Hold dine fotos private med dette Google Fotos-trick

Hold dine fotos private med dette Google Fotos-trick

15. august 2020 0 Af Mathias

Fortæl mig, om dette lyder velkendt. Du delte et Google Fotos-album med dine forældre eller nogen, der er mindre teknisk kyndig, og den næste ting, du finder ud af, albumlinket er ude på sociale medier. Alle og enhver kan se billederne, og der kræves simpelthen ingen tilladelse. Der er utallige historier som denne, og overraskende nok er der endnu ingen rettelser. Det er en af ​​de mest forbandede fejl ved Google Fotos, og Google har gjort meget for at lukke dette blændende smuthul.

Faktisk underretter Google Fotos ikke engang brugere om, at albumlinket faktisk er offentligt som standard, og alle med linket kan se, gem og deltage i albummet. Da der ikke er nogen opløsning i syne, har vi fundet et simpelt trick, der kan holde dine fotos private på Google Fotos. Lad os gå igennem trinnene med det i tankerne.

Hold dine fotos private på Google Fotos

1. Først skal du dele albumets link til dine venner og familie. Når alle er tilsluttet til det delte album, skal du gå til fanen “Bibliotek” og åbne albummet. Derefter skal du trykke på menuen med tre punkter og åbne “Indstillinger”.

Keep Your Photos Private on Google Photos

Artiklen forsætter under annoncen

2. Dernæst deaktiverer du skiftet til “Link deling” , og dit album bliver privat. Bare rolig, alle de eksisterende medlemmer forbliver som de er. Selv hvis nogen deler det tidligere link, vil ingen være i stand til at se dine fotos eller deltage i albummet. For at holde dine fotos private, skal du øge vanen med at deaktivere deling af link, når alle er tilsluttet albummet.

Læs også  Sådan deaktiveres et bærbar tastatur på Windows 10

Bemærk: Dette kan kun udføres af ejeren af ​​albummet. Hvis du ikke er ejer, skal du bede albumskaberen om at deaktivere deling af link.

Keep Your Photos Private on Google Photos

3. Bortset fra det kan du bruge Google Fotos ‘hurtigdelingsmenu til privat at dele fotos og videoer. På denne måde genererer Google Fotos ikke et link , men tilføjer i stedet medlemmer internt.

Artiklen forsætter under annoncen

Keep Your Photos Private on Google Photos Imidlertid er ulempen med denne tilgang, at delte fotos ikke er tilgængelige som albums, og yderligere kan du ikke tilpasse noget. Du finder disse slags delte medier kun under “Chat” -menuen øverst til venstre.

Sikre dine minder på Google Fotos

Så det er sådan, du kan holde dine fotos og videoer private på Google Fotos. Jeg vil kraftigt anbefale dig at bruge det almindelige delte album, da det giver dig mulighed for at holde styr på alt. Du kan søge efter albums, automatisk tilføje fotos baseret på lignende ansigter, fjerne eller tilføje medlemmer og mere. Du bliver imidlertid også nødt til at lære at deaktivere deling af link, når alle er tilsluttet albummet. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt, at artiklen var nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Du kan også finde flere tip fra Google Fotos her.