Sådan tilføjes dine egne udtaler på iPhone og iPad

12. december 2020 Slået fra Af Mathias

Mange gange føles det mere praktisk at få din iPhone til at tale indhold til dig. Især når du slapper af i sofaen eller soler dig i haven. Mens iPhone altid har været op til mærket, når det kommer til at læse indhold korrekt, undlader det ikke at udtale bestemte ord / navne præcist. Det er her, fleksibiliteten til at tilføje brugerdefinerede udtaler på iOS kommer til at spille. Hvis du endnu ikke har prøvet denne super praktiske iOS-tilgængelighedsfunktion, så lad mig hjælpe dig med at tilføje dine egne udtaler på iPhone og iPad på den rigtige måde!

Tilføj tilpassede udtaler på iPhone og iPad

Selvom Speak Screen primært er designet til synshandicappede, kan alle få mest ud af dette nyttig funktion til at få iPhone eller iPad til at læse indhold. Personligt bruger jeg det, når mine øjne ser ud til at bede om en velfortjent hvile.

Med hensyn til hvordan du kan tilføje brugerdefinerede udtaler på iPhone, gøres det hele lige fra Indstillinger-appen – uden behov for noget tredjepartsværktøj eller app. Hvad mere er, det kræver ikke engang, at du kører den nyeste iteration af iOS. Det betyder, at du kan oprette brugerdefinerede udtaler selv på ældre iOS-versioner som 13 eller 12. Når det er sagt, lad os komme i gang med de hurtige trin!

  1. Start Indstillinger-appen på din iPhone eller iPad.

Launch Settings app on iPhone

2. Tryk nu på tilgængelighed .

Tap on Accessibility

3. Tryk derefter på Talt indhold , og vælg derefter Udtaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Accessibility

4. Tryk derefter på “+” -tegnet øverst til højre på skærmen.

Tap on the plus button

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Derefter skal du indtaste ord eller sætning i sætningsboksen.

Tap on the plus button

6. Derefter dikterer hvordan du vil have iOS-enheden til at udtale sætningen.

Tryk ganske enkelt på mikrofonikonet i udskiftningsboksen, og sig derefter sætningen, eller skriv den. Når udtalelserne vises, skal du vælge den foretrukne . I sidste ende skal du sørge for at trykke på Udført i øverste højre hjørne af skærmen for at bekræfte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Create custom pronunciations

Bemærk:

  • Create custom pronunciations For en mere personlig oplevelse, du kan vælge det ønskede sprog til at udtale dit ord og også høre en bestemt stemme, når den brugerdefinerede sætning bliver talt.
  • Især kan du tænde kontakten for Ignorer sag for at gøre det muligt for skifteren at udtale ordet på din foretrukne måde uanset bogstavsag. Desuden har du også mulighed for at anvende ændringerne på tværs af apps.

Custom pronunciations on iOS

Det er alt der er til det! Fremad, når du bruger Speak Selection eller Speak Screen (stryg ned med to fingre fra toppen af skærmen for at høre indholdet på skærmen.), Udtaler din iOS-enhed det tilføjede ord eller sætning lige som du har indstillet det .

Læs også  Sådan aktiverer du mørk tilstand i Facebook på iOS og Android
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du nogensinde har ønsket at fjerne dette brugerdefinerede ord, skal du gå over til de samme udtaler indstilling og tryk på knappen Rediger. Derefter skal du trykke på den røde knap og trykke på Slet.

Tilføj / fjern brugerdefinerede udtaler på iOS med lethed

Så det er sådan, du kan tilføje eller fjerne tilpassede udtaler på din iOS-enhed på den rigtige måde. Brug den til de tidspunkter, hvor du finder din iPhone ikke i stand til at udtale bestemte ord korrekt.

Tilgængelighed har længe været en af de mest bemærkelsesværdige iOS-funktioner. Ting som “Back Tap”, Forstørrelsesglas, Stemmestyring og Access Touch har imponeret mig mest. Hvad er din foretrukne tilgængelighedsfunktion, og hvorfor? Jeg ville være glad for at kende dine tanker om denne utroligt nyttige iOS-funktion i kommentarfeltet nedenfor. Custom pronunciations on iOS

Artiklen fortsætter under annoncen