Sådan aktiverer du dataspartilstand på alle Android TV

17. juni 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

En af de bedste funktioner i Android TV er den nye data besparelsestilstand, som gør det muligt at se 3 gange mere indhold med den samme mængde data. Funktionen blev frigivet med Android 9-opdateringen på mange Android TV’er. Men selv hvis du ikke er på den nævnte version, kan du få denne funktion på dit tv med en simpel app-installation. Dette vil hjælpe brugere, der har et begrænset WiFi-dataplan, eller dem, der tetherer mobilt hotspot for at se indhold på tv’et, enormt meget. Så for at aktivere Dataspartilstand på et Android TV skal du følge vores enkle vejledning nedenfor.

Aktiver Dataspartilstand på ethvert Android TV

1. For Android TV’er, der kører Android 9 eller højere, kan du nemt aktivere Data Saver-tilstand fra siden Indstillinger. Du skal blot åbne Indstillinger -> Netværk og internet.

2. Her finder du “Datasparer” lige under dit WiFi-netværk. Åbn det.

3. Herfra kan du aktivere Dataspartilstand på dit Android TV og også indstille dataalarmer. Du vil få en toastmeddelelse, når dataforbruget når den indstillede grænse.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Hvis dit Android TV ikke har indbygget dataspartilstand, kan du installere den som en app. Google har for nylig indført funktionen via en app kaldet Android TV Data Saver (Gratis). Den kan installeres på tv’er, der kører Android 8 og højere. Du skal blot åbne Play Store på dit Android TV og søge efter denne app.

Læs også  Sådan sletter du mange Facebook-indlæg på iPhone og Android på én gang

Bemærk: Hvis appen ikke er tilgængelig i Play Store, kan du downloade og installere den fra APKMirror (Gratis). Lær, hvordan du sideloader apps på Android TV.

5. Når du har installeret appen, vil du finde Dataspartilstanden under den samme side Indstillinger. Naviger til Indstillinger -> Netværk og internet -> Datasparer. Nu kan du gå i gang og spare data, mens du streamer indhold på dit Android TV.

Slå Dataspartilstand til, og forbrug mere med mindre data

Sådan kan du altså aktivere Dataspartilstand på Android TV med et enkelt skifte. Da Android TV-opdateringer er langsomme at komme og i høj grad afhænger af enhedsproducenterne, har Google taget opgaven at afkoble denne vigtige funktion til en app. Selv hvis du ikke er på den nyeste Android-version, bør appen fungere fint. Anyway, det er alt fra os. Du kan lære flere sådanne tricks som f.eks. at løse Android TV WiFi-problemer, omplacere Android TV-fjernbetjeningen, installere Google Duo på Android TV og meget mere ved at følge vores linkede vejledninger.

Artiklen fortsætter under annoncen