Sådan installeres Google Duo på Android TV lige nu

1. september 2020 0 Af Mathias

For nylig dukkede en rapport op, der angav, at Google forbereder sig på at lancere Duo på Android TV. Umiddelbart derefter frigav Google en blog og meddelte, at Duo faktisk kommer til Android TV i “de kommende uger”. Jeg var super forvirret, for endelig kunne du videochat med dine venner og familie på en større skærm. Når det er sagt, ved vi alle, hvordan iskold Google er, når det kommer til at udrulle nye funktioner (ser på dig, Nærliggende del). Så jeg prøvede et par tricks og voila, du kan bruge Google Duo på Android TV lige nu. Alt du skal gøre er at sideloade appen, og du er god at gå. Så lad os gå videre og lære, hvordan du installerer Google Duo på Android TV trin for trin.

Bemærk: Jeg testede Google Duo på Mi TV, der i øjeblikket kører Android 9.

Installer Google Duo på Android TV

1. Først og fremmest download den nyeste Google Duo APK fra APKMirror. Til din information har jeg brugt den nyeste build (99.0.327700793) med universel arkitektur og ingen specifik skærm DPI.

2. Nu hvor du har downloadet APK, overfør filen til dit Android TV . Du kan bruge Send filer til tv-app (gratis, tilbyder køb i app) til trådløs overførsel af APK-filen. For mere detaljerede instruktioner, følg vores guide til, hvordan du sideloader apps på Android TV. Alternativt kan du også overføre filen ved hjælp af et tommelfinger-drev.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Sideload Apps on Android TV using Android Smartphone

3. Dernæst skal du installere Solid Explorer (gratis, tilbyder in-app-køb) på dit Android TV og åbne det. Her flytter du til mappen “Downloads” , og du finder Duo APK-filen. Åbn den, og vælg indstillingen “Pakkeinstallatør”.

Læs også  Sådan falskes Geo-placering i Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge

Install Google Duo on Android TV

4. Klik nu på på “Installer” , og Google Duo installeres på dit Android TV uden problemer. Endelig skal du åbne den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Install Google Duo on Android TV

5. På grund af en eller anden fejl vises Google Duo ikke under Installerede apps , selv efter en vellykket installation. I så fald skal du flytte til Indstillinger -> Apps -> Se alle apps -> Duo og åbne den manuelt derfra. Hvis Duo ikke er tilgængelig der, skal du se under System Apps. Jeg ved, det er besvær, men i øjeblikket er der ingen anden udvej. Sådan installeres Google Duo på Android TV lige nu

5. Google Duo åbner sig i en Android TV-lignende interface med understøttelse af valgbare elementer, kontakter og søgefunktionalitet. Det ser ud til, at Duo er helt klar til Android TV, og der ventes kun en officiel meddelelse. Bemærk, at din eksisterende Duo-konto automatisk linkes til tv’et.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan installeres Google Duo på Android TV lige nu

6. Du har installeret Google Duo på Android TV, men du har brug for en ting mere til at foretage et opkald. Du skal forbinde et webcam til dit Android TV . Sørg for, at webkameraet har en indbygget mikrofon.

Bemærk: Sørg for, at Camera-appen er aktiveret på dit Android TV. Gå til Indstillinger -> Apps -> Se alle apps -> Rul ned og find kamera -> Aktivér det.

Sådan installeres Google Duo på Android TV lige nu

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Så det er sådan, du kan installere Google Duo på Android TV og få adgang til funktioner uden nogen begrænsning. Hvis du er bekymret for indgående Duo-opkald, der pludselig vises på dit Android TV, så bekymre dig ikke, Android TV-build viser ikke indgående opkald eller underretninger .

Læs også  Dette er den nemmeste måde at opsætte din Valheim Dedicated Server på

Nyd videoopkald med Google Duo på Android TV

Efter min erfaring fungerede det absolut fantastisk uden nogen tweaks. Opkaldskvaliteten var på niveau med det, vi får på smartphones, og appen føltes poleret lige ud af kassen. Jeg vil sige, gå videre og prøv Duo på dit Android TV lige nu. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen