Sådan fjernes Cleaner-appen fra MIUI, Realme UI og ColorOS

17. august 2020 0 Af Mathias

For nylig offentliggjorde vi vores første indtryk på Poco M2 Pro og fandt, at Xiaomi stadig integrerer den dodgy Clean Master-app på MIUI – selv efter at appen er blevet forbudt af den indiske regering. Det er ikke alt, Cleaner-appen uploader også filnavn og placeringsoplysninger til Clean Master’s servere. Det stopper ikke der. Cleaner-appen har alle de følsomme tilladelser, og der er ingen måde at tilbagekalde dem. Helt ærligt er denne slags lyssky opførsel ikke kun begrænset til MIUI, men udvider også til Realme UI og Color OS. For ikke at nævne integrerer selv mærker som Samsung kinesiske tjenester som Qihoo 360 i sin Device Care-app. Så hvis du vil afinstallere Cleaner-appen fra MIUI, RealmeUI og ColorOS, skal du følge vores enkle guide.

Afinstaller Cleaner / Clean Master fra MIUI, Realme UI og ColorOS

1. Indstil først og fremmest ADB på din computer. Vi har skrevet en detaljeret guide til Windows, macOS, Linux og Chrome OS. Så uanset hvilken computer du bruger, kan du nemt installere ADB ved at følge vores tutorial.

2. Tilslut nu din Android-smartphone til computeren og udfør kommandoen herunder for at bekræfte forbindelsen. Hvis terminalen udsender et serienummer, er du god til at gå.

 adb-enheder 

Uninstall Cleaner/Clean Master from MIUI, Realme UI, and ColorOS

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Kør derefter kommandoen nedenfor.

 adb shell 

Uninstall Cleaner/Clean Master from MIUI, Realme UI, and ColorOS

4. For at afinstallere Cleaner-appen fra MIUI skal du indtaste nedenstående kommando og trykke på enter. Terminalen udsender ‘succes’, hvilket betyder, at Cleaner-appen er blevet afinstalleret fra din enhed.

 pm afinstallation -k --user 0 com.miui.cleanmaster 

Uninstall Cleaner/Clean Master from MIUI, Realme UI, and ColorOS

5. Hvis du bruger en Android-enhed, der kører Realme UI eller ColorOS, skal du udføre kommandoen nedenfor. Det vil med det samme afinstallere Clean Master fra din Realme-enhed. Uninstall Cleaner/Clean Master from MIUI, Realme UI, and ColorOS

 pm afinstallere -k - bruger 0 com.coloros.phonemanager 

Uninstall Cleaner/Clean Master from MIUI, Realme UI, and ColorOS

6. Hvis du kører en anden Android-hud, kan du finde pakkenavnet på Cleaner-appen ved at installere Package Viewer-appen (gratis). Dette er, hvordan du kan udføre kommandoen for at afinstallere en Cleaner-app.

Artiklen fortsætter under annoncen
 pm afinstallation -k --user 0  

Fjern Cleaner-appen og gendan dit privatliv

Så det er sådan, du kan afinstallere Cleaner-appen fra MIUI, Realme UI og ColorOS. Hvis Cleaner-appen er kendt med et andet navn på din Android-hud, kan du følge trin 6 for at afinstallere den. Bortset fra det, hvis du bruger MIUI, kan du gennemgå vores artikel om de bedste MIUI-indstillinger, som du skal ændre lige nu. Yderligere kan du lære om de bedste kinesiske appalternativer og forbedre dit privatliv. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du står over for noget problem, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Vi vil bestemt prøve at hjælpe dig.