Sådan ændrer du dit navn på Zoom (Windows, Mac, Android, iOS og web)

30. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Det er forholdsvis nemt at ændre dit profilnavn på Zoom, og du kan gøre det på computeren, mobilen og på nettet. Faktisk kan du ikke kun logge ind med et nyt navn for at deltage i møder, du kan endda ændre dit navn, mens du allerede deltager i et møde på Zoom. Begge muligheder er tilgængelige på desktop og mobil samt på nettet. Så lad os se på, hvordan du ændrer dit navn på Zoom i et par enkle trin.

Skift dit navn på Zoom (Opdateret maj 2021)

I denne artikel viser vi, hvordan du kan ændre dit navn på Zoom, uanset om du bruger desktop-appen, mobilappen eller webstedet. Vi vil også beskrive detaljeret, hvordan du ændrer dit navn fra de globale indstillinger eller endda mens du er midt i et møde. Så lad os komme i gang uden videre:

Skift dit Zoom-navn permanent fra indstillingerne

Zoom lader dig nemt redigere dit brugernavn ved hjælp af webstedet, desktop-klienten og Android- og iOS-mobilapps. Sådan gør du det:

Brug Zoom-webstedet

 • Først skal du logge ind på Zoom (link til webstedet) i en desktopbrowser efter eget valg og gå til fanen “Profil” i venstre sidebjælke. Klik nu på knappen “Rediger” ved siden af dit navn.
 • På den næste side kan du enten ændre dit visningsnavn, dit brugernavn eller begge dele på Zoom. Til sidst skal du trykke på “Save” for at anvende ændringen.

Brug af Windows- eller Mac-skrivebordsapplikation

 • Åbn Zoom Windows-klienten, og log ind, hvis du ikke allerede er logget ind. Klik nu på knappen “Settings” (tandhjulssymbol) øverst til højre.
 • På indstillingssiden skal du vælge “Profile” i venstre sidepanel og derefter klikke på “Edit My Profile” i højre panel.

Du vil nu blive omdirigeret til webportalen for at ændre dit navn. Det skyldes, at Zoom ikke længere tillader brugere at ændre deres navne på desktopklienten. Så log ind på Zoom-webstedet, og følg instruktionerne ovenfor for at ændre dit visningsnavn. Processen er også den samme på Zoom Mac-klienten.

Læs også  Hovedtelefoner fungerer ikke på Windows 10? Her er løsningen
Artiklen fortsætter under annoncen

Brug af Android- og iOS-appen

Trinene til at ændre visningsnavnet på Zoom er de samme i Android- og iOS-mobilappene. Vi har demonstreret trinene på Android her:

 • Åbn først appen, og tryk på fanen “Indstillinger” (tandhjulsikonet) nederst i højre hjørne. På fanen Indstillinger skal du klikke på dit profilbillede eller navn. På den næste side skal du derefter klikke på “Visningsnavn“.
 • Du kan nu ændre dit Zoom-visningsnavn. Du kan også ændre dit fornavn og efternavn, hvis du ønsker det. Når du er færdig, trykker du på “Save” øverst til højre for at gemme dine indstillinger. Genstart appen for at se det nye navn på profilsiden.

Skift dit navn under et Zoom-møde

Du kan endda ændre dit navn på Zoom midt i et møde, uanset hvilken platform du bruger. Her vil vi beskrive metoderne til at opdatere Zoom-navnet på webstedet, Windows- og Mac-klienterne og mobilapps.

Brug af Zoom-webstedet

 • Hvis du vil ændre dit navn på Zoom-webstedet, efter at du har tilmeldt dig et møde, skal du først klikke på knappen “Deltagere” nederst i Zoom-vinduet.
 • Før nu musemarkøren hen over dit navn på listen Deltagere i øverste højre hjørne, og klik på “Omdøb“.
 • I popup-boksen skal du indtaste det navn, som du ønsker, at andre skal se på Zoom-mødet, og derefter klikke på “Gem“.

Sådan er det! Dit nye navn vil nu blive vist for andre deltagere i Zoom-mødet.

Brug af Windows- eller Mac-klient

 • Hvis du vil ændre dit visningsnavn på Windows- eller macOS-klienten, mens du deltager i et møde, skal du klikke på “Deltagere” nederst på skærmen.
 • På slide-out-panelet i højre side af Zoom-vinduet skal du føre musemarkøren hen over dit navn og klikke på “Mere”.
 • Klik derefter på knappen “Rename“.
 • Til sidst indtaster du det nye navn på Zoom og klikker på “OK” for at gemme dine ændringer. Du kan også markere “Husk mit navn til fremtidige møder”, hvis du planlægger at deltage i andre møder med samme navn i fremtiden.
 • Dit nye navn vises nu i vinduet Deltagere og vil være synligt for andre deltagere.
Læs også  Sådan synkroniseres zoommøder med iPhone- og iPad-kalendere

Brug af Android- eller iOS-app

 • Hvis du vil ændre Zoom-navnet på din telefon, mens du allerede er i et møde, skal du først trykke på knappen “Deltagere” nederst på skærmen for at ændre Zoom-navnet på din telefon. På det næste skærmbillede skal du trykke på dit profilnavn.

Bemærk: Hvis du ikke kan se indstillingerne nederst, skal du trykke på et tomt område af skærmen for at få vist indstillingslinjen.

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Tryk nu på “Omdøb” i popup-boksen, og indtast det nye navn, du vil bruge på Zoom, i tekstfeltet. Til sidst skal du trykke på “OK” for at gemme ændringerne.
 • Når du genstarter appen, vises dit nye navn inde på deltagerlisten og er synligt for alle.

Ud over at ændre dit navn kan du også se andre fede Zoom-tips og tricks til at bruge videokonferenceappen som en professionel. Hvis Zoom ikke er din kop te, kan du læse om populære Zoom-alternativer i vores detaljerede guide, der er linket her.

Skift dit Zoom-brugernavn på enhver enhed

Vi håber, at vores vejledning vil hjælpe dig med at ændre dit visningsnavn eller brugernavn på Zoom med lethed, uanset hvilken platform du bruger til møder. Vi har forklaret, hvordan du ændrer navn på Zoom, før du deltager i et møde, i venteværelset og under et møde i denne artikel. Hvis du støder på problemer, er du velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarerne nedenfor. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dem så hurtigt, som vi kan.