Sådan deaktiveres automatisk lysstyrke i iOS 13 og iPadOS 13

6. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

iOS 13 er kommet med flere tweaks. Mens nogle ændringer som flytningen af AssistiveTouch føles ret intuitiv, er improvisationen med shuffle-knappen i Apple Music og automatisk lysstyrke virker lidt irriterende. For en ændring findes ikke automatisk lysstyrke i sektionen Skærm og lysstyrke. Så hvor er det gået? Nå, Apple har begravet det dybt inde i tilgængelighedsindstillingen, hvilket synes at være et dårligt træk i betragtning af, hvor ofte denne funktion er brugt. Bare hvis denne forfærdelige flytning gør dig nødt, lad mig hjælpe dig med at deaktivere automatisk lysstyrke på dine iOS 13- eller iPadOS 13-enheder.

Sluk / tænd automatisk lysstyrke på iPhone og iPad

Selvom det meste af tiden iOS fungerer ret godt til automatisk at justere lysstyrken på skærmen gennem sensorer baseret på det omgivende lys, mange gange undlader det at læse miljøet. Som et resultat er skærmen ofte enten for lys i svage omgivelser eller fortsætter med at stamme ved lav lysstyrke, når jeg er udendørs i den strålende sol. Det er hovedårsagen til, at jeg foretrækker at finjustere skærmens lysstyrke manuelt.

Som standard holder iOS det aktiveret for at forbedre din seeroplevelse. For ikke at nævne, det kan også hjælpe med at forbedre batteriets levetid på din iPhone. Men så igen fungerer det ikke altid effektivt. Og det er her muligheden for at deaktivere automatisk lysstyrke kommer i spil.

1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Open Settings app

2. Vælg nu Tilgængelighed.

Choose Accessibility

3. Under sektionen Vision skal du trykke på Skærm- og tekststørrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Select Display & Text Size

4. Næste op, rul ned til bunden. Sluk derefter kontakten for Auto-lysstyrke .

Turn off Auto Brightness

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremover finjusterer iOS ikke længere skærmens lysstyrke automatisk. Så du kan kontrollere det som ønsket.

Senere, hvis du tilfældigvis skifter mening og ønsker at drage fordel af denne funktion, skal du navigere til de samme indstillinger (forklaret ovenfor) og derefter tænde skiften til sidst.

Deaktiver automatisk lysstyrke på din iPhone og iPad

Så det er den rigtige måde at deaktiver automatisk lysstyrke i den seneste iteration af iOS. Med tiden vil jeg vænne mig til denne ændring. Og jeg er sikker på, at mange brugere også vil vænne sig til det. Som bruger vil jeg sætte pris på det, hvis Apple tilbød en måde at få adgang til det lige fra Control Center ligesom den nyligt tilføjede Dark Mode . Hvad mener du om dette forslag?

Artiklen fortsætter under annoncen