Sådan aktiverer du Apple AirTags skjulte udviklertilstand

28. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Apple AirTag markerer virksomhedens indtræden i segmentet for Bluetooth-trackere, og den konkurrerer med Tile Pro, Galaxy SmartTag og andre. Nu kommer den lille AirTag med et væld af funktioner, herunder Precision Finding, lydadvarsler, udskifteligt batteri til brugeren og meget mere. Men ingen ville nogensinde forestille sig, at Apple ville lade en hemmelig udviklertilstand være tilgængelig for brugerne i den tilhørende Find My-app. Nå, men det ser ud til, at Cupertino-giganten ikke var så grundig i dette tilfælde. En Redditor snublede for nylig tilfældigt over en udviklertilstand i Find My-appen. Hvis du selv vil opleve det, kan du her se, hvordan du kan aktivere Apple AirTags skjulte udviklertilstand på din iPhone.

Aktiver udviklertilstand for Apple AirTag

Før Apple beslutter sig for at patche Find My-appen, er her de trin, du skal følge for at aktivere AirTag-udviklertilstanden:

Note: Du skal bruge en iPhone med U1-chippen for at få adgang til funktionen Precision Finding for at bruge denne funktion. Det betyder, at du kun kan aktivere AirTags udviklertilstand på enheder i iPhone 11- og iPhone 12-serien.

Trin for at aktivere AirTags udviklermenu

1. 1. Åbn Find min app på din iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Naviger til fanen ‘Elementer’ fra den nederste navigationslinje.

3. Vælg nu en af AirTags på listen, og tryk på ‘Find Nearby’-knappen.

4. Dernæst skal du trykke fem gange på navnet på dit AirTag (f.eks. Erny’s Keys i dette tilfælde) i øverste venstre hjørne for at aktivere udviklertilstanden.

5. Du bør nu se en masse data sammen med skydere til at justere baggrundsfarven, punktanimationen for Precision Finding, indstillinger for batterisparefunktion og meget mere. Image Courtesy: Reddit/u/cyem

Læs også  Sådan fjernes annoncer fra Windows 10 startmenu, låseskærm, File Explorer
Artiklen fortsætter under annoncen

Apple AirTag Developer Menu Settings: Apple AirTag Developer Menu Settings: Forklaret

Hvis du undrer dig over, hvad alle de toggles og skydere i AirTags udviklertilstand gør, har vi forklaret hver enkelt af dem lige her:

  • Dots: Det giver dig mulighed for at justere antallet af prikker, der vises på skærmen som en del af animationen Precision Finding. Du kan justere det mellem 4 og 1000.
  • Eco Mode:
  • Eco Mode: Det er en batteribesparende funktion, hvor du kan bruge en AR-grænseflade med lavere opløsning, mens du finder en tabt AirTag. Det vil kræve mindre rendenergi og vil derfor dræne mindre batteri.
  • H (Hue): Du kan justere farven på AirTag’s Precision Finding UI.
  • S (Saturation): Det giver dig mulighed for at justere mætningen af UI.
  • V (Value): Med denne skyder kan du justere lysstyrken på UI’et.
  • Σ (Sum): Med en af sumregulatoren (den øverste) kan du justere kameraets sløring. Vi er i øjeblikket ikke sikre på, hvad den anden sumskyder gør.
  • A: %mixed with view
  • Endelig kan du også skifte mellem “Proximity Mode” og “Interactive Mode” fra AirTag’s udviklertilstand. Mens førstnævnte fungerer med genstandstrackeren, vil sidstnævnte simulere et interaktivt tag på din skærm.

Udviklertilstand til AirTag er smart!

Så hvis du allerede har bestilt AirTag og bruger den til at spore din pung eller nøgler, så gå i gang med at pille med AirTag-udviklertilstanden i Find My-appen. Der er en chance for, at du finder en passende farve til Precision Finding eller sænker batteriforbruget ved hjælp af denne menu. Udover dette bør du også tjekke de bedste AirTag-etuier og -tilbehør, hvordan du aktiverer tabt tilstand for AirTags, og hvordan du forhindrer dig selv i at blive sporet, hvis nogen planter en AirTag på dig. Vi har samlet alle disse praktiske ressourcer kun til dig.