Tilslut PlayStation 5-controlleren til din iPhone og Android-enhed

29. marts 2021 0 Af Mathias

Det er ret sjovt at spille på PS5’eren, og den nye DualSense-controller med haptik og adaptive knapper er en stor del af den spændende oplevelse. Men hvis du er som mig, er der stor sandsynlighed for, at du kan lide at game en masse mobilspil, og et utal af smartphone-spil understøtter controllere på telefoner, hvilket er fantastisk. Så hvis du ønsker at spille Call of Duty: Mobile på din iPhone eller Android-telefon med en controller, kan du her se, hvordan du kan tilslutte PS5-controlleren til dine iOS- og Android-enheder.

Tilslut PS5-controller til iOS/Android-enhed

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du kan tilslutte den nye DualSense-controller med både iOS (eller iPadOS) enheder samt Android smartphones og tablets. Afhængigt af hvilken enhed du ønsker at forbinde din PS5 DualSense-controller med, kan du bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe over til et relevant afsnit.

Tilslut PlayStation 5-controller til iPhone/ iPad

Hvis du bruger en iOS- eller iPadOS-enhed, kan du her se, hvordan du kan tilslutte din DualSense-controller til din iPhone eller iPad.

  • Tryk på PS-knappen og knappen New Create på PS5-controlleren, indtil lyset begynder at blinke.
  • På din iPhone (eller iPad) skal du gå til Indstillinger -> Bluetooth. Du vil se “DualSense Wireless Controller” på listen under “Other Devices” her. Du skal blot trykke på den for at forbinde PS5-controlleren med din iPhone.

Når du har forbundet controlleren med din iOS-enhed, kan du hoppe ind i et hvilket som helst spil, du vil spille på din iPhone, og bruge controlleren til at spille spillet. Så enkelt er det. Ret fedt, ikke?

Læs også  Sådan oprettes en proxyserver på Windows 10 (Native Method)
Artiklen fortsætter under annoncen

Tilslut PlayStation 5 Controller til Android-enhed

Hvis du derimod bruger en Android-telefon eller en tablet, er processen stort set den samme, men jeg nævner den her for overskuelighedens skyld.

  • Tryk og hold PS-knappen og knappen Opret på din DualSense-controller nede.
  • På din Android-enhed skal du gå til “Indstillinger -> Bluetooth & Enhedsforbindelse” og trykke på “DualSense Wireless Controller” på listen over tilgængelige enheder.
bluetooth settings android

Denne metode vil parre controlleren med din Android-smartphone eller -tablet. Du kan nu spille ethvert kompatibelt spil med din PS5-controller på din Android-telefon.

Brug PS5-controller med Android og iPhone

Sådan kan du tilslutte en DualSense-controller til din iPhone, iPad eller Android-smartphone/tablet. At spille spil med controllere er noget, som mange mennesker foretrækker på grund af den bedre taktile kontrol eller mere skærmareal, der tilbydes til at nyde gameplayet.

Artiklen fortsætter under annoncen