Sådan bruges gæstetilstand på Google Assistant Smart-højttalere og -skærme

18. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Efter en meddelelse i oktober er Google begyndt at udrulle gæstetilstand på assistentdrevne smarte højttalere og smarte skærme. Funktionen sørger for, at dine assistentinteraktioner ikke gemmes på din Google-konto. Derudover viser Google Assistent ikke personlige søgeresultater, når du er i gæstetilstand.

Brug gæstetilstand på Google Assistant Smart Speakers

I dag diskuterer vi, hvordan du kan aktivere og brug gæstetilstand på Google Assistent-smarte højttalere og skærme. Funktionen er tilgængelig på Googles smarte højttalere og skærme som Nest Audio & Nest Hub Max og tredjepartsenheder drevet af Assistent. Det er begrænset til engelsk på understøttede assistent-enheder med understøttelse af flere sprog, der forventes ankommet i de kommende måneder.

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiver gæstetilstand på din smarte højttaler

Du kan aktiver Google-assistentens gæstetilstand med stemmekommandoen “Hej Google, tænd for gæstetilstand.” Når det er aktiveret, hører du et specielt klokkeslæt, der indikerer, at Assistent har aktiveret funktionen. Det er værd at bemærke, at gæstetilstand forbliver tændt, indtil du slukker for den igen. Kommandoen til at deaktivere gæstetilstand er “Hej Google, deaktiver gæstetilstand.” Du kan til enhver tid kontrollere status for gæstetilstand med kommandoen ”Hej Google, er gæstetilstand slået til ? ”

Billede: Google

Hvad sker der, når gæstetilstand er aktiveret?

Når du vælger at aktivere gæstetilstand, Google gemmer ikke dine lydoptagelser og assistentinteraktioner såsom stemme kommandoer, du udsteder . Dette sker, selvom du har valgt at gemme dine assistentinteraktioner på din Google-konto. En anden vigtig fordel ved gæstetilstand er, at den ikke viser personlige resultater , sig f.eks. dine kalenderbegivenheder. Det er en smuk tilføjelse for dem, der bruger Google Kalender til at styre begivenheder.

På bagsiden kan andre Google-tjenester som Maps eller YouTube stadig bruge din aktivitet, hvis du har aktiveret aktivitetshistorik på disse tjenester. Det samme gælder, når du bruger Assistent med tredjepartsapps. Som et resultat vil de videoer, som dine gæster ser, ende i din YouTube-afspilningshistorik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du overhovedet ikke ønsker, at det skal ske, kan du deaktivere web- og appaktivitet, placeringshistorik og YouTube-historik fra Googles side Min aktivitet. Mens du er der, vil vi også anbefale dig at konfigurere automatisk sletning til web- og placeringshistorik og se på alle de Google Assistent-indstillinger, du skal ændre.

Funktioner tilgængelige i gæstetilstand

  • Mediekontrol, smart home-kontrol, lokaliserede søgeresultater
  • Handlinger i rutiner uden personlige resultater
  • Meddelelsesfunktioner som Broadcast og Family Bell
  • Opkald til husstandskontakter
  • Billeder fra fotoramme på smarte skærme
  • Prøv gæstetilstand på smarte højttalere for bedre privatliv

    Gæstetilstand er en pæn privatlivsvenlig tilføjelse til smarte højttalere og smarte skærme Google Assistent. Du bør overveje at give det et skud, hvis du ejer en smart hjemmeenhed med Assistent. Hvis du fandt dette nyttigt, skal du gå til vores samling af de seje Google Assistant-tricks til at bruge stemmeassistenten fuldt ud.

    Læs også  Sådan fixer du Apex Legends-crash efter sæson 5-opdatering på PC