config

3. Når du har gjort det, skal du nu køre den næste kommando for at tillade serveren. Det skal output “adgangskontrol deaktiveret …”. xhost + 4. Kør endelig denne kommando, og den åbner vinduet Printer Config . Fra nu af skal du bare køre denne kommando for at få adgang til printerindstillingerne i Linux-apps på Chromebook. sudo systemkonfigurationsprinter

5. Når printervinduet er åbnet, skal du klikke på “Tilføj” for at finde alle printerne i dit netværk. Sørg for, at din printer kan findes i netværkstilstand.

Use a Printer in Linux Apps on Chromebook (2021)
find network printer
libre office

6. Gå nu til “Netværksprinter” og klik på “Find netværksprinter“. Klik til sidst på “Find”. Det begynder at søge efter alle printere og viser dem her.

Læs også  Sådan slår du anmodninger om beskeder på Instagram fra
Artiklen fortsætter under annoncen

7. Du kan nu åbne en gratis tekstbehandler på din Chromebook såsom Libre Office og kan udskrive direkte fra appen.

Udskriv dokumenter i Linux-apps fra din Chromebook

Det er en nem måde at installere et udskrivningsværktøj på Linux på og få adgang til det via Linux Terminal. Ja, installationen kræver, at du er fortrolig med kommandoer. Men selvom du ikke er så stærk i Linux, kan du også bare kopiere og indsætte kommandoerne.