Sådan fikser du ping i PUBG Mobile (2020)

29. november 2020 Slået fra Af Mathias

PUBG er et af de mest populære online multiplayer-spil, og ærligt talt har vi ingen problemer med at acceptere det faktum. Men mens spillets servere er tilstrækkelige, står vi nogle gange over for problemer som højere pings, der gør gameplayet fuldstændig ikke-reagerer. Mens nogle brugere muligvis har en langsom internetforbindelse, ser det endda ud til, at brugere med bedre tilslutning ikke kan komme til at pinge under 100 ms i nogle tilfælde. Så for at løse dette problem er vi kommet med denne artikel, hvor vi har angivet 8 måder at rette ping på PUBG mobile. Vi har holdt guiden ret enkel og ligetil, så ingen bekymringer der. Med det sagt, lad os komme i gang.

8 måder at reducere ping i PUBG Mobile i 2020

Her har vi nævnt 8 forskellige teknikker, som i betydelig grad kan nedbringe ping, mens spiller PUBG. Alle trin er ret enkle, og du har ikke brug for rootadgang for at opnå lav ping i PUBG. Hvis du også har en low-end enhed, skal du læse vores artikel om forbedring af PUBG-ydeevne i low-end-enheder, før du fortsætter med denne artikel. Lad os springe lige ind uden at spilde tid.

Bemærk: Jeg bruger Redmi K20 Pro som min testenhed så Indstillingerne kan være ens på tværs af alle Xiaomi-enheder. Men hvis du bruger en enhed fra en anden OEM, kan indstillingerne variere lidt. I så fald skal du kigge rundt på siden Indstillinger og søge efter lignende strenge, og du vil sandsynligvis finde den dedikerede indstillingsmenu. Hvis du ikke kan finde dem, skal du kommentere dine problemer med dit enhedsnavn nedenfor, så hjælper vi dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Brug Native Game Booster

For sent kommer smartphones med indbyggede game boostere, der er designet til at reducere baggrundsaktiviteter, så du kan have en jævn gameplay. Boosterne kan optimere enhedens ydeevne, reducere latenstiden og prioritere båndbredden til det aktuelle spil. Disse native boostere kan også forhindre baggrundsapps i at få adgang til netværk, hukommelse og vigtige ressourcer, mens de spiller spil. Så bundlinjen er, styr baggrundssynkroniseringen, og du vil have lavere ping på PUBG Mobile.

1. Use Native Game Booster

Hvis du bruger en Xiaomi-enhed, dig kan aktivere Game Turbo-indstillinger på din smartphone under Mi Security-appen. Og hvis du bruger en OnePlus-enhed, kan du aktivere spiltilstand ved at følge Indstillinger -> Hjælpeprogrammer -> Spiltilstand . Tilsvarende har enheder fra andre OEM’er forskellige indstillinger, så gå gennem din indstillingsside, og du vil finde noget som spiltilstand.

1. Use Native Game Booster

Hvis din enhed ikke har en dedikeret spilforstærker , kan du downloade Game Booster-appen fra Play Butik, og den skal rette ping i PUBG-mobil.

Installer Game Booster (Gratis køb i appen)

2. Kontroller WiFi-indstillinger

Hvis du spiller PUBG på WiFi med en god internetforbindelse og stadig ping er unormalt høj, skal du muligvis konfigurere WiFi-indstillingerne manuelt. Åbn siden Indstillinger, og gå til WiFi. Se her efter “Avanceret” eller “Yderligere indstillinger”. Se nu efter Traffic Mode og skift den til “Extreme Mode” . Det omdirigerer alle netværksressourcer til den aktuelle applikation, hvilket i sidste ende vil føre til lavere ping.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Control WiFi Settings

3. Deaktiver baggrundssynkronisering

En anden måde at rette ping på i PUBG Mobile er at stoppe baggrundssynkronisering af apps manuelt. Du kan gøre det på enhver Android-enhed ved at åbne Indstillinger og gå til Apps. Her skal du vælge den mistænkelige app og trykke på “Begræns dataforbrug”. Fjern nu afkrydsningsfeltet “WLAN WiFi” og “Mobildata” begge . På samme måde kan du konfigurere “Battery Saver” -indstillingerne for at begrænse baggrundsaktivitet.

