Sådan slår du anmodninger om beskeder på Instagram fra

29. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

I de sidste par dage har jeg fået et væld af henvendelser på Instagram fra fremmede mennesker. Jeg er sikker på, at mange andre brugere også oplever en lignende oplevelse, især siden Messenger-Instagram-fusionen. Selv om den bragte mange nyttige funktioner til Instagram DMs, overførte den også nogle af Messenger’s irritationsmomenter. En af dem er beskedanmodninger, der giver alle på Instagram eller Facebook mulighed for at sende dig en besked. Så hvis du vil slå beskedanmodninger fra på Instagram, skal du følge vores korte guide.

Slå beskedanmodninger fra på Instagram (2021)

I denne artikel har vi vist denne metode på en Android-enhed, men trinene er næsten identiske for iOS-enheder. Så du kan også følge samme sæt instruktioner for at slå Instagram DM-forespørgsler fra på iPhones. Bortset fra det er muligheden for at deaktivere beskedanmodninger ikke tilgængelig på desktop-webstedet. Du skal installere smartphone-appen for at kunne få adgang til den specifikke indstillingsside. Når du har gjort det, skal du følge nedenstående trin:

1. Først skal du gå til din profil og åbne hamburgermenuen (knappen med de tre vandrette streger) fra øverste højre hjørne. Her skal du trykke på “Settings” nederst i bunden.

2. Åbn dernæst “Privatliv” og gå til afsnittet “Beskeder”.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Under siden Meddelelseskontrol skal du trykke på “Personer på Facebook” eller “Andre på Facebook” og vælge indstillingen “Modtag ikke anmodninger“.

Læs også  Steam Deck's første store problem: Afspilning af populære spil

3. På samme måde skal du trykke på “Andre på Instagram” og vælge “Modtag ikke anmodninger”, hvis du ikke ønsker at modtage DM-forespørgsler fra fremmede personer.

Det var det. Du har nu deaktiveret beskedanmodninger på både Instagram og Facebook. Andre personer end dine følgere eller dem, du følger, vil ikke kunne sende dig beskeder på fotodelingsplatformen.

Stop spammy beskedanmodninger på Instagram

Så det er en hurtig måde, hvorpå du kan slå beskedanmodninger fra på Instagram i 2021. Fra nu af vil du ikke modtage beskedforespørgsler fra tilfældige Instagram- eller Facebook-brugere, der ikke er på din følgers liste. Anyway, det er alt fra os. Hvis du nu er færdig med Instagram og dets narrestreger, kan du tjekke vores liste over de bedste alternativer til Instagram. Og hvis du vil finde ud af senest sete annoncer på Instagram, kan du gennemgå vores linkede guide. Til sidst, hvis du har spørgsmål, så kommenter nedenfor og lad os vide det. Vi vil forsøge at hjælpe dig.

Artiklen fortsætter under annoncen