Sådan tilpasses delemenuudvidelser på Mac

19. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Sammen med den alsidige Dock og kontrolcentret i iOS-stil er “Share Menu” en af mine foretrukne macOS-funktioner. Takket være integrationen med et væld af delingsudvidelser giver det en ret ligetil måde at dele en række forskellige emner såsom fotos, e-mails, dokumenter, nyhedsartikler og andet fra næsten hvor som helst på Mac. Når det er sagt, med tilstedeværelsen af så mange udvidelser, har Share Menu en tendens til at se rodet ud, hvis du ikke administrerer det i tråd med dine behov. Og det er her, følgende guide om, hvordan du tilpasser Share Menu-udvidelser på Mac, kommer ind i beregningen.

Sådan tilpasser du macOS-delingsudvidelser

macOS giver dig mulighed for nemt at tilføje og fjerne specifikke delingsudvidelser i menuen Del. Således kan du kun beholde de foretrukne udvidelser og skjule dem, som du ikke bruger længere. På denne måde vil du hurtigt kunne få adgang til de udvidelser, du ofte bruger. Lad mig guide dig gennem de hurtige trin!

  1. For at komme i gang skal du klikke på Del-knappen i Safari, Finder eller enhver anden app på din Mac. Da de fleste apps understøtter delingsfunktionen, er chancerne for, at du ikke behøver at bruge meget tid på at få øje på den.

Click on the share button on Mac 2. Vælg nu Mere i menuen Del for at få adgang til udvidelsesindstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on More option

3. På venstre sidepanel skal du vælge Share Menu .

Choose Share Menu

4. Dernæst skal du se listen over alle delingsudvidelser, som du kan bruge på din Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilføj delingsudvidelser til delemenuen:

Hvis du nu vil tilføje en delingsudvidelse til delemenuen på din Mac, skal du blot markere afkrydsningsfeltet til venstre for den.

Læs også  Sådan løses & # 8216; Oprettelse af computerkonto mislykkedes & # 8217; Fejl i M1 Mac

Select sharing extension on Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

Fjern delingsudvidelser fra delemenuen:

Hvis du ikke længere vil bruge nogen delingsudvidelse, skal du blot fjerne markeringen i feltet til venstre for det.

Remove sharing extension from the share menu

Bemærk: Det er værd at påpege, at du kan bruge de samme præferencer til fuldt ud at tilpasse din Mac med udvidelser ikke kun fra Apple, men også tredjepartsapps, du har installeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Finjuster deling Udvidelser efter dine behov på Mac

Så det er sådan, du kan tilpasse delingsudvidelserne på din Mac. Brug dette enkle, men alligevel effektive tip til at holde Share Menu ryddig. Jeg mener kun at vise dem, du bruger, og sætte alle unødvendige ud af syne.

For nylig har vi dækket adskillige nyttige macOS-guider, herunder tilpasning af menulinjen, brug af de nye batteriindstillinger og få mest muligt ud af iMessage-effekter såvel som de sjove Memoji-klistermærker. Prøv dem, hvis du er villig til at frigøre det fulde potentiale i macOS Big Sur.

Artiklen fortsætter under annoncen