Sådan reduceres automatisk den høje hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

19. august 2020 0 Af Mathias

Introduceret i iOS 13 er Hearing Health designet til at hjælpe brugerne med at undgå at blive udsat for høje lydniveauer, især når de bærer hovedtelefoner i lang tid. Med detaljerede oplysninger om hovedtelefonens lydniveauer i løbet af den sidste time, dag og uge gør sundhedsfunktionen processen med at spore eksponering for høj lyd ganske ligetil. Med iOS 14 har Apple yderligere forbedret det ved at inkludere muligheden for at måle lydstyrken på hovedtelefoner i realtid. Endnu bedre giver det dig nu mulighed for automatisk at reducere hovedtelefonlyd på din iPhone eller iPad, der kører iOS 14 og iPadOS 14.

Reducer automatisk højlydt hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

  • Så hvad anses for at være OK og højt?
  • Hvilke hovedtelefoner understøtter Apples realtidsfunktion “Reducer høje lyde”?
  • Reducer automatisk hovedtelefonlyd på iPhone og iPad

Så hvad betragtes som Vær ok og høj?

Mens den langvarige eksponering for lyd under 80 decibel betragtes som “OK”, er den gentagne eksponering for lyd ved / over 80 betragtes som ”højt”, hvilket kan føre til høretab. For at være mere præcis, jo højere lyden, jo mindre tid skal dine ører udsættes for den.

  • 80 decibel, eksponeringsgrænse: Ca. 5 timer / dag
  • 85 decibel, eksponeringsgrænse: Ca. 2 timer / dag
  • 90 decibel, eksponeringsgrænse: Cirka 30 minutter / dag
  • 95 decibel, eksponeringsgrænse: Cirka 10 minutter / dag
  • 100 decibel, eksponeringsgrænse: Cirka 3 minutter / dag

iOS 14 giver dig mulighed for at indstille det minimale decibelniveau, som du ønsker, at iOS automatisk skal reducere lyden. Når den er aktiveret, holder den et spor af lydniveauet og bringer det ned i det øjeblik, det går over den indstillede tærskel.

Læs også  Sådan tilpasser du din Android TV-startskærm

Hvilke hovedtelefoner understøtter Apples realtidsfunktion “Reducer høje lyde”?

Denne sundhedsfunktion siges at arbejde med AirPods, AirPods Pro sammen med et par andre hovedtelefoner. Apple vil støtte flere og flere hovedtelefoner i fremtiden. Imidlertid forventer jeg, at det fungerer med Apples trådløse øretelefoner mere effektivt i betragtning af den dybe integration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reducer automatisk hovedtelefonlyd på iPhone og iPad

  1. Åben App-indstillinger på din iPhone og iPad.

Sådan reduceres automatisk den høje hovedtelefonlyd i iOS 14 og iPadOS 14

2. Tryk nu på Lyde & Haptics.

Sounds and haptics

3. Tryk derefter på Reducer høje lyde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reduce loud sounds

4. Næste op, tænd for at skifte til Reduce Loud Sounds . Brug derefter skyderen til perfekt justere decibelniveauet , som du vil have, at iOS-enheden automatisk reducerer lyden.

Enable Automatically Reduce Loud Headphone Audio

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan vælge at indstil den mellem 75 til 100 decibel . Når du har justeret skyderen, skal du afslutte indstillingerne. Som nævnt ovenfor, skal du sørge for at holde decibelniveauet under 80 for at beskytte ørerne.

Reducer automatisk højlydt hovedtelefonlyd på iPhone og iPad

Så det er sådan, du kan beskytte dine ører, når du lytter over hovedtelefoner. Det kan spille en god rolle i at bevare din hørelse. I de sidste par år har Apple introduceret en række definerende sundhedsfunktioner på sit økosystem. Det være sig det banebrydende EKG, overvågning af hjerterytme eller cyklussporing, Apple økosystem viser sig at være enormt nyttigt for sundhedsbevidste mennesker.

Læs også  Sådan bruger du Apple TV's nye iPhone-baserede farvebalancefunktion