Sådan importerer du chats fra WhatsApp til Telegram

1. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

WhatsApp måtte udsætte sin kontroversielle opdatering af privatlivspolitikken, efter at den blev mødt af en reaktion fra brugerne. På grund af denne situation har flere WhatsApp-brugere skiftet til Signal og Telegram. For at hjælpe med at sikre en problemfri overgang har udviklere hos Telegram skabt et nyt chat-importværktøj, som gør det muligt at importere chats fra WhatsApp til Telegram.

Bemærk: Selv om denne vejledning fokuserer på import af WhatsApp-chats til Telegram, kan du også bruge Telegrams importværktøj til at importere chats fra andre beskedapps som Line og KakaoTalk.

Import af WhatsApp-chats til Telegram

Telegram har tilføjet sit importværktøj med den seneste opdatering af version 7.4 i Apples App Store. I skrivende stund er funktionen tilgængelig på Android for beta-brugere, og det skulle gerne trille ned til den stabile version i den næste opdatering. Hvis du er beta-bruger af Telegram, kan du følge trinene med det samme for at importere WhatsApp-chats. Hvis du derimod er en almindelig Telegram-bruger på Android, kan du gennemgå metoden til at importere chats og følge den, så snart opdateringen rammer den stabile kanal. Med alt dette sagt, lad os komme i gang.

Opdatering: Funktionen er nu tilgængelig i de stabile kanaler i Telegram-appen på Android.

Artiklen fortsætter under annoncen

Importer personlige chats fra WhatsApp til Telegram

1. For at importere personlige chats til Telegram skal du åbne konversationsvinduet for en WhatsApp-kontakt,trykke på den lodrette menu med tre prikker, og vælge Mere -> Eksporter chat. WhatsApp vil nu spørge, om du vil inkludere medier i eksporten. Hvis du også vil have medier med, skal du trykke på “Include Media” Vælg ‘Uden medier’, hvis du er tilfreds med kun at få tekstbeskederne med.

2. Så snart du trykker på en af disse muligheder, vises delingsarket. Fra delingsarket skal du vælge Telegram. Telegram vil nu opfordre dig til at vælge, hvor du vil importere beskeder. Du kan enten vælge fra listen over seneste meddelelser eller bruge søgefeltet til at finde kontakten og trykke på “Import”.

Læs også  Sådan aktiveres funktionstaster på Chromebook

3. Appen vil nu begynde at importere dine beskeder. processen kan tage et sted mellem blot få sekunder til et par minutter baseret på størrelsen af den importerede besked. Desuden skal du vente lidt længere tid, hvis du også vælger at importere medier. Du bør holde appen åben, indtil importprocessen er afsluttet.

4. Som du kan se nedenfor, har Telegram med succes importeret beskeder fra en af mine WhatsApp-kontakter. Importerede beskeder har et “Importeret”-tag sammen med det oprindelige tidsstempel for beskeden for at angive, at beskeden er importeret fra en anden platform.

Artiklen fortsætter under annoncen

Importer gruppechats fra WhatsApp til Telegram

Hvad angår gruppechats, er det her, hvor importværktøjet virkelig kan hjælpe dig. Det organiserer og tildeler automatisk beskederne til de kontakter, der allerede er i Telegram-gruppen. Hvis der er en besked fra en person, som ikke er en del af Telegram-gruppen, viser Telegram beskeden med personens telefonnummer. Sådan kan du importere gruppechats til Telegram.

1. Åbn den gruppe, du vil importere beskeder fra, og vælg Mere -> Eksporter chat fra den lodrette menu med tre prikker i øverste højre hjørne. Ligesom ved personlige chats kan du vælge at importere med eller uden medier fra en gruppe.

2. Vælg Telegram fra det delingsark, der nu dukker op. Du kan nu vælge, hvor du vil importere beskeder, og tryk på knappen Import. Alternativt kan du oprette en ny gruppe til import af meddelelser ved hjælp af indstillingen “Opret en ny gruppe til import”.

3. Når importprocessen er afsluttet, får du vist en bekræftelse. Herefter kan du gennemgå alle beskeder og medier fra WhatsApp-gruppen (undtagen WhatsApp-stickers og dokumenter) på Telegram.

Læs også  Sådan tilpasses webstedsmeddelelser i Safari på Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte stillede spørgsmål

1. Kan jeg flytte alle beskeder fra WhatsApp til Telegram?

Ja, det er muligt at flytte alle WhatsApp-beskeder til Telegram ved hjælp af Telegrams nye chat-importværktøj. Du skal dog manuelt eksportere chats fra individuelle personlige chats og grupper.

2. Hvilke slags beskeder kan du flytte til Telegram?

Du kan flytte tekstbeskeder, emojis, billeder, GIF’er, videoer, stemmebemærkninger og placering. Chat-migreringsværktøjet understøtter ikke import af WhatsApp klistermærker, animerede klistermærker og dokumenter. Der er delvis understøttelse af kontakter – du kan se telefonnummeret, men du kan ikke tilføje det direkte til kontaktlisten.

3. Kan du importere beskeder til en anden persons chat?

Du kan teknisk set importere WhatsApp-beskeder til en anden persons chat på Telegram. Vi vil dog ikke anbefale at gøre det, da det vil skabe uønsket forvirring for både dig og modtageren.

4. Kan jeg bruge dette værktøj til at importere beskeder fra andre beskedapps?

Ja, det kan du. Udover WhatsApp har Telegram officielt bekræftet, at migreringsværktøjet fungerer med Line og KakaoTalk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flyt WhatsApp-chats til Telegram

Mens Signal har arbejdet på at udvide sin infrastruktur og bringe populære WhatsApp-funktioner, har Telegram tilføjet dette smarte importværktøj for at hjælpe brugerne med at foretage en gnidningsløs overgang. Hvis du har tænkt på at flytte til Telegram, kan du nu gøre det problemfrit. Vi har også udarbejdet en liste over Telegram-tips og -tricks for at hjælpe med at flade indlæringskurven ud.