Sådan gendannes slettede iCloud-kontakter, kalendere og bogmærker

14. november 2020 Slået fra Af Mathias

Uanset hvor forsigtig du er, sker der fejl en gang imellem, ikke? Så forband dig ikke ved et uheld at slette vigtige kontakter eller følsomme filer, da muligheden for at gendanne alle de mistede iCloud-filer stadig er ret høj. For at beskytte dine data mod tab gemmer iCloud automatisk dine eksisterende filer og andre vigtige data som kontakter og kalendere, før du gendanner din iPhone eller iPhone fra en tidligere version. Som et resultat kan du altid gendanne slettede iCloud-kontakter, kalendere, bogmærker, påmindelser og andre personlige filer. I denne vejledning vil jeg lede dig gennem iCloud-datagendannelsesprocessen.

Gendan slettede iCloud-kontakter, kalendere, påmindelser og bogmærker

Så hvad er kravene? Nå, for at få dine mistede iCloud-filer tilbage skal du have en computer med en aktiv internetforbindelse. Selv hvis du har en iPad, kan du få opgaven udført uden smerte. Med hensyn til den tid det tager at hente alle data, afhænger det alt af mængden af data og internetforbindelsen. Når det er sagt, lad os komme i gang!

1. Åbn en webbrowser som Safari eller Chrome på din iPad eller computer og gå over til icloud.com. Derefter log ind til din konto ved hjælp af Apple ID og adgangskode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sign In to Apple ID on iCloud

2. Klik nu på Kontoindstillinger.

Click on Account Settings on iCloud

3. Rul nu ned til Avanceret sektionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Scroll down to Advanced section

4. I sektionen Avanceret har du fire muligheder:

  • Gendan filer: Giver dig mulighed for at gendanne utilsigtede slettede filer.
  • Gendan kontakter: Giver dig mulighed for at hente utilsigtede slettede kontakter.
  • Gendan kalendere og påmindelser: Gør det muligt at gendanne fejlagtigt slettede kalendere og bogmærker.
  • Gendan bogmærker: Giver dig mulighed for at gendanne alle dine slettede bogmærker.

Vælg nu den specifikke kategori, som du vil gendanne.

Læs også  Sådan synkroniseres zoommøder med iPhone- og iPad-kalendere
Artiklen fortsætter under annoncen

5. Klik derefter på Gendan ud for den dato, hvor du gendannede din enhed.

Restore data from iCloud.com

6. Klik derefter på Gendan igen for at bekræfte.

Restore files from iCloud

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: En ting, der er værd at gentage, er, at det arkiv med kontakter, du har valgt, vil erstatte kontakter på alle dine enheder synkroniseret med det samme Apple ID. Og dine nuværende kontakter arkiveres. Husk også, at de ændringer, der er foretaget i kontakter, mens gendannelsen er i gang, ikke gemmes. Så tålmodighed, indtil gendannelsen er afsluttet.

Herefter, når gendannelsesprocessen er afsluttet, modtager du en underretning på iCloud.com og en e-mail som bekræftelse.

Gendan slettede iCloud-kontakter, kalendere og mere

Så det er en ligetil måde at gendanne alle de slettede iCloud-filer på. Nu hvor du har fået godt fat på hele processen, skal du udnytte den til at hente alle dine udslettede data. Da vi taler om datagendannelse, vil jeg gerne være opmærksom på en omfattende fejlfindingsvejledning om hentning af slettede filer på Mac. Hvis du nogensinde befinder dig i den forkerte ende af spektret, skal du prøve disse levedygtige måder at få dine data tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen