Sådan tilføjes en praktisk download-menu på Microsoft Edge

19. august 2020 0 Af Mathias

Af alle browsere kan jeg godt lide Mozilla Firefox, fordi den er funktionsrig og har stor privatlivskontrol. Blandt funktionerne er hurtig download-menuen ved siden af ​​adresselinjen en gave. Jeg henter et væld af filer, og det giver mig mulighed for nemt at administrere filer. Og jeg savner det altid, når jeg bruger en hvilken som helst anden browser som Google Chrome eller den nye Microsoft Edge.

Men nu ser det ud til, at Microsoft Edge-brugere er heldige. En udvikler ved navn Gino Messmer har oprettet en enkel udvidelse, der tilføjer en praktisk download-menu på Microsoft Edge. Og det bedste er, at du endda kan konfigurere en tastaturgenvej til downloadmenuen. Hvor cool er det? Så med det i tankerne, lad os gå videre og lære at tilføje en download-menu på Microsoft Edge.

Tilføj en download-menu på Microsoft Edge

1. Åbn først Microsoft Edge og download TMDM (gratis) udvidelsen.

Add a Download Menu on Microsoft Edge

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik derefter på “Tilføj udvidelse”.

Add a Download Menu on Microsoft Edge

3. Efter installationen tilføjes en Download-menu ved siden af ​​adresselinjen. Klik på det, så finder du alle dine seneste downloads med en hurtig mulighed for at åbne mappen. Du kan også søge efter downloadede filer.

Add a Download Menu on Microsoft Edge

4. Hvis du vil oprette en tastaturgenvej, der udløser menuen Download, skal du åbne 3-punktsmenuen og klikke på “Udvidelser”.

Sådan tilføjes en praktisk download-menu på Microsoft Edge

5. Klik derefter på “Tastaturgenveje” i venstre panel. Under TMDM skal du trykke på den genvej, du vil indstille til downloadmenuen. Det er det. Nu kan du indkalde download-menuen fra enhver side på Microsoft Edge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tilføjes en praktisk download-menu på Microsoft Edge

Gør Microsoft Edge mere tilgængelig

Så det er sådan du nemt kan tilføj en download-menu på Microsoft Edge ved hjælp af en udvidelse. Jeg savner virkelig en hurtig download-menu på Google Chrome, og jeg håber, at den også kommer til Chrome. Der er mange Chrome-udvidelser, der hævder at gøre det samme, men ingen af ​​dem fungerer pålideligt. Bortset fra det, hvis du for nylig er flyttet til Edge, så er her din guide til at ændre standardsøgemaskinen på Microsoft Edge. Alligevel er det alt sammen fra os. For flere tip og tricks om Microsoft Edge, hold dig øje med os.