Sådan er du vært for en Spotify-lyttefest på Discord

30. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Discord er måske et populært valg blandt gamere, men kommunikationsplatformen er blevet udvidet til andre områder end spil i løbet af det seneste år. Nu er den ikke kun vært for Valheim- og Among Us-servere, men er også hjemsted for bl.a. K-pop-fanfællesskaber, tech-entusiaster og melofile. Og ja, hvis du ikke vidste det, så har Discord en praktisk funktion, der gør det muligt at lytte til musik med venner på Spotify. Under navnet Listen Along kan du lytte til din yndlingsmusik, mens du holder kontakten med dine venner på Discord. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan være vært for et Spotify-lytteparty på Discord.

Organiser Spotify Listening Party på Discord (2021)

Før du går i gang, er det vigtigt at bemærke, at alle deltagerne skal have en Spotify Premium-konto for at få adgang til funktionen. Hvis du inviterer en ven, som ikke har Spotify Premium, vil vedkommende få en fejlmeddelelse og vil ikke kunne deltage i lyttefesten. Når det er sagt, kan du se her, hvordan du starter en “Listen Along”-session på Discord.

1. Først skal du forbinde din Spotify-konto med Discord. Det kan du gøre fra Indstillinger -> Forbindelser -> Spotify. Du kan få trinvise instruktioner i vores vejledning om, hvordan du forbinder Spotify med Discord.

2. Når du har forbundet Spotify og Discord, skal du åbne Spotify og afspille noget musik. Når du nu skifter tilbage til Discord, mens du afspiller musik på Spotify, vil du se et grønt afspilningsikon på knappen “+” upload fil i meddelelsesboksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik på den grønne afspilningsknap, og vælg “Inviter [user/channel] til at lytte til Spotify” -indstillingen. Du kan bruge denne funktion på offentlige/ private Discord-kanaler samt personlige DM’er.

Læs også  Sådan får du Fortnite på iPhone og iPad efter Apples forbud

3. Du kan nu sende invitationen sammen med en besked på en Discord-server eller til en ven. Hvis du ønsker det, kan du vælge at lade tekstboksen “Tilføj en kommentar” være tom og klikke på knappen “Send invitation” for at gå videre.

4. Din ven (eller kanalmedlemmer) vil nu få en invitation link. Nu skal de blot klikke på “Deltag”-knappen i invitationen for at deltage i lytterfesten. Og da linket er dynamisk, vil det automatisk ændre forhåndsvisningen, når du skifter sang.

Note: Du kan enten vælge at vælge og afspille sange manuelt eller vælge en spilleliste, som du ønsker at lytte til sammen med dine venner eller følgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Sådan ser brugergrænsefladen ud, når du er i en aktiv lyttesession. Du vil se profilbillederne af brugere, venner, der slutter sig til dit selskab i invitationskassen.

6. Hvis du vil forlade et Spotify-lytteparty, skal du klikke på knappen “X”, der er placeret over profilbilledet, for at forlade det.

Vært for Spotify-lyttefest på Discord

Sådan kan du altså bruge Discords lytte med-funktion til at være vært for lyttefester med Spotify. Den eneste hage ved det er, at du skal have et Spotify Premium-abonnement for at det kan fungere. Nu kan du også stole på Spotifys gruppesessionsfunktion til at organisere en lyttefest blandt en gruppe på fem venner. I kan derefter chatte om jeres yndlings BTS-numre eller lave en playliste på en anden besked-app. Hvis du heller ikke har Spotify Premium og stadig ønsker at være vært for et lytteparty på Discord, kan du også vælge en af de bedste Discord-musikrobotter fra vores kuraterede liste og tilføje robotter til din Discord-server. Glem ikke at dele dine erfaringer med os i kommentarfeltet. Hvis du også har spørgsmål, så lad os vide det nedenfor.

Læs også  Sådan transskriberes Google Meet-opkald i realtid
Artiklen fortsætter under annoncen