Sådan fjernes Memoji-klistermærker fra tastaturet på iPhone og iPad

6. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

“Memoji-klistermærker” er spot-on for en sjov samtale. Med en række sjove designs er de (slags) blevet et af mine bedste valg for at holde stemningen i chatten glad. Når det er sagt, kan nogle brugere finde dem lidt for påtrængende i den ofte anvendte sektion af emoji-vælgeren på QuickType-tastaturet. Det ville have været bedre, hvis Apple havde placeret det et andet sted. Ikke desto mindre har virksomheden tilbudt en måde at fjerne Memoji Stickers fra tastaturet på iPhone og iPad. Så afhængigt af din bekvemmelighed kan du holde dem ude af syne eller lade dem dukke op på standardtastaturet som normalt. Det er dit valg.

Fjern Memoji-klistermærker helt fra tastaturet på iOS 13 og iPadOS 13

Muligheden for at skjule Memoji-klistermærkerne er let begravet i indstillingerne. Men inden du kommer i gang med trinene, skal du være opmærksom på, at den kun er tilgængelig i iOS 13.3 eller nyere (fra nu af er den i beta). Så sørg for, at din enhed kører den rigtige software. Når det er sagt, lad mig guide dig igennem!

  1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Open Settings app on your iPhone

2. Tryk nu på Generelt, og vælg Tastatur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on General and choose Keyboard

3. Under Emoji-sektionen skal du slukke for kontakten til Memoji Stickers.

Turn off the Memoji Stickers toggle

Det er det! Afslut nu appen Indstillinger. Ændringen træder i kraft med det samme. For at tjekke ud skal du blot hente standardtastaturet inde i enhver app som Beskeder. Memoji-klistermærkerne er væk. Da det er en tilvalgsfunktion, kan du fjerne klistermærkerne, hvis du nogensinde vil få dem tilbage. For at gøre dette skal du gentage de samme trin som nævnt ovenfor og derefter tænde kontakten til sidst.

Læs også  Sådan bruges nye batteriindstillinger til at forbedre batteriets levetid i macOS Big Sur
Artiklen fortsætter under annoncen

Skjul Memoji-klistermærker fra tastaturet uden at gå ind i indstillinger

Hvad hvis du ikke vil at slippe af med Memoji-klistermærkerne fra standardtastaturet? Nå, der er et smart hack, som lader dig skjule dem uden at skulle deaktivere dem helt. Du skal blot hente emoji-tastaturet op ved at trykke på smiley-ikonet. Stryg derefter til venstre, indtil Memoji-klistermærkerne er skjult. Derefter tvangsafslutte appen. Hent nu emoji-tastaturet op. Tjek, Memoji-klistermærkerne skjules, og du skal stryge til venstre for at afsløre dem.

Now Hide Memoji Stickers

Deaktiver Memoji-klistermærker i meddelelsens Appindstillinger

Dette trick er for folk, der ønsker at fjerne de sjove tegn fra Foretrukne. Hvis du er en af dem, der hader at se disse tegn, skal du blot stryge til højre på iMessage-app-skuffen> Mere (…)> Rediger. Tryk nu på den røde knap til venstre for Memoji Stickers og hit Fjern fra favoritter . I sidste ende skal du sørge for at trykke på Udført for at afslutte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Now Hide Memoji Stickers

Jeg elsker, at Apple giver brugerne mere og mere kontrol over iMessage. Med iOS 13 lancerede virksomheden ikke kun super nyttige tekstredigeringsbevægelser, men tillader også brugere at dele deres billede og navn, når de sender beskeder til nogen. Og nu med iOS 13.3 er der en metode til at deaktivere Memoji-klistermærker. Alle disse valg giver iPhone-brugere mulighed for at kontrollere iMessage, som de vil, og det er bare fantastisk.

SE OGSÅ: Sådan bruges tekstredigeringsbevægelser at klippe, kopiere eller indsætte i iOS 13 og iPadOS 13

Hold Memoji-klistermærker væk fra Dit tastatur

Artiklen fortsætter under annoncen

Så det er sådan, du kan holde Memoji-klistermærkerne væk fra dit emoji-tastatur. Memoji-klistermærker er den slags funktion, der bringer glæde til dem, der er i beskeder og kan lide at bruge seje klistermærker. Men folk, der kun bruger klistermærker en gang i en blå måne, finder dem måske ikke spændende. Det er sandsynligvis den primære grund til, at Apple har tilbudt en mulighed for at deaktivere det.

Artiklen fortsætter under annoncen