Sådan installeres Windows 10s nye funktionsoplevelsespakke

12. december 2020 Slået fra Af Mathias

Efter at Panos Panay tog ansvaret for at lede både Windows Experience- og Microsoft-hardwareteams, har tingene ændret sig drastisk og alt sammen af gode grunde. Windows 10X kommer næste år; Surface Duo blev lanceret, og nu ser vi i stigende grad Microsoft forsøge at fokusere på brugeroplevelse på Windows 10. Microsoft har annonceret en ny Feature Experience Pack for at bringe nye funktioner til Windows 10 uden at skulle opdatere hele systemet. Så i denne artikel ser vi på Windows 10s nye Feature Experience Pack og hvad den bringer til bordet. Så uden nogen forsinkelse, lad os pakke ud af funktionen.

Hvad er Windows 10’s nye funktionsoplevelsespakke?

Som vi alle ved, er Windows 10 forfærdeligt til at håndtere opdateringer og endda til mindre tilføjelser af funktioner, sender den store opdateringer to gange om året (opdateringer fra maj og oktober). Microsoft ønsker at ændre det. Med den nye Feature Experience Pack på Windows 10 ønsker Microsoft at droppe nye funktioner uden at skulle stole på en cyklus to gange om året.

What is Windows 10’s New Feature Experience Pack?

Artiklen fortsætter under annoncen

For at give dig et løs eksempel på Android-siden får Google Pixel-enheder funktionsfald efter hver 3-4 måneder. For at få nye funktioner behøver du grundlæggende ikke at vente på halvårlige opdateringer . I tandem, fra nu og frem, får du nye funktioner på Windows 10 oftere med små opdateringer.

Microsoft har fundet nogle apps og områder, hvor det kan levere opdateringer uden at skulle opdatere Windows 10 . Virksomheden afkobler også apps fra kernen i Windows 10-rammen, så opdateringerne kan leveres uafhængigt.

Installer Windows 10’s nye funktionsoplevelsespakke

For at installere Feature Experience-pakken på Windows 10 skal du i øjeblikket være tilmeldt Windows Insider-programmet og skulle være på Beta-kanalen (20H2 Build 19042.662 eller nyere). The New Feature Experience Pack vil til sidst komme til brugere på den stabile build, men fra nu af er virksomheden i testfasen og vil udrulle nye opdateringer i de næste 3-4 måneder. Når det er sagt, lad os nu begynde.

Læs også  Sådan forhindres apps i at få adgang til din nøjagtige placering i iOS 14

1. Hvis du er på den stabile build, kan du flytte til betakanalen ved at følge disse trin. Tryk på Windows-tasten en gang, og skriv “windows insider”. Klik her på “ Windows Insider Programindstillinger “.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan installeres Windows 10s nye funktionsoplevelsespakke

2. Tilmeld dig nu Windows Insider-programmet med din Microsoft-konto, og skift indstillingerne inden for til “ Beta ” under siden “Vælg dine indstillinger for insider”.

Install Windows 10’s New Feature Experience Pack

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Når du har gjort det, skal du åbne Windows-indstillinger ved at trykke på Windows + I-genvej. Derefter skal du gå til “ Opdatering og sikkerhed “. Klik her på “Check for Updates” og download den nye Beta-build.

Install Windows 10’s New Feature Experience Pack

4. Når du har opdateret dit system til Betakanalen, kan du nu installere Windows 10s nye Feature Experience Pack. Åbn “Windows Updates” igen og “ Check for Updates “. Du får straks en opdatering til den nye Feature Experience Pack. Klik blot på “Installer nu”.

Install Windows 10’s New Feature Experience Pack

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Din computer genstarter, og inden for 5-10 minutter genstarter din pc med nye funktioner. Fra nu af har der kun været en udgivelse af Windows Feature Experience Pack (120.2212.1070.0), og den tilføjer to nye funktioner.

  • Du kan nu trykke på Win + Shift + S genvej i Windows 10 til tag et skærmbillede, og gem det derefter direkte i enhver mappe ved bare at indsætte det. Det er ret problemfrit, ikke? Bare efter at have taget et klip, skal du trykke på Ctrl + V i en hvilken som helst mappe for at få skærmbilledet. Ingen grund til at gå gennem Snip and Sketch-editoren for at gemme skærmbilledet.
  • Den anden er nyttig til Windows 10-berøringsskærmenheder. Når du bruger en 2-i-1-berøringsenhed, kan du bruge berøringstastaturet i stående retning med understøttelse af delt tastaturtilstand .
  • The New Feature Experience Pack på Windows 10 er ret spændende

    Dette er de første to tilføjelser til Windows 10 gennem Feature Experience Pack, og jeg må sige, at previewen ser ret lovende ud. Det kan bringe mange nye hjælpeprogrammer og funktioner til indfødte Windows 10-apps uden at skulle stole på en halvårlig opdateringscyklus.

    Når det er sagt, forvent ikke visuelle opdateringer til Windows 10, da projektet stort set vil holde sig væk fra opdatering af det centrale Windows-system. I de kommende dage vil vi helt sikkert finde spændende nye funktioner og apps på Windows 10. Alligevel er det alt fra os. For at lære mere om sådanne Windows 10-funktioner kan du følge vores linkede guide.

    / brugerdefineret css / .tdi_2_4fd. td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_4fd .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_4fd.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_4fd.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_4fd.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  Sådan omdannes noter til påmindelser på iPhone, iPad og Mac
Artiklen fortsætter under annoncen