GUIDE: Skift baggrund i Microsoft Teams videomøde

10. marts 2021 1 Af Mathias

Her får du en meget simpel og hurtig guide til at skifte og ændre baggrund i Microsoft Teams når du holder videomøde eller videokonference med dem fra arbejdet/kontoret.

Efter at Zoom tog føringen inden for videokonferencer og videomøder til både private og virksomheder, ser det nu ud til at Microsoft har trukket i føretrøjen — og med god grund.

Software-giganten har haft travlt med at implementere mange af Zoom-funktionerne i sin Microsoft Teams-app. Teams appen er nu den førende app til videomøder for danske virksomheder og organisationer.

Det er nu muligt at skifte baggrund i Teams-applikationen og baggrundsfunktionen i Microsoft Teams svarer til virtuel baggrund i Zoom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi testede funktionen og den fungerede tilstrækkeligt godt. Så i denne artikel bringer vi dig en detaljeret guide til, hvordan du ændrer din baggrund i Microsoft Teams, ligesom det er muligt at ændre din baggrund i Zoom.

Bortset fra det har vi også nævnt, hvordan man uploader brugerdefinerede billeder som baggrund i Microsoft Teams. Her får du gennemgangen, så læs med her.

Skift din baggrund i Microsoft Teams

Ligesom hos Zoom, du kan nu ændre baggrunden i Microsoft Teams. Den understøtter dog kun billeder og funktionen er begrænset til kun Windows og macOS lige nu. Bortset fra mobile apps er funktionen ikke tilgængelig på webversionen af ​​Microsoft Teams, så husk det. Bruger du selve Teams app’en, så burde det virke.

Denne guide er til at ændre baggrund i Microsoft Teams før mødet starter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Opdater Microsoft Teams-appen til den nyeste version for at få baggrundsfunktionen. Få at sikre du har den nyeste version, kan du downloade den direkte fra Microsoft Teams.

2 min. 2 minutter.

Læs også  Zoom: Sådan bruges "Touch Up My Appearance" til at se bedre ud

Sådan skifter / ændre du baggrund i Microsoft Teams

 1. Start med videoopkald

  Start med at gå ind i “Opkald” eller “Chat” og vælge dine kontakter. Derefter skal du trykke på knappen “videoopkald” for at foretage et opkald.

  vælg opkald microsoft teams

  Artiklen fortsætter under annoncen
 2. Vælg menupunktet med de tre prikker

  Når opkaldet er etableret, skal du trykke på menupunktet med de tre små prikker og åbne “Vis baggrundseffekter.”

  Vis baggrundseffekter i Microsoft Teams

 3. Vælg ønsket baggrund og anvend

  Nu får du et sæt billeder valgt af Microsoft i højre rude. Klik på det billede du ønsker og derefter klik på “Preview” to gange (nogle gange skal der trykkes mere end én gang) for at se den nye baggrund.

  Klik derefter på “Anvend og tænd video” for at foretage de endelige ændringer. Sådan ændrer du din baggrund i Microsoft Teams.

  Vælg ønsket baggrund og anvend i Teams

 4. Slør baggrund i Microsoft Teams

  I tilfælde af at du bare vil sløre baggrunden, skal du blot trykke på “Slør baggrund” øverst og du er færdig.

  slør baggrund i Teams

Upload tilpassede baggrunde i Microsoft Teams

Under meddelelsen om baggrundsfunktionen Microsoft erklærede, at du i øjeblikket kun kan ændre baggrunden fra de forudindlæste billeder i Teams-appen. Muligheden for at uploade dine egne billeder kommer i fremtiden. Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at du kan få adgang til funktionen lige nu ? Der er altid en udvej. Følg med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Fra og med nu fungerer denne metode kun på Windows-computere med Microsoft Teams desktop-app.

1. Åbn Denne PC eller og indsæt nedenstående sti i adresselinjen.

%appdata%\Microsoft\Teams\Backgrounds\Uploads 
Upload Custom Background in Microsoft Teams

2. Derefter tryk Enter , og det fører dig direkte til Microsoft Teams ‘Upload’-mappe. Flyt nu billederne til den “Upload”-mappe, du ønsker som Microsoft Teams-baggrund.

GUIDE: Skift baggrund i Microsoft Teams videomøde

3. Til sidst skal du åbne appen Microsoft Teams og placere et videoopkald svarende til det første afsnit. Klik på “Vis baggrundseffekter” og rulle til bunden i højre rude. Her finder du det billede, du lige har flyttet til mappen Upload. Anvend nu billedet og voila, brugerdefineret baggrund i Microsoft Teams, der fungerer efter hensigten.

Artiklen fortsætter under annoncen
GUIDE: Skift baggrund i Microsoft Teams videomøde

Føj dine egne billeder til Microsoft Teams baggrund

Sådan ændrer du baggrunden i Microsoft Teams og tilføjer dine brugerdefinerede billeder.

I min test fungerede baggrundsfunktionen i Microsoft Teams temmelig godt, men det var bestemt ikke så glat og gnidningsfrit som i Zoom.

Jeg formoder, at Microsoft vil foretage betydelige forbedringer i den kommende tid og nok også bringe funktionen til Android og iOS.

Slutteligt, hvis du leder efter et gratis Zoom-alternativ, der ikke kræver tilmelding eller app-downloads, så tjek Skype Meet Now.

Artiklen fortsætter under annoncen