Sådan sendes lyd- eller stemmemeddelelser ved hjælp af Siri på iPhone

13. november 2020 Slået fra Af Mathias

Siri står muligvis stadig bag Amazon Alexa og Google Assistant, når det kommer til funktioner, men det bliver mere kompetent og nyttigt med hver nye opdatering. Du kan ikke kun bruge Siri til at få information, men også til at kontrollere HomeKit-enheder, afspille sange, sende meddelelser og meget mere. Jeg bruger Siri dagligt til at svare på beskeder håndfri. Men hvis du ikke er tilfreds med Siris stemme-til-tekst-transskription, kan du blot bede den om at sende en stemmemeddelelse. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du sender en lyd- eller stemmemeddelelse ved hjælp af Siri på iPhone.

Send tale- eller lydbeskeder ved hjælp af Siri på iPhone

Afsendelse af lyd- eller stemmemeddelelser ved hjælp af Siri er enkel og effektiv. Det løser problemet med forkert diktering, fordi Siri bare optager det, du siger, og sender den optagede besked til modtageren. Det betyder, at du ikke behøver at kontrollere igen, om det fik transkriptionen rigtigt.

1. For at komme i gang skal du påkalde Siri ved enten at bruge kommandoen “Hey Siri” eller ved at trykke længe på Side-knappen (iPhone X og nyere) eller Hjem-knappen (iPhone 8 og før).

Artiklen fortsætter under annoncen

Launching Siri

2. Brug derefter følgende kommando til at starte afsendelse af en stemmemeddelelse.

 “Send en stemmemeddelelse til (kontaktnavn)” 

Giving siri command

3. Siri viser meddelelsen “Ok optagelse”, og Siri-ikonet begynder at animere. Vent i 2 sekunder, og start med at tale din besked.

Læs også  Sådan konfigureres forældrekontrol på Chromebooks
Artiklen fortsætter under annoncen

Recording Voice message

4. Når du er færdig med din stemmemeddelelse, vil du se meddelelseskortet med den vedhæftede optagelse. Tryk på afspilningsknappen for at kontrollere optagelsen, hvis du vil, og tryk på Send-knappen for at sende beskeden.

sending voice message using Siri on iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Hvis du ikke vil sende det manuelt, skal du bruge kommandoen “Send” til at sende beskeden.

Send stemmemeddelelser ved hjælp af Siri på iPhone

Så det er sådan, du kan sende en stemmemeddelelse ved hjælp af Siri på iPhone. Som du kan se, er trinnene ret enkle. Hvis du stadig er forvirret, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor, så hjælper vi dig.

En ting at bemærke her er, at afsendelse af talebeskeder med Siri på tredjeparts messaging-apps som WhatsApp ikke fungerede for mig. Hvis og når det begynder at fungere, opdaterer jeg artiklen, så den afspejler den samme.

Artiklen fortsætter under annoncen