Sådan oprettes og administreres mapper i genveje-appen i iOS 14

16. august 2020 0 Af Mathias

Med en smart genvej som den, der fungerer med den superhandige Back Tap-funktion, udfører visse opgaver som at starte apps, oversætte en webside eller udpakke ZIP-filer er det en leg. Genvejsappen er designet til at øge automatiseringen på iOS med et ton hacks. Selvom appen altid har været god i de fleste aspekter, manglede den overraskende et ordentligt genvejsstyringsværktøj. Takket være ankomsten af ​​iOS 14 kan du nu bruge mapper til at holde alle dine genveje organiseret på din iPhone eller iPad. Hvis du finder denne funktion praktisk, lad os hoppe lige ind for at lære, hvordan du kan administrere genvejsmapper i iOS 14!

Administrer mapper i appgenveje i iOS 14

Genveje-app tilbyder tre foruddefinerede mapper; Alle genveje, delingsark og Apple Watch for at sikre, at dine hacks forbliver organiserede og let tilgængelige. Bare i tilfælde af at du ikke finder dem gode nok eller ønsker at have endnu bedre kontrol over dine genveje, kan du også oprette tilpassede genvejsmapper. Med den hurtige duplikat, flytte og slet værktøjer er administration af genveje blevet mere ligetil end nogensinde før.

Hurtige links til de emner, der er dækket nedenfor

 • Få adgang til foruddefinerede genvejsmapper
 • Opret tilpassede genvejsmapper
 • Rediger tilpassede genveje Mapper
 • Dupliceret Slet eller flyt Genveje
 • Adgang til foruddefinerede genveje Mapper

  1. Start Genveje-app på din iPhone eller iPad og tryk derefter på tilbage-knappen i øverste højre hjørne.

  Open Shortcuts app

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. På den næste skærmbillede skal du se tre mapper :

  Use Shortcuts folders

  • Alle genveje: Det består af alle dine genveje.
  • Aktieark: Det omfatter alle de genveje, som du har tilføjet aktiearket.
  • Apple Watch: Det består af alle genveje, der er relateret til Apple Watch.
  Læs også  Sådan filtreres billeder i dit fotobibliotek på iPhone og iPad i iOS 14

  Opret tilpassede genveje Mapper

  1. Åben Genveje-app på din enhed og tryk derefter på tilbage-knap i øverste venstre hjørne.

  Open Shortcuts app

  2. Tryk nu på mappen i øverste højre hjørne af skærmen .

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Tap on the folder button

  3. Indtast derefter navnet på mappen og vælg det ønskede ikon for det . Du kan vælge mellem tre indstillinger som Mennesker, Objekter og Symboler. Tryk derefter på Tilføj øverst til højre for at afslutte.

  Make a shortcuts folder

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Rediger mapper til tilpassede genveje

  1. Start appen genveje på din enhed -> tilbage-knap.

  Open Shortcuts app

  2. Tryk på Edit-knappen i øverste venstre hjørne af skærmen.

  Click on the Edit button at the top left corner

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Omarranger genvejsmapper

  Hvis du vil omarrangere mapper, skal du bruge Omarrangeringsknappen (ligner tre vandrette linjer) for at trække en bestemt mappe på det ønskede sted.

  Rearrange shortcuts

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Slet genvejsmapper

  Hvis du vil slette en genvejsmappe, skal du blot trykke på den røde knap til venstre for en bestemt mappe. Derefter har du to muligheder. Slet mappen sammen med alle dens genveje, eller slet mappen, men behold dens genveje.

  Læs også  Sådan aktiverer du skærmoptagelse i Android Q

  Delete Shortcuts foldersTrykke på Slet “Mappenavn” , hvis du vil slippe af med det. Tryk på Behold “Navn på mappen” slette mappen, men behold dens genveje.

  Duplicerer, slet eller flyt genveje

  Baseret på dine behov kan du kopiere, slette eller flytte genveje fra den ene mappe til den anden. For at gøre dette skal du åbne mappen og derefter trykke på Vælg-knappen på øverst til højre. Vælg derefter alle de pågældende genveje. Derefter skal du se mulighederne for at kopiere, slette eller flytte. Tryk på den respektive knap for at gå videre med den hurtige proces.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Bemærk: Hvis du vil slette, duplikerer, eller film individuel genvej, berør og hold den nede. Og vælg derefter den foretrukne mulighed.

  Brug og administrer mapper i genveje-app på iPhone og iPad

  Så det er sådan, du kan tage kontrol over genveje-mapper på din iPhone eller iPad. Hvis du gerne vil oprette en række genveje, vil du virkelig sætte pris på denne praktiske funktion til at holde alle hacks organiserede og også forhindre, at appen bliver rodet.

  iOS 14 er udstyret med en række mærkbare funktioner, herunder startskærm widgets, strømreservertilstand og App Library. Den er både funktionsrig og raffineret og har vundet en masse ros. Hvor rangerer du denne iteration af iOS i pantheonet med store iOS-opdateringer, og hvad er de funktioner, der har fået din opmærksomhed i det?

  Artiklen fortsætter under annoncen