Sådan bestiller du online fra JioMart på WhatsApp

1. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Reliance’s leveringstjeneste JioMart er nu tilgængelig i tre byer nær Mumbai – Navi Mumbai, Thane og Kalyan. Det er især bemærkelsesværdigt, at tjenesten drives gennem den mest populære beskedplatform i landet WhatsApp, som kan prale af over 400 millioner brugere. I dag tager vi et kig på, hvordan du kan bestille varer, du har brug for fra JioMart, via WhatsApp.

Bestil online via JioMart på WhatsApp

1. Gem JioMarts officielle kontaktnummer 88500 08000 til din telefons kontakter. Når du gør dette, vil JioMarts erhvervskonto blive vist på din WhatsApp-kontaktliste.

2. Åbn JioMarts konversationsvindue, og send en “Hej”-besked. Du får nu et link til at begynde at placere dine ordrer. De afgivne ordrer vil være tilgængelige til afhentning inden for de næste 2 dage.

3. Klik på linket, og åbn websiden i en webbrowser efter eget valg. Udfyld nu alle vigtige oplysninger såsom mobilnummer, område, lokalitet, lejligheds- eller husnummer, navn på foreningen og dit fulde navn. Afkryds også feltet “Modtag opdateringer på WhatsApp”.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. På den side, der vises nu, kan du se listen over varer, der er tilgængelige til køb. Vælg alle de varer, du har brug for, og tryk på knappen “Placer ordre” nederst i højre hjørne på siden.

5. Du vil se en ordrebekræftelse sammen med det samlede beløb på den næste side. Desuden sendes en detaljeret ordrerapport til dit WhatsApp-nummer i PDF-format, så snart du har afgivet ordren.

Læs også  Sådan installeres Chrome OS på pc med Play Store-support

6. I henhold til ordrebekræftelsen sender JioMart SMS-meddelelser for at fortælle dig, at ordren er klar til at blive afhentet. De produkter, du bestiller via JioMart, skal afhentes fysisk i den nærmeste lokale købmandsbutik. Google Maps-placeringen for den nærmeste JioMart Kirana-butik vil blive knyttet sammen med meddelelsen.

I øjeblikket accepterer JioMart kun en enkelt betalingsmetode – kontanter. Vi kan dog forvente, at JioMart vil tilbyde onlinebetalingsmetoder, når tjenesten får en bredere udrulning. Reliance vil sælge produkter med egne mærker under varemærkerne Best Farms, Good Life, Masti Oye, Kaffe, Enzo, Mopz, Expelz og Home One.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan bestiller du varer fra JioMart på WhatsApp. Hvis du befinder dig i et af de understøttede områder, kan du prøve tjenesten og fortælle os om din oplevelse i kommentarerne.