3. Disable Background Syncing

4. Prøv tredjepartsværktøjer

Hvis ovenstående trin ikke reducerede ping i PUBG Mobile, kan du prøve nogle tredjepartsværktøjer. GFX Tool er en ganske populær app blandt smartphone-gamere, og du kan bruge den til at sænke ping, mens du spiller spil. Skift følgende indstillinger for PUBG-spil med lav latens: grafik til 720p, gengivelseskvalitet til mellem eller lav, deaktiver skygger og lyseffekter og til sidst , aktiver GPU-optimering. Dette skulle bringe ping i PUBG ned.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Try Third-party Tools GFX TOOL

Installer GFX-værktøj (Gratis køb i appen)

Du kan også bruge en anden app kaldet Mobile Gaming Ping for at reducere ventetid. Appen kan forbedre server-klientforbindelsen med et tryk på en enkelt knap.

Install Mobile Gaming Ping (Free)

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer Mobile Gaming Ping (Gratis)

5. Skift server

Nogle gange på grund af tung belastning kan PUBG-servere ikke følge med flere anmodninger, og det fører til højere ping-priser. Så du kan bare ændre serveren i PUBG Mobile og se om ping falder under 100. Udover det, kan du også bruge en VPN, der forbinder dig til en anden server . Jeg har testet Turbo VPN, og det er blandt de bedste gratis VPN’er derude med fremragende responstid. Så installer VPN og skift placering til dit eget land, og prøv at spille PUBG. Du skal have en lavere ping denne gang.

Læs også  Guide: Del lyd på iPhone med lyddeling

5. Change Server

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer Turbo VPN (Gratis køb i appen)

6. Manage Space

Hvis din smartphone-opbevaring er fuld, og der er nogle pladsbegrænsninger, skal du rydde op på din enhed for at muliggøre jævn gameplay. Der er mange apps, der opretter GB’er med cachehukommelse, selvom du ikke bruger dem ofte. Så gå til Indstillinger og åbn Apps, og rengør derefter cachehukommelsen for mistænkelige apps . Det skal forhåbentlig resultere i bedre ping i PUBG Mobile.

5. Change Server

7. Reparer PUBG

Hvis alt mislykkes, kan du altid reparere PUBG ved hjælp af de indbyggede indstillinger. På login-skærmen skal du trykke på knappen “Reparer” og den geninstallerer PUBG fra bunden . Bemærk dog, at det nulstiller alle dine spilkonfigurationer og brugerdefinerede kontroller. Ikke desto mindre bør det reducere ping betydeligt, mens du spiller PUBG.

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Repair PUBG

8. Få en 5 GHz WiFi Router

Så du har en god internetforbindelse og gjorde alt, hvad der er nævnt ovenfor, men du kan stadig ikke synes at reducere ping under 100 ms, så din router kan være synderen. I dag er vores hjem fyldt med masser af smarte enheder, der fungerer i samme 2,4 GHz-rækkevidde. Det gør 2,4 GHz frekvensområdet ekstremt overbelastet , og hvis der allerede er andre brugere, der hogger på din router, bliver latensen endnu værre. Så at få en 5 GHz-router giver dig mulighed for at oprette forbindelse til serveren meget hurtigere uden nogen forsinkelse i svaret. Den nederste linje forbliver, gå til 5 GHz-routeren og nyd PUBG-lagfri med nul latenstid.

Reducer ping i PUBG og nyd glat spil

Så det var vores korte artikel om, hvordan du fikser ping, mens du spiller PUBG online. Vi har inkluderet 8 forskellige måder, som kan reducere pingen under 100 betydeligt, så du kan have forsinket spil. Så gå igennem artiklen trinvist, og jeg er sikker på, at du vil finde en løsning. Det er alligevel alt fra vores side. Hvis vores artikel hjalp dig med at løse ping-problemet, skal du kommentere nedenunder og lade os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